הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוזניות מומלצות לריצה/אימונים

• פותח/ת השרשור anoREX
  • פורסם בתאריך

anoREX

משתמש פעיל
701
0
נק' מוניטין:
1,028
701
0
האוזניות שקיבלתי עם האייפון הפכו ללא שמישות אחרי מעט מאוד זמן של שימוש, אי אפשר להגיד שהתפלאתי.

אני מחפש לקנות אוזניות איכותיות, יש עשרות סוגים, מלא אוזניות מומלצות, אני מחפש להשקיע עד 100-150 ש"ח גג, שמתי לב שאוזניות שנמכרות בארץ הן לא תמיד יותר זולות בחו"ל.

מפתיע, סנהייזר CX300-II, בארץ - 93 ש"ח ובאמזון - 33$.
למרות ששמתי לב שיש מלא תתי דגמים לאוזניות הללו ככה שקשה לדעת.

הבנתי שנמכרים גם כל מיני זיופים בארץ (כל מיני ווריאנטים של beats by dr dre).

בקיצור, אני מחפש אוזניות שימשיכו לעבוד לאורך זמן, שיפיקו את המקסימום סאונד הניתן מהאייפון (אני רואה בדר"כ הרצאות ביוטיוב/vimeo תו"כ ריצה) ושתהיה אחריות (לחילופין שיהיו זולות ולא יהיה אכפת לקנות חדשות אם הן יפסיקו לעבוד אחרי חצי שנה).

עוד דבר חשוב, שתהיה אחיזה טובה באוזן.

תודה רבה!

לדעתי, אזניות קשת
תקנה באופיס דיפו ב50 שקל, וכמו שאמרת, מקסימום כול חצי שנה תחליף

המחיר שהבאת על הסנהייזר הוא דיי מצחיק, הייתי בודק את זה כי אני לא ראיתי בחיים את האוזניות האלה נמכרות בפחות מ250 ש"ח לפחות.
אני מאמין שאם תקנה ברשת מוכרת וגדולה אתה לא תיפול על זיוף.
בכל מקרה יש לך את אלה ב150
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9851&perur=2&t=43&c=563
אבל אני מאוד ממליץ לך לשים עוד 100 שקל ולקחת את אלה שהם ייתנו לך צליל יפה מאוד, בעיקר אם אתה אוהב באסים
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10920&perur=2&t=43&c=563

• פותח/ת השרשור
המחיר שהבאת על הסנהייזר הוא דיי מצחיק, הייתי בודק את זה כי אני לא ראיתי בחיים את האוזניות האלה נמכרות בפחות מ250 ש"ח לפחות.
אני מאמין שאם תקנה ברשת מוכרת וגדולה אתה לא תיפול על זיוף.
בכל מקרה יש לך את אלה ב150
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9851&perur=2&t=43&c=563
אבל אני מאוד ממליץ לך לשים עוד 100 שקל ולקחת את אלה שהם ייתנו לך צליל יפה מאוד, בעיקר אם אתה אוהב באסים
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10920&perur=2&t=43&c=563

מדובר באוזניות הללו?

כי המחיר של באג ושל אמזון זהה, וזה מוזר, חשבתי שזה אולי דגם אחר, מה גם שאני יכול לקנות בבאג דיוטי פרי וזה יעלה 220~, השאלה אם האוזניות יתאימו לריצה וישבו טוב באוזן, לא מצאתי עליהן אף ביקורת ברשת, חוץ מהמלצות לקנות דווקא את ה-q350 (משום מה עדיפות על ה328).

אין גם ביקורות באמזון שזה די מוזר..

קניתי בKSP אוזניות ב 26 ש"ח ואני מבסוט, לפי דעת לא משנה באיזה מחיר אתה רונה את האוזניות תמיד אוזנייה אחד לא תעבוד אחרי כמה זמן

קניתי לפני כמעט שנה את אלו של סוני לאימונים באיזה 60 שקל, והן מעולות, עובדות כמו שצריך ולא נופלות מין הסתם
sony-MDR-J10L-300x300.jpg

אני חושב שהדגם הוא MDR-J10L

השאלה היא לא אם האוזיה טובה למצב רגיל, אלא אם היא לא תיפול או תתקלקל בעיקבות זיעה.
סה"כ אתה באמצע ריצה, אתה לא מחפש לשמוע צילי סופר צלול חלק ויפה, אתה סה"כ רוצה להצליח לשמוע משהו.
לאח שלי קנו משהו כזה- http://www.gadgetline.co.il/?page=product&p_id=18&gclid=CIWt8Mjk36oCFUkf4QodqlPv7Q ואת האמת זה נוח לריצה. אני לא יודע כמה זה יחזיק, כי אני לא משתמש באוזניות במהלך ריצה, אבל זה משהו עצמאי, מה שאומר שאתה צריך לקנות לו כרטיס זיכרון, או להשתמש באיזה אחד שיש לך.

לא מבין למה זה לא הפתיע אותך.. אני עם האוזניות של האייפוד שלי כבר 5 שנים ועדיין הם מתפקדות...

ממליץ על סדרת ה- hafx של jvc אחלה אוזניות מתפקדות אצלי שנים
לי אישית יש hafx33 והיה לי hafx67 הבאתי אותם לאחי

קניתי לפני כמעט שנה את אלו של סוני לאימונים באיזה 60 שקל, והן מעולות, עובדות כמו שצריך ולא נופלות מין הסתם
sony-MDR-J10L-300x300.jpg

אני חושב שהדגם הוא MDR-J10L

ממליץ בחום, קניתי אותם לפני כמה ימים ואני מאוד מרוצה הן לא נופלות ושומעים טוב מאוד

אני הייתי עד לא מזמן עם אוזניות של AKG מבאג שקניתי ב100 שקל, החזיקו לי שנה ואחרי השנה הזאת באג הסכימו להחליף לי לחדשות, ככה שהרווחתי אוזניות ליותר משנה וחצי סה"כ (עד שגם הזוג השני שבק חיים).

איכות מטורפת, אוזניות כפתור רגילות כמו שאני אוהב, לא הושפעו מזיעה ועבדו כמו שעון שוויצרי. ממליץ מאוד.

^איזה דגם היה לך?^

היו לי אוזניות של AKG גם באיזה 80 שקל מבאג והם היו מעולות! החזיקו לי שנה וחצי (כשכל האוזניות שהיו לי לפני נהרסו תוך חודשיים). ואני עוד מהבני אדם שהולכים לכל מקום עם מוזיקה. הבעיה שאני לא מוצא אף מקום שמוכר אותם. הם או לא במלאי או שלא מכירים את הדגם.

^איזה דגם היה לך?^

היו לי אוזניות של AKG גם באיזה 80 שקל מבאג והם היו מעולות! החזיקו לי שנה וחצי (כשכל האוזניות שהיו לי לפני נהרסו תוך חודשיים). ואני עוד מהבני אדם שהולכים לכל מקום עם מוזיקה. הבעיה שאני לא מוצא אף מקום שמוכר אותם. הם או לא במלאי או שלא מכירים את הדגם.

היה לי את ה-313 שלהם. עכשיו אני עם זוג אחר שלהם שהזמנתי מאיביי אין-איר מטורף.

תזמין מחו"ל הכי זול וטוב

מדובר באוזניות הללו?

כי המחיר של באג ושל אמזון זהה, וזה מוזר, חשבתי שזה אולי דגם אחר, מה גם שאני יכול לקנות בבאג דיוטי פרי וזה יעלה 220~, השאלה אם האוזניות יתאימו לריצה וישבו טוב באוזן, לא מצאתי עליהן אף ביקורת ברשת, חוץ מהמלצות לקנות דווקא את ה-q350 (משום מה עדיפות על ה328).

אין גם ביקורות באמזון שזה די מוזר..

זה תלוי מאוד באיזה מוזיקה אתה שומע. אם אתה שומע מוזיקה קלאסית, ג'ז, בטהובן וכו' לך על הQ350. אם אתה שומע מוזיקה שמשלבת הרבה בסים וללא צלילים מרובים בתדרים גבוהים (כל הקלאבינג, טרנסים האוסים וכו') לך על הK328 או על הK330 שהם בעיקרון אותו הדבר רק שב328 יש גם מיקרופון ככה שאם יש לך אייפון זה יכול להשתלב טוב.
האוזניות שלדעתי הכי יתאימו לריצה זה רק IN-EAR.

• פותח/ת השרשור
אני לא שומע מוזיקה, אני ב-80% מהזמן רואה סרטונים באייפון (כל מיני הרצאות ביוטיוב\vimeo) ובשאר הזמן אני רואה טלוויזיה בהליכון.

הסנהייזר של cx300II בKSP מקוריות וטובות החזיקו לי בדיוק שנה ואז הם החליפו לי ל mx470 הרווחתי:D

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית