הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חבילה במכס

GOLABALL

משתמש מתחיל
100
0
נק' מוניטין:
130
100
0
חבילה ששלחו לי מסין נתפסה במכס לפני כמה ימים דיברתי עם המכס ואמרו לי שזה מוצר מסחרי ולכן אני צריך להביא תעודת מסחר ולשלם קנס עניתי להם אם אני יכול לבוא לסניף בת''א ולשחרר אותה שם ענו לי שחבל על הנסיעה.
היום הגיעה מכתב ובו היו שתי אזהרות ראשונה ושנייה שבה היה כתוב לי שבמידה והחבילה לא תשתחרר תוך 20 יום אהייה מחויב ב10 שקלים לאחסון כל יום נוסף וב30 ימים לאחר שהחבילה לא נאספה אז היא תישלח בחזרה על חשבון השולח .
עכשיו השאלה שלי היא האם יש אופציה אחרת להשאיר את החבילה שם ולא לשלם או לשחרר אותה מה אתם מציעים לי לעשות ?

• פותח/ת השרשור
למה אתה מאניאק קרמבו ? אתה אוהב מכס אתה אוהב מיסים ?

אז מה אתה רוצה, שיתנו לך לסחור מבלי תעודה?

רציתי שהוא יגיד את זה, ואז אני אוכל לרשום לו "מגיע לך". עכשיו הרסת לי. תודה רבה באמת!!!;azban
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 👏

---------- התגובה התווספה ב 21:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:48 ----------

אגב לא הייתי אומר שזה יכניס כסף לעשות משהו שכל בנאדם חמישי שמכירים ובמיוחד בפייסבוק עושים

---------- התגובה התווספה ב 21:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:49 ----------

גם אם הזמנת , לא חשבת על זה? כאילו להזמין במכה 110 יחידות ניראלך הגיוני שיחשבו שאתה צריך את זה לשימוש עצמי?
מה אפשר להגיד חוץ מזה שהבאת את זה על עצמך.. אבל עצוב לישמוע, מקווה שתצליח לעשות איזה קומבינה למרות שהסיכוי קלוש

למה אתה מאניאק קרמבו ? אתה אוהב מכס אתה אוהב מיסים ?

גם אם הזמנת , לא חשבת על זה? כאילו להזמין במכה 110 יחידות ניראלך הגיוני שיחשבו שאתה צריך את זה לשימוש עצמי?
מה אפשר להגיד חוץ מזה שהבאת את זה על עצמך.. אבל עצוב לישמוע, מקווה שתצליח לעשות איזה קומבינה למרות שהסיכוי קלוש

🤩

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית