הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ TESTOMAX 50mg gel

rageian

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
מישהו שמע על זה ?
האם אפשר להשתמש בו לבנאדם שמתאמן .
תודה מראש

האם אפשר לבנות סייקל נחמד מזה ?
המינון הוא 50 מ"ג מורחים את זה על הגוף אני יודע שבשבוע בסייקל מתאמן צריך להגיע ל500 מ"ג פחות או יותר אז מה אתם חושבים חברים .

הנה אתר של החברה
http://www.perrigo-pharma.co.il/%D7%98%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%A7%D7%A1

נערך לאחרונה:
לא משהו שהייתי מסתמך עליו
גם לא בטוח שכל הטסט נספג בגוף, למה להתעסק בקקה ופשוט לא להזריק ?
גם יותר זול ויותר אפקטיבי

אתה מוזמן לנסות ולחזור לספר איך הרגשת.
זה הרבה יותר יקר מזריקה (אלא אם אתה לא צריך לשלם על זה)

עדי עזוב "סייקל יעיל". ברור שהמינון נמוך מאוד ביחס למה שבילדר נוהג להזריק, אבל אני מניח שמי שמוכן/בוחר להכניס לגוף שלו דברים כאלה לא "יסבול" מרמה טיפה גבוהה יותר של טסט' בגוף

• פותח/ת השרשור
תאמת

זה לא עולה לי אישית כמעט כלום . מבחינת אפקט אפשר לעשות אם זה משהו ?
כמה כלומיד לקחת אחרי הסייקל ?
כי אני חושב שהג'ל לא יעיל כמו הזריקה אבל תשמעו זה רפואי וזה לא אנדרגראונד ויש לזה עלון צרכן
זה לא נראה חרטא זה מאוד ייקר בחנות רפואית השאלה העיקרית :
האם החומר שיש בפנים בכמות רבה יותר ממה שצריך אמור לספק חומר שכיביכול בונה את השריר? ולכמה מ"ג אני צריך להגיע בשבוע ?
תודה רבה לעוזרים .

נערך לאחרונה:
קשה להמליץ על מספרים ספציפים כי אף אחד לא יודע מה באמת % הספיגה של החומר בגוף. 100 מ"ג מזריקה לא יהיה שווה ל 100 מ"ג ממשחה וההפך.

היה על זה פרק בסדרה "האוס". למי שזוכר - מישהו שהיו לו 2 ילדים עם בעיות התנהגות וחברה עם שפם.

ובסוף התברר שהוא משתמש בחומר הזה למריחה כדי להעמיד לעצמו.

אתה לא יכול לבנות מזה סייקל כי אתה צריך לפחות 10 מדבקות בשבוע. והספיגה של זה לא יעילה ב 100% כוונת המוצר היא לא לשימוש עבור שיפור ביצועים אלה לטיפול קליני תפסיקו עם השטויות פה בבקשה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית