הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפדריין8מ'ג

ZEDED23

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
1
54
0
למה על האריזה של האפדרין קאזין 8מג רשום שאין לעבור על המנה המומלצת של 32 מ'ג ליום מקסימום 4 כדורים בהפרש של מס שעות,?,
ואם החומר כבר הוצא מהחוק וכל הממשל אומר כמה שזה יכול להזיק,איך נושא הרכישה נשאר פרוץ ותוך שניות ספורות אפשר להזמין באינטרנט איך שרוצים וכמה שרוצים ועוד באתרים מכובדים שלא מסתירים את היחצון שלהם,
?

נערך לאחרונה:
אני לא יודע מה איתך אבל אפדרין צריך לבוא או במינון של 25 מ"ג פר כדור או במינון של 50 .
ובקשר לשאלה השניה שלך לא נראה לי שאתה יכול לרכוש אפדרין טהור דרך האינטרנט זה עובר במכס אלא אם כן זו איזה תרמית .
יש משפט שאומר כשאתה קונה מוצר קנית שתי דברים , הראשון הוא את המוצר שקנית והשני את מה שאתה חושב שקנית .
בכל מקרה אני לקחתי אפדרין במינון של 50 וזה עשה לי נפלאות הפסקתי איתו ועברתי לקלן עקב הבחילות הנוראות שקיבלתי ממנו תעשה את השיקולים שלך תראה איך זה משפיע עליך במידה ואתה מקבל ממנו בחילות ולא בא לך טוב תעבור לקלן זה מה שאני חושב .

• פותח/ת השרשור
לא אחי אתה טועה ,אני כבר כמה חודשים רוכש מהם,אפדרין טהור 8מ'ג,יש בקופסא 50 כדורים,האתר נמצא בקנדה,ונראה די רציני,מותר לפרסם קישור?

האתר הזה נראה עבודה בעיניים... והדובדבן הוא שאי אפשר לשלם בפייפל.
מאיפה גם החלטת שהוא שולח לישראל?
צלם לנו את הקופסאות שאתה קונה מהם כבר כמה חודשים.

• פותח/ת השרשור
דווקא האתר מאובטח לגמרה,והבנתי שיצא חוק בקנדה שמכירת אפדרין בכמויות של 25 מג' לכדור אסורה,לכן הוציאו בגירסה של 8 מג לכדור,בכל מקרה אין לי מושג אם אפשר לפרסם קישור פה לאתר,בכל מקרה תחפש בגוגל ,באנגלית,אפדריןפורסל....

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית