הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עדשות מגע יומיות

• פותח/ת השרשור Tiny
  • פורסם בתאריך

Tiny

משתמש פעיל
496
0
נק' מוניטין:
1,688
496
0
מזה כמה חודשים שהתחלתי להשתמש בעדשות מגע יומיות, בעיקרון אני מרוצה, ועד עכשיו קניתי את אותן עדשות באופטיקנה. היום עברתי בעוד חנויות, אופטיקה הלפרין, ועוד איזו אחת שאני לא זוכר את שמה.
היו עוד סוגים של עדשות, מחברות שונות. מישהו יודע אם יש הבדל בתכלס בין העדשות? חברה אחת יותר כדאית מאחרת, או שבסופו של דבר זה לא משנה?
תודה מראש לעונים

השתמשתי בכל חברה וסוג של עדשות יומיות שיש פה בארץ והגעתי למסקנה ש גו'נסון & גו'נסון הכי נוחות לי
יש מלא סוגים ומלא חברות מה שאני עשיתי הלכתי לאופטיקנה , אופטיקה הלפרין וביקשתי עדשות ניסיון מכל חברה אפשרית שיש להם שם הם יביאו לך בלי לשאול יותר מדי שאלות .. פשוט תמדוד ותנסה את כולם ותרשום איזה היו הכי נוחות לך ומה היתרונות וחסרונות שהרגשת כל אחד ומה שנוח לו אני מכיר אנשים שהולכים אם עדשות מגע של לייף סטייל והם מבסוטים.
אם כל זה אני עדיין לא מצאתי את העדשות "האולטמטיביות" ואני לא 100% שמח אם העדשות שלי
אם יש לך כסף תעשה לייזר הכי טוב

אני אנצל קצת ואשאל, מה העלות של עדשות יומיות?

המספר שלי הוא גג 1, וכנראה צילינדר קטן בעין אחת (באופטיקה הלפרין לא ראו, ובמקום אחר כן...)

כמה זה אמור לעלות לחודש?
וכמה למשל יעלו עדשות שבועיות לחודש?...

תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית