הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביתספר

• פותח/ת השרשור COSMOS
  • פורסם בתאריך

COSMOS

משתמש קבוע
1,576
1
נק' מוניטין:
345
1,576
1
צריך פתרונות דלים בפחמימות שאפשר לקחת לביתספר תודה מראש.

• פותח/ת השרשור
מה שאתה אוכל בבית כרגע תיקח איתך לבית ספר..מה הבעיה?

איך אני אקח לדוגמה גביע קוטג'? (כשהוא לא בקירור), או חזה עוף, או חביתה??? כל הדברים האלה לרוב באים בתוך פיתה או בין שתי פרוסות לחם וזה לא בא בחשבון עכשיו... אם יש לך פתרונות אני אשמח שתכתוב לי אותם פה...😃

איך אני אקח לדוגמה גביע קוטג'? (כשהוא לא בקירור), או חזה עוף, או חביתה??? כל הדברים האלה לרוב באים בתוך פיתה או בין שתי פרוסות לחם וזה לא בא בחשבון עכשיו... אם יש לך פתרונות אני אשמח שתכתוב לי אותם פה...😃

חשבת על אולי פשוט לשים בקופסה?
או שפשוט תיקח שייקים..

• פותח/ת השרשור
חברים צריך להתייחס לתגובה של בנוני כי ככה זה עובד גם אצלי, ודרך אגב המורים בביתספר הזה קשי עורף אסור בכלל להתקרב לכל מה שקשור לציוד של חדר מורים: מקרר, קומקום, וכאלה... ככה שהאופציה של קוטג' ירדה מהפרק... אבל תודה לכל השאר שנתנו פתרונות לא רעים, אם למישהו יש עוד רעיון שלא יתביש לכתוב זה רק מועיל ותודה לכולם שוב :D

אני הולך לקחת 100 גרם חלבה שזה 500 קלוריות והרבה שומן (יחסית דל בפחמימות) ועוד איזה יוגורט ואז לאזור 2-3 כבר להביא אורז/ספגטי ואיזה בשר טוב כדי להתאמן ב4-5 ולא באיזה 7 (מפוצץ בערב).

אגב רד מהרעיון של הקוטג', ניסיתי הוא מתקלקל (יוגורט לא 😛)

אני בזמנו כשהיתי בחיטוב בתיכון היתי לוקח חזה הודו שהכנתי בבית מראש,היתי קם בכוונה ממש מוקדם ומכין לי,ואוכל קר אין מה לעשות הרבה בנדון.וגם היתי לוקח טונה ושייק,בימים כמובן שהיתי מסיים ב4,כשלא אז היתי מוותר על משהו

עושים סנדווצ'ים עם פסטרמה, גבינה, טונה וכדומה. סנדווצ'ים מהסוג הזה יכולים להחזיק כמה שעות טובות ללא קירור. כדאי לעשות אותם במיני באגט ככה שלא צריך להסחב עם 10 פרוסות לחם או 3-4 פיתות.

עושים סנדווצ'ים עם פסטרמה, גבינה, טונה וכדומה. סנדווצ'ים מהסוג הזה יכולים להחזיק כמה שעות טובות ללא קירור. כדאי לעשות אותם במיני באגט ככה שלא צריך להסחב עם 10 פרוסות לחם או 3-4 פיתות.
10 פרוסות לחם בדל פחמימה?

10 פרוסות לחם בדל פחמימה?
יש הרבה סיגנונת של דלי פחמימה, בעיקרון כל מה שפחות מ 100 גרם פחמימה ליום נחשב לדל פחמימה אז ב 100 גרם פחמימה ואפילו ב 50 גרם אפשר להכניס יחסית הרבה פרוסות לחם (קל).
בגדול תלמיד ודל פחמימה לא יסתדר לרוב האנשים, חבל סתם לפגוע בלימודים שלך בשביל הקוביות וסביר להניח שגם לא תגיע אליהם עם דל פחמימה אלא עם סבלנות.

כמו שמשה אמר, קשה להסתדר בבתי הספר עם דברים דלים בפחמימות כי רובם דורשים קירור או חימום. אם בכל מקרה אתה רוצה ללכת על דל פחמימה בלימודים, אמליץ על אבקת חלבון. ניתן לשים את האבקה בשקית או בשייקר ולמלא רק מים, זה לא מתקלקל, לא דורש חימום ולא דורש קירור.

אני מורה בבית ספר, מה שאני עושה: ארוחת בוקר בחדר המורים, מסיים אותה בצלצול להיכנס. 3 שעות אחכ - מנצל את ההפסקה של 10 דקות ל2 פרוסות לחם, 5 חלבונים של ביצים קשות, ומלפפונים חסה עלים שטויות. ארוחה הבאה כבר אוכל בבית. אם יום הלימודים שלך ארוך יותר קח עוד 2 פרוסות עם פסטרמה דלת שומן ואיזה כפית טחינה, לפי התפריט שלך, ואיזה 2-3 ירקות, זו ארוחה ל10 דקות
מקווה שעזרתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית