הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מה הכי בא לך לאכול ממש עכשיו???

עוגיפלצת

משתמש מתחיל
277
3
נק' מוניטין:
70
277
3
אני הייתי עף על:
כנפיים בדיקסי
ארטבורגר של מוזס עם צ׳יפס
או של ״הברנש״ בבוגרשוב פינת קינג ג׳ורג׳, המבורגר מפתיע באיכותו
או על הוולפנייטס
או כמובן של אגדיר, אבל בשבילי אין על מוזס!!

פיצה מטוני ווספה

גביע עננננקקקק של גלידת שמנת מווניליה

יוגורט מתמרה עם מלא תוספות מטריפות

ולקינוח, כמובן, באבט. וופל בלגי משובח, קריספי ועשוי בדיוק במידה, עם ממרח... איזה ניקח?? ריבת חלב? שוקולד וחמאה? קרם נוגט??? עם שוקו חם בצד, שעשוי מגוש שוקולד שמכינים במקום וממיסים בחלב חם....

ואז.. לסיים בשוקולד גורמה של אלי טראב באבן גבירול פינת צייטלין, או של דסקלידס, יש סניפים לכל אורך אבן גבירול. או אולי, בעצם, עוגת הנוטלה עם גלידת הווניל בצד של הברנש ממקודם....

חיטוב מסתיים ביום ראשון. לילה טוב...

אף אחד לא צריך לאכול חרא בשביל להגיע לנתונים שלך, הנקודה היא שאתה סובל סתם.
מילא היית מתחרה...

ומה נקודתך? האין זה ידוע ומוסכם מראש שכל העוסקים ברצינות בפיתוח גופם סובלים בהכרח מהפרעת אכילה?*

הם סובלים ברובם מ-BDD (לפחות לפי פסיכולוגים), שמובילה בתורה למגוון הפרעות.

• פותח/ת השרשור
מילא היית מתחרה...

אני לא סובל סתם כי אחרת לא הייתי עושה את מה שאני עושה. בא לי להגיע לנתונים שאליהם אני מגיע, ולכן אני עושה את זה, בא לי לבדוק כמה רחוק אני יכול להגיע.
ורגע, למה אם הייתי מתחרה זה פתאום בסדר? מה, כששופטים אותי ביחס לאחרים אז פתאום מותר להיות קיצוני, אבל כשאני עושה משהו בשביל עצמי זה נקרא הפרעת אכילה?

---------- התגובה התווספה ב 07:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:31 ----------

מילא היית מתחרה...

וחוץ מזה, השבוע באמת התחלתי לסבול ממש מרוב רעב. הגעתי למצבים קיצוניים שכבר אינם שווים בשבילי את המאמץ, ולכן החלטתי להפסיק עם החיטוב ביום ראשון. מה גם שהגעתי למטרה שלי בחיטוב הזה.

קבב מפטרה
לאפה מבארכה
סביח בפרנה
קינמונים

**דיאטה מיום ראשון

images

..

אני לא סובל סתם כי אחרת לא הייתי עושה את מה שאני עושה. בא לי להגיע לנתונים שאליהם אני מגיע, ולכן אני עושה את זה, בא לי לבדוק כמה רחוק אני יכול להגיע.
ורגע, למה אם הייתי מתחרה זה פתאום בסדר? מה, כששופטים אותי ביחס לאחרים אז פתאום מותר להיות קיצוני, אבל כשאני עושה משהו בשביל עצמי זה נקרא הפרעת אכילה?

---------- התגובה התווספה ב 07:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:31 ----------

וחוץ מזה, השבוע באמת התחלתי לסבול ממש מרוב רעב. הגעתי למצבים קיצוניים שכבר אינם שווים בשבילי את המאמץ, ולכן החלטתי להפסיק עם החיטוב ביום ראשון. מה גם שהגעתי למטרה שלי בחיטוב הזה.

כי זה מיותר כדי להגיע ל8 אחוז שומן עם מעט שריר. יש דרכים הרבה יותר קלות.
כדי להגיע ל4 אחוז שומן ולשמור על מאסה שמצדיקה תחרות צריך לעשות מה שאתה עושה.
אתה נוסע 80 קמ"ש בהילוך ראשון.

• פותח/ת השרשור
קבב מפטרה
לאפה מבארכה
סביח בפרנה
קינמונים

**דיאטה מיום ראשון

איך הקינמונים הזה באמת? עוד לא הייתי... שווה קפיצה?

---------- התגובה התווספה ב 22:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:51 ----------

כי זה מיותר כדי להגיע ל8 אחוז שומן עם מעט שריר. יש דרכים הרבה יותר קלות.
כדי להגיע ל4 אחוז שומן ולשמור על מאסה שמצדיקה תחרות צריך לעשות מה שאתה עושה.
אתה נוסע 80 קמ"ש בהילוך ראשון.

יכול להיות. אהבתי את האנלוגיה אגב. אבל מהצד שלי אני אגיד שהגעתי ל-80 קמ"ש וזה משהו שבחיים לא חשבתי ולא פנטזתי שאגיע אליו. זו גאווה אדירה בשבילי, ובשבילי זה שווה המון
חוץ מזה, מן הסתם החיטוב הבא יהיה כבר יותר קליל, כי כבר הייתי שם וכעת יהיה עליי רק לשחזר.

ואגב, אני כבר פחות מ-8%.. ביום ראשון אמדד ואדע לכמה הגעתי

• פותח/ת השרשור
חח איך אני אבוא מחר, חיטוב מסתיים רק ביום ראשון...
עעע

ואגב החתימה ממש יפה, אהבתי מאוד. ממש נכון, מזדהה

לפותח האשכול - לא פותחים אשכולות כאלה שחצי מהפורום עדיין בחיטוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:152on:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית