הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה הכי בא לך לאכול ממש עכשיו???

• פותח/ת השרשור
לפותח האשכול - לא פותחים אשכולות כאלה שחצי מהפורום עדיין בחיטוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:152on:

חחח ומה אני נראה לך??? אתה באמת חושב שהייתי פותח אשכול כזה אם הייתי במסה??? תקרא, כתבתי בסוף ההודעה שהחיטוב מסתיים יום ראשון
איך הולך לך אגב? 11% זו אינה מטרה יותר מדי קיצונית, הולך טוב?

156.jpg

אני הייתי עף על:
כנפיים בדיקסי
ארטבורגר של מוזס עם צ׳יפס
או של ״הברנש״ בבוגרשוב פינת קינג ג׳ורג׳, המבורגר מפתיע באיכותו
או על הוולפנייטס
או כמובן של אגדיר, אבל בשבילי אין על מוזס!!

פיצה מטוני ווספה

גביע עננננקקקק של גלידת שמנת מווניליה

יוגורט מתמרה עם מלא תוספות מטריפות

ולקינוח, כמובן, באבט. וופל בלגי משובח, קריספי ועשוי בדיוק במידה, עם ממרח... איזה ניקח?? ריבת חלב? שוקולד וחמאה? קרם נוגט??? עם שוקו חם בצד, שעשוי מגוש שוקולד שמכינים במקום וממיסים בחלב חם....

ואז.. לסיים בשוקולד גורמה של אלי טראב באבן גבירול פינת צייטלין, או של דסקלידס, יש סניפים לכל אורך אבן גבירול. או אולי, בעצם, עוגת הנוטלה עם גלידת הווניל בצד של הברנש ממקודם....

חיטוב מסתיים ביום ראשון. לילה טוב...

החיטוב המטורף הזה דפק לך לגמרי את הראש אהה אחי..😲

היום העמסה:
פיתה עם המון נוטלה, גלידת שוקלוד, אורז עם בשר שמן מאוד, בורקס, סנדוויץ עם המון חומוס ופסטרמה ובערב נתפנק בעוד איזה משהו

• פותח/ת השרשור
היום העמסה:
פיתה עם המון נוטלה, גלידת שוקלוד, אורז עם בשר שמן מאוד, בורקס, סנדוויץ עם המון חומוס ופסטרמה ובערב נתפנק בעוד איזה משהו

אני משתדל מאוד להתרחק משטויות בהעמסות ומתרכז בכמה שיותר פחמימות מלאות וחלבון. שוקולד וגלידה, למשל, הם קלוריות ריקות לחלוטין, חסרות כל ערך תזונתי למטרה של החיטוב. פיצה והמבורגר, לעומתם, עשירים בפחמימות ובחלבונים, מה שהופך אותם למאכלים סבירים בעת העמסה. גם לאפה עם שווארמה היא אופציה טובה. חשוב גם לשמור על המטרה בראש, אם אני רוצה להגיע לחד ספרתי נמוך אשתדל להעמיס יותר בקמחים מלאים, בקטניות, באורז מלא, בירקות שורש, אשר כולם עתירים בפחמימות אך דלים בשומן. במזון מעובד, לעומת זאת, יש רמות שומן גבוהות יחסית, לכן מאכלים מקבוצה זו עלולים להוות אפשרות פחות טובה כשנמצאים כבר באחוזי שומן נמוכים במיוחד.
לסיכום, אני מקטלג את מוצרי ההעמסה שלי בפירמידה משלי: פחמימות מלאות טהורות --> מאכלים מעובדים מבוססי פחמימות (המבורגר לאפה עם שווארמה פיצה) --> מזונות עתירי סוכר (גלידה, שוקולד).

נערך לאחרונה:
בהעמסה אני אפילו לא סופר קלוריות, בשבילי זה נטו פסיכולוגי, לא מעניין אותי אם זה גלידה או אורז מלא, את זה כבר נחשבן ביום רגיל בחיטוב....

• פותח/ת השרשור
בהעמסה אני אפילו לא סופר קלוריות, בשבילי זה נטו פסיכולוגי, לא מעניין אותי אם זה גלידה או אורז מלא, את זה כבר נחשבן ביום רגיל בחיטוב....

שוב, העובדות ידועות לך. מעכשיו הכול תלוי בך: במטרתך הסופית (לא כולם מעוניינים לרדת ל5-6%, לרבים מספיק לרדת ל-10 ואף ל-12), במידת ההשקעה שאתה מוכן/יכול לתת, בכמה סובלני אתה כלפי עצמך... אני למשל היום נשברתי אז הלכתי על פסטה מלאה ברוטב עגבניות ופסטו עם עוף. יחסית סביר, ובשבילי זה עושה את שלו כי המטרה הסופית ניצבת נגד עיניי: לשרוד עד יום ראשון בלי להשתגע / להתעלף חחח

שוב, העובדות ידועות לך. מעכשיו הכול תלוי בך: במטרתך הסופית (לא כולם מעוניינים לרדת ל5-6%, לרבים מספיק לרדת ל-10 ואף ל-12), במידת ההשקעה שאתה מוכן/יכול לתת, בכמה סובלני אתה כלפי עצמך... אני למשל היום נשברתי אז הלכתי על פסטה מלאה ברוטב עגבניות ופסטו עם עוף. יחסית סביר, ובשבילי זה עושה את שלו כי המטרה הסופית ניצבת נגד עיניי: לשרוד עד יום ראשון בלי להשתגע / להתעלף חחח

אני רוצה לרדת ל12 אחוז ככה כי פשוט אני לא בקטע של אחוז שומן נמוך מידי, זה סתם סבל ולדעתי לא יותר יפה מגוף מאסיבי על 15 אחוז שומן.... ומונטר צודקת לגמרי 😃

אני משתדל מאוד להתרחק משטויות בהעמסות ומתרכז בכמה שיותר פחמימות מלאות וחלבון. שוקולד וגלידה, למשל, הם קלוריות ריקות לחלוטין, חסרות כל ערך תזונתי למטרה של החיטוב. פיצה והמבורגר, לעומתם, עשירים בפחמימות ובחלבונים, מה שהופך אותם למאכלים סבירים בעת העמסה. גם לאפה עם שווארמה היא אופציה טובה. חשוב גם לשמור על המטרה בראש, אם אני רוצה להגיע לחד ספרתי נמוך אשתדל להעמיס יותר בקמחים מלאים, בקטניות, באורז מלא, בירקות שורש, אשר כולם עתירים בפחמימות אך דלים בשומן. במזון מעובד, לעומת זאת, יש רמות שומן גבוהות יחסית, לכן מאכלים מקבוצה זו עלולים להוות אפשרות פחות טובה כשנמצאים כבר באחוזי שומן נמוכים במיוחד.
לסיכום, אני מקטלג את מוצרי ההעמסה שלי בפירמידה משלי: פחמימות מלאות טהורות --> מאכלים מעובדים מבוססי פחמימות (המבורגר לאפה עם שווארמה פיצה) --> מזונות עתירי סוכר (גלידה, שוקולד).
מה זה אומר קלוריות ריקות? מטרת ההעמסה היא להכניס כמה שיותר פחמימות. דווקא לאפה עם שווארמה, פיצה והמבורגר הם מאכלים ממש לא טובים להעמסה, כי הם מכילים המון שומן.

Doing-it-wrong.jpg

הייתי קופץ עכשיו ל BBB לאיזה BLACK BURGER בקטנה ואז כקינוח גלידה וחצי משפחתית.

חחח ומה אני נראה לך??? אתה באמת חושב שהייתי פותח אשכול כזה אם הייתי במסה??? תקרא, כתבתי בסוף ההודעה שהחיטוב מסתיים יום ראשון
איך הולך לך אגב? 11% זו אינה מטרה יותר מדי קיצונית, הולך טוב?
שמע בכללי הכל הולך סבבה ואני לא סובל בכלל י על 15 גר פחמימה ביום ולמרות זאת
די נתקעתי במשקלים ככה שזה ממש מבאס .. שטויות מזה 11%
למרות שאם אני ירגיש לפני שזה מספיק אני אפסיק 😃

( 30 גר' פחמימה ליום)
הייתי עף עכשיו על לאפה עם שווארמה עם המוןןן טחינה וצ'יפס גדול בצד... מוסיך עוד איזה שיפוד פרגיות, נח כמה דקות, ואוכל צלחת חומוס עם בשר ואיזה 7 פיתות חמות!!! וואי חלום רטובב

בימים הנוראים שהיתי על 10 גרם פחמימה נורא היתי חרמן על כל דבר שהוא לא ביצה קשה,אבקת חלבון וחזה הודו.
היום כשאני במסה בא לי ממש שווארמה או איזה בייקון,ממזמן לא אכלתי אף אחד מהם.
כנראה שהיום אלך על שווארמה

אם תאכל את הדברים שכתבת כאן אתה סביר להניח תעלה מהר מאוד ב-% שומן, זה יפה שבתיאוריה היית שמח לאכול הכל.. רוב הדברים שהעלת כאן מתחילים ב-1000 קל', ועם תפריט של 1600-2000 קל' אני לא רואה אותך מכניס אותם 😃

הכי כואב לקום בבוקר מלא בנוזלים (לפחות זה מה שאני אומר לעצמי, במקרה שלי זה שומן) ולהזכר כמה חטוב ויבש היית לפני כמה חודשים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית