הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בודיבילדר

נניח שכן? אתה לא לולויק 😛 לא משנה מה תעשה

זו לא הנק'. הנק' היא שהא פוואר ליפטר שלקח בתחרות את בוני גוף למינהם.

עכשיו אני מציע שתפנה את החיצים\תסכולים שלך למישהו אחר. אין לך שום סיבה לצאת עליי.

ד.א. אתה צריך לספק סרטון ברור ללחיצה עד יום ראשון. אני בונה על זה שאני אתן לך מוניטין חיובי.

ברור שכן אתה מתנחם בזה שיש פוואר ליפטר שיכול להראות טוב במקביל..
כאילו גם אתה וכול האוכלוסיה של ה SS יהיו ככה... לא
תסכולים זה רק אתם לא הצלחתם לבנות גוף עברתם לכוח... ממש מבאס
סרטון יהיה לכם בשלישי גם אם אני יהיה בבאן..

---------- התגובה התווספה ב 15:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:06 ----------

מוניטין על לחיצות חזה?
את מי זה מעניין נראלך ? איפה המוניטין לתמונות מהתחרות? לתמונות מהדרך
רק כוח אתם מעריכים אם ככה תסגרו תפורומים תשארו בפורום כוח שלהם וזהו

נניח שכן? אתה לא לולויק 😛 לא משנה מה תעשה

נכון הוא ליאור 😣

אתה לא לא טיפש
P.gif
לא משנה מה תעשה

---------- התגובה התווספה ב 15:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:09 ----------

ברור שכן אתה מתנחם בזה שיש פוואר ליפטר שיכול להראות טוב במקביל..
כאילו גם אתה וכול האוכלוסיה של ה SS יהיו ככה... לא
תסכולים זה רק אתם לא הצלחתם לבנות גוף עברתם לכוח... ממש מבאס
סרטון יהיה לכם בשלישי גם אם אני יהיה בבאן..

---------- התגובה התווספה ב 15:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:06 ----------

מוניטין על לחיצות חזה?
את מי זה מעניין נראלך ? איפה המוניטין לתמונות מהתחרות? לתמונות מהדרך
רק כוח אתם מעריכים אם ככה תסגרו תפורומים תשארו בפורום כוח שלהם וזהו

אתה ממשיך להרשים.

אתה כנראה לא מבין את הנק' - הטענה היא שפוואר ליפטרים בא.ש נמוכים (ברור שזה תלוי גנטיקה) יכולים די בקלות להסב עצמם ולהשתתף בתחרויות של בניית גוף. הפוך זה הרבה פחות טריוואלי.

אני מסתמך על העצות של סטס, אנטון ודניק:

1.לרשום בפורומים שונים בשגיאות כתיב.
2.להגיב רק למי שבא לך בפורומים הנ"ל.
3.לעשות כל מה שאומרים לך כמו קוף ולא להפעיל את המוח.
4.להזריק כל מה שבא ליד ולהכחיש זאת.

בהצלחה!

😆 😆

• פותח/ת השרשור
חבל שלא רציניים כאן .

אני אמצא את הדרך .

לא רציניים?
אני לא מבין מה תיכננת להשיג, שיבנו לך תוכניות לכל הדרך?
פה זה לא האתר שלא נאמר את שמו ששם פותחים 50 דיונים בשעה על כל שטות, יש לך פורטל מאמרים ענקי עם תוכניות, עצות אימון ועצות תזונה ותוספים, תקרא, תפנים, תשכיל - אם לא הבנת משהו ואתה רוהצ עזרה אנשים יעזרו לך בשמחה, אל תחפש קיצורי דרך והקלות, תלמד קצת.

חבל שלא רציניים כאן .

אני אמצא את הדרך .

אני יסביר לך בשיא הרצינות למה לא רציניים.

אתה נתת תחושה שאתה סתם עוד מישהו שהיום התעורר בבוקר והחליט שהוא בילדר.

לא הצגת את עצמך, תמונות, נתונים, משקלי עבודה, איך אתה מתאמן, מה עשית עד עכשיו והכי חשוב- לא היית ספיציפי.

זה לא חוכמה לבוא ולהגיד: " מה אני צריך לעשות ? "

אנחנו לא ספר, אנחנו נענה לך ברצינות על שאלות רציניות וספיציפות שאנחנו יכולים לעזור ( בניגוד ל: מה אני צריך לעשות)

מקווה שהבנת את הנושא, הפורום הזה מאוד מקצועי ובגלל זה פשוט לא יענו לך על שאלה כזאת טיפשית ( בלי להעליב או לנסות לעקוץ אותך).

במקומך הייתי פותח אשכול חדש בפורום אימונים ונותן על עצמך פרטים, נתונים, משקלי עבודה, מה עשית עד עכשיו ושואל שאלה יותר ברורה וספיציפית שאפשר לענות עליה בלי לכתוב הודעה של 150 עמודים

נערך לאחרונה:
אתה כנראה לא מבין את הנק' - הטענה היא שפוואר ליפטרים בא.ש נמוכים (ברור שזה תלוי גנטיקה) יכולים די בקלות להסב עצמם ולהשתתף בתחרויות של בניית גוף. הפוך זה הרבה פחות טריוואלי.

[הקטע המודגש] איך אתה מסיק את זה?

מההגיון.

נטען פה ע"י אנשי פיתוח הגוף שהאנשים שמרימים כבד מבחינתם (עושים SS) סתם שמנים - ואני טוען שאותם אנשים לא שמנים הם שריריים בעלי א.ש שנראה אולי גבוה לאנשי פיתוח הגוף.

כלומר ההנחה שאתה שרירי שמרים כבד עם א.ש נמוך יכולה להביא אותך לרמה של מפתח גוף ברמה די גבוהה כמו לוליק (הדוגמא שנתתי) שלקח מר ישראל 2011 למשקל כבד בIFBB.

לאחר הטענה שהעליתי נטען שוב ע"י הבילדר שאני לא לוליק ולא אהיה לוליק ובזה הדיון הסתיים מבחינתו.

נערך לאחרונה:

זה לא כ"כ נכון
אולי הם יהיו בילדרים חובבנים ובארץ או תחרויות בינוניות בחו"ל הם יקחו בקלות
יהיה להם קשה פתאום להתברג בטופ של האולימפיה

זה נכון שיש להם בסיס לא רע בכלל

זה לא כ"כ נכון
אולי הם יהיו בילדרים חובבנים ובארץ או תחרויות בינוניות בחו"ל הם יקחו בקלות
יהיה להם קשה פתאום להתברג בטופ של האולימפיה

זה נכון שיש להם בסיס לא רע בכלל

אך הטענה שיהיה לבילדרים קשה להתחרות בPL מאשר להפך נכונה לדעתי, אני לא יודע איך בארץ התחרויות מתנהלות אך אני יכול לנחש שזה לפי משקל גוף ומפתח גוף(שיכול להרים לא מעט) יתקשה בתחרות של קטגוריית המשקל שלו.

לא נכון כול חברים שלי מהפיתוח גוף חזקים מאוד אם סקואט 200 -180 לחזרות

---------- התגובה התווספה ב 05:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 05:57 ----------

מדוייק יותר 180 ומאלה

ולחברים שלי מהקייטנת כדורעף יש דדליפט 350.

מזל שיש לך עוד יומיים פה...

כן ברור שאולי לא מדובר על פוואר ליפטרים שיתברגו ישירות למר אולימפיה. יותר ברמות של תחרויות יותר נמוכות בארץ\חו"ל (אירופה וארה"ב - לאו דווקא אוליפיה). PL ברמה גבוהה עם א.ש נמוך ומסת שריר גבוהה שמימלא מגיעה בעסקת החבילה (לרוב) - יכול די בקלות להתחרות בתחרות של בניית גוף. (ונתתי את לוליק כדוגמא)

הפוך - זה הרבה פחות טריוויאלי. אני פה מנחש מההגיון (לא עשיתי סקר מקיף ומפאת קוצר זמן אני גם לא אעשה) אבל אני טוען שבוני גוף למינהם מעטים (אם בכלל!) יוכלו להתברג למקומות הראשונים בתחרויות PL.

נערך לאחרונה:
מההגיון.

נטען פה ע"י אנשי פיתוח הגוף שהאנשים שמרימים כבד מבחינתם (עושים SS) סתם שמנים - ואני טוען שאותם אנשים לא שמנים הם שריריים בעלי א.ש שנראה אולי גבוה לאנשי פיתוח הגוף.

כלומר ההנחה שאתה שרירי שמרים כבד עם א.ש נמוך יכולה להביא אותך לרמה של מפתח גוף ברמה די גבוהה כמו לוליק (הדוגמא שנתתי) שלקח מר ישראל 2011 למשקל כבד בIFBB.

לאחר הטענה שהעליתי נטען שוב ע"י הבילדר שאני לא לוליק ולא אהיה לוליק ובזה הדיון הסתיים מבחינתו.

באיזה קלות לקחת קרדיט של לוליק על עצמך.. .לידיעתך מתחילת התהליך ועד הסוף לוליק בא לסטס על בסיס שבועי כדי לקבל הדרכה ועשה בדיוק מה שאמרו לו. למרות שללוליק לא בדיוק חסר ידע,אבל יוסי יד 50 יודע יותר טוב..

וזוכה פרס איבר המין הגדול ביותר הולך ל............

באיזה קלות לקחת קרדיט של לוליק על עצמך.. .לידיעתך מתחילת התהליך ועד הסוף לוליק בא לסטס על בסיס שבועי כדי לקבל הדרכה ועשה בדיוק מה שאמרו לו. למרות שללוליק לא בדיוק חסר ידע,אבל יוסי יד 50 יודע יותר טוב..

בדיוק להיפך. אם תעבור על השרשור תבין שלא

וזוכה פרס איבר המין הגדול ביותר הולך ל............

ככה הבנתי,אם נפגעת-אני מתנצל.הנקודה שלי זה שאין פה משהו ברור מאליו, המעבר הזה נדיר ביותר,חיטוב תחרותי מ 160 ל103 בכלל הזוי,הוא לא מייצג כלום,אני מכיר רק עוד מקרה אחד כזה בצמרת הבילדינג ברוסיה,שם הבחור מדורג בשישיה בד''כ. וגם חייבים להסכים שלוליק הוא לא מכוכב. שום תיאוריה.שלנו,בחור גם ככה אלוף עולם,אין עוד כאלה,מה שקרה זה נס. אי אפשר לבסס על המקרה

Back
למעלה תחתית