הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית AB

• פותח/ת השרשור Ziv195
  • פורסם בתאריך

Ziv195

משתמש מתחיל
66
1
נק' מוניטין:
1
66
1
אני מתחיל מחר ללכות למכון סוף סוף, אחרי שלושה חודשים עבודה עם משקלי גוף, יש לי בסיס נחמד, מסה ממוצעת. ומעל שנה אימונים בריצה ואטלתיקה קלה, ככה שהגוף שלי כבר מורגל להיות בעומס וקושי פיזי.

אני מתחיל תוכנית AB שתלך ככה ABXABXX ורוצה לקבל עליה חוות דעת.
אגב לפני שכמה ממכם יקפצו, אני לא יכול לעשות SS כי אני לא יכול או רוצה לעלות הרבה באחוזי שומן. אני באתלטיקה ואסור לי לעלות הרבה במשקל מעבר למה שאני עכשיו.
לא יכול לעשות סקאווט ודדליפט בגלל בעיות בברכיים ובגב התחתון, הוראה של אורטופד ופיזיותרפיסט,
אני משתדל להשקיע ברגליים כמה שיותר ואשלב הרבה אימוני ריצה בעליות בנוסף...

אימון A - חזה כתפיים יד אחורית בטן

לחיצת חזה מוט 2X8
לחיצת חזה שיפוע עליון משקולות 2X8
פרפר 2X10

לחיצת כתפיים 2X8
הרחקה לצדדים 2X10

פשיטת מרפקים פולי עליון 2X10

כפיפות בטן עם משקל 3X15

אימון B - גב יד קדמית רגליים

פולי עליון 3X8
מתח מקסימום X2

לג פרס 3X6
פשיטת ברכיים 2X8
כפיפות ברכיים 2X8

כפיפת מרפקים עם מוט 2X10
(כפיפות מרפקים עם דאמבלים 2X10)

בן 17
175
71

באיזה ענף אתה באתלטיקה?
אתה יכול לפרט על הבעיה שלך בברכיים ובגב התחתון ולמה האורטופד שלל סקוואט ודדליפט? אני באמת רוצה להבין.

• פותח/ת השרשור
אני בעיקר בריצה עכשיו. עושה 400-2000
לגבי הברכיים יש לי שם שחיקת סחוס ומבנה בעייתי ככה שעם קצת לחץ על הברך אני שבוע סובל מכאבים חזקים.
לגבי הגב יש לי עקמת קלה שזה עוד שטויות אבל יש לי עקמת שרירית בגב תחתון צד ימין שזה באמת סיפור... אחרי קצת עומס בתרגילים כמו חתירה או דדליפט זה בד"כ נתפס לי אחרי תנועה חזקה ואני מרותק למיטה יומיים שלושה עם משככי כאבים...

אני באמת רוצה חוות דעת על התוכנית כי אני מתחיל להתאמן בימים ההקרובים ורוצה להגיע עם תוכנית מוכנה כמה שיותר מהר
לפחות עד שאני אכיר את הגוף שלי טוב יותר ויוכל לשנות דברים לפי שיכול דעת אישי

לא יודע מה להגיד, הנפח גדול למתחיל אבל עם עובדים בתרגילים מבודדים קשה לעלות במשקלי עבודה ובנפח נמוך זה גם דיי דפוק.

חכה למבינים יותר

אני הייתי מציע לך לפנות לאיש מקצוע טוב , יש לך הגבלות שאף אחד פה בפורום לא מוסמך לייעץ לגביהן.

• פותח/ת השרשור
זה יקרה בהמשך במידה ואני ימצא מישהו כזה.
אבל נגיד ואני מתחיל את התוכנית הזאת, זה יתן לי משהו? יקדם אותי?

יקדם אותך יותר מלא לעשות כלום ופחות מלעשות תוכנית נורמלית. לא הייתי מסתמך על עיצות של אורטופדים באופן גורף וגם הייתי מחליף פיזיותרפיסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית