הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדרך לבית חולים...

• פותח/ת השרשור dny
  • פורסם בתאריך

dny

משתמש פעיל
416
10
נק' מוניטין:
747
416
10
ריסקתי לעצמי את היד בכך שנפלתי עליה עם כל הגוף (איזור פרק כף היד) ועכשיו אני בקושי יכול לסגור ולפתוח את היד וכל האיזור של הפרק כואב, יש מצב לשבר/סדק/נקע אני עוד רבע שעה זז לבית חולים לעשות צילום בנתיים שמתי קרח משהו כמו 15 דקת ON - ואז 15 דקות OFF

עכשיו אני כבר חצי-שעה בלי קרח אתם אומרים לשים בנתיים קרח?

האשכול הוא אם יש למישהו טיפים איך להחלים יותר מהר ומה כדי לעשות אני אשמח מאוד

אני אעדכן אותכם שאני יחזור מהבית חולים...

נשמע לי שאתה צריך גבס ולא קרח

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
חזרתי מהבית חולים שמו לי גבס צדדי בסוף זה לא שבר זה משהו דומה לא הבנתי כל כך משהו מכה בין העצם יש מרווח כזה אז המכה זה שם שמו לי גבס צדדי ל10 ימים עד שבועיים

יש דברים מיוחדים שצריך לעשות שחוזרים להתאמן? להתחיל ממשקלים קלים? איזה באסה עד שסוף סוף תכננתי PR בבנץ' החרא הזה קורה לי

שמע אחי, אני לא רוצה לבאס אותך אבל נראה לי שיקח לך כמה חודשים עד שתוכל להרים משקלים כבדים..

קרה לי אותו דבר רק עם קיר . סדקתה בטח את העצם הקטנה הזאת שיש בפרק כף היד (עצם הסירה או משהו) . פציעה מעצבנת , היא עוברת די מהר בכללי אבל חוזרת בקטנה מדי פעם לתקופה עד שהיא עוברת לגמרי .
אל תעשה את הטעות שאני עשיתי ותחזור להתאמן מהר , תן לזה תזמן אפילו טיפה אחרי שאתה מרגיש שזה החלים .

החלמה מהירה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית