קנייה קניית ציוד

sandrik

משתמש פעיל
492
3
נק' מוניטין:
185
492
3
חבר'ה,
אני מחפשת מקום טוב לקנות בו ציוד.

אשמח לשמוע רעיונות, איפה מומלץ לקנות.

מדובר בספה ודאמבלים של 10 15 20 ק"ג.

אם מישהו מוכר גם אשמח לשמוע הצעות.

זרקו לי גם מחירים שזה צריך לעלות פלוס מינוס.

תודה רבה.
שבוע טוב

בעיקרון עדיף בחנויות ואתרים של יד-שנייה. ספסל (נטו) טוב יכול לעלות בין 500 ל-2000 ש"ח. ביד שנייה אפשר למצוא ספסל ב-300, אם הוא במצב טוב (כלומר, כל הפינים במקום, הוא לא מתפרק, לא חלוד, ושם דבר לא כרסם אותו).

פלטות של משקל עולות לפי משקל. המחיר לקילו נע בין 7 ל-12 ש"ח לקילו. אני יודע שביד שנייה יש המוכרים פלטות לפי מחיר של 5 ש"ח לקילו. הקריטריונים לבחירה הם הציפוי ורמת החלודה. פלטות מצופות עולות יותר.

ישנם מחירים זולים יותר, אני מניח, אבל זה תלוי במציאה.

בהצלחה. 😃

• פותח/ת השרשור
ישמצב תביא לי קישור לאתר כזה? משהו?

ביד 2 מישהו מכר לפני שבוע משהו מפחיד לגמרי !!

ספא מקצועית עם כל המסביב כולל מוטות וכולל 85 קילו משקולת במחיר של 550 שקל או משהו כזה
והכל כמעט חדש!!
בנוסף לספא באים כמה מכשירים כמו של מולטי טריננר, משהו חמוד לאללה.

הוא מהמרכז וזה רחוק לי אז לא קניתי דרכו.
אבל קניתי ממשהו 45 קילו משקולות ומוט ארוך ב 200 שקל שזה גם אחלה מחיר.

בקיצור אם יש סבלנות יש דברים טובים ביד2.

נערך לאחרונה:
אם אתם משקיעים כול כך הרבה כסף למה כבר לא לירשם לחדר כושר ולהינות מימגון בהרבה יותר רחב של מכשירים וגם לקבל חחות דעת מקצועיות..?

אם אתם משקיעים כול כך הרבה כסף למה כבר לא לירשם לחדר כושר ולהינות מימגון בהרבה יותר רחב של מכשירים וגם לקבל חחות דעת מקצועיות..?
איזה חוות דעת מקצועית אתה תקבל ב99% מהמכונים בארץ?

אני חושב שחוות הדעת המקצועית היחידה שתקבל בכל חדר/ מכון כושר תסביר למה כדאי לך להישאר רק אצלהם, ולהתחייב לתקופה של כמה חודשים לפחות.

יש חדרי כושר שיש בהם מאמנים נורמלים, מעטים אבל יש.

תאשימו גם את הבתי ספר שכל מה שמעניין אותם זה כסף.
וכמובן את מי שמקבל אותם לעבודה, לא בודקים מהי רמת הידע שלך או איך אתה בונה תוכנית למתאמן המעונין במטרה כלשהי.
{זה לפחות מה אני חושב, מנסיון כמדריך }

בקשר לנושא האשכול, יש מדיי פעם בלוח פוקוס, בעמודים האחרונים ציוד מפרטי/מכון שנסגר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תראו בגדול, אם יש מקום, ואין בעיה להשקיע תעלות הראשונית מכון כושר הרד קור בבית זה לא כזה עלות גדולה וזה דיי משתלם. לא צריך להשתגע מוט אולימפי 4 סוגרים מוט w 6 פלטות של 20 קילו 6 פלטות של 10 קילו 4 פלטות של 5 קילו 4 פלטות של 2.5 קילו 2 פלטות של 1.25 כלוב לסקוואטים, יש כאלה משולבים עם מתח ומקבילים שזה תאכלס משתלם ספת לחיצה טובה שאפשר לשחק איתה עם השפועים. וזהו זה אתה מסודר, יש המון משקל, כול מה שאתה צריך, המכון אצלך בבית מבטיח שלא תחמיץ אימונים, החסרון היחידי שאין ספוטר.

עלות מינימלית של מכון נורמלי בבית זה בסביבות ה 5 אלף.

Back
למעלה תחתית