הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה אוזניות AKG Q350 חדשות לגמרי - לא נעשה בהן שימוש

• פותח/ת השרשור anoREX
  • פורסם בתאריך

anoREX

משתמש פעיל
701
0
נק' מוניטין:
1,028
701
0
האוזניות נרכשו בבאג דיוטי פרי (היה עליהן 1+1),

אני מוכר ב-200 ש"ח, הן עולות בבאג 300 ש"ח ובאמזון בסביבות ה-80$!.

יש עליהן שנתיים אחריות (אני אצלם את הקבלה המקורית לרוכש כדי שהוא יהיה זכאי לאחריות מלאה).

האריזה נפתחה מתוך סקרנות (או יותר נכון טיפשות, יכולתי להחליף במשהו אחר אם לא הייתי פותח, יש לי עוד זוג נוסף..), לא נעשה באוזניות שום שימוש.

צרו איתי קשר בה.פ.

התכוונת לQ350?
בכלמקרה מאיפה אתה בארץ

• פותח/ת השרשור
אני מראשון לציון, וכן, התכוונתי ל-Q350.

מגיע לאזור תל אביב/רמת גן לפעמים ?

אם עדיין אקטואלי- יכול לשלוח בדואר גוביינא?
ד"א- קראתי קצת ביקורות עליהן ואחת משכה את עיני- אמרו בה שהאוזניות האלה מתחרבנות בריצה אחרי שעה בערך של הזעה. יצא לך אולי לרוץ איתן?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם עדיין אקטואלי- יכול לשלוח בדואר גוביינא?
ד"א- קראתי קצת ביקורות עליהן ואחת משכה את עיני- אמרו בה שהאוזניות האלה מתחרבנות בריצה אחרי שעה בערך של הזעה. יצא לך אולי לרוץ איתן?

רצתי איתן כבר מעל ל-20 פעמים, בכל פעם בסביבות ה-35-30 דק', אני גם מדבר איתן בפלאפון תו"כ (יש מיק' מובנה - מעולה).
אני מזיע איתן כמו חמור והן עובדות כמו סוסות, בכל מקרה יש אחריות ארוכה 😃 אני דואג לנגב את האוזניות בסוף הריצה בכל מקרה.

אני די מעוניין לקנות, אך אני כרגע בצבא וקצת קשה ליצור מפגש (אולי אני אשלח את אמא שלי \ אח שלי נראה...)

אם lightweight בסופו של דבר העסקה לא הולכת, תשלח לי בפרטי בבקשה

Back
למעלה תחתית