הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכבס נעליים

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
אף פעם לא עשיתי\ניסיתי והאולסטר שלי ניראה כאילו אני הומלס
אז יש למשהו מושג איך אני מכבס אותם בלי שיהרסו או יהפכו לסמרטוט ושיתנקו בצורה טובה?
אם למישהו יש ניסיון אשמח אם תגידו לי איך בידיוק לכבס (רגיל? "עדין" ? מעלות או כל אופציה שיש במוכנה חח)
הם לבנות אם זה משנה משהו

אפשר לכבס, תוציא את המדרס הפנימי של הנעל וזרוק למכונה, אין לי מושג איזה סוג כביסה..

אם אתה מפחד תכבס אותם בגיגית עם מים ונוזל לכביסה ביד, תשפשף טוב עם סקוץ' שייצא כל החרא

תתלה לייבוש ואז תיקח עיתונים ישנים תעשה מהם כדורים ותתקע בנעל, זה יספוג את שארית המים. אחרי כמה שעות תוציא ותחזור על התרגיל הזה.

הנעליים שלך ייצאו כמו חדשות.

• פותח/ת השרשור
אני עצלן מידי כדי לעשות את זה , בכל מיקרה אני יבדוק את העיניין ואם אני ימצא תשובה אני יפרסם

כיביסיתי מלא פעמים נעליים, לא אולסטר אבל אדידס ונייקי. שים את זה במכונת כביסה על Gentle cycle וכבס.

לא אמור לקרות לנעליים כלום בכביסה עדינה, מומלץ שתעטוף אותן בגופייה ישנה אם התוף של מכונת הכביסה שלך עם חורים משוננים שיכולים לקרוע את הנעל.

פשוט שים במכונה, נעליים זה משהו פחות עדין מחולצה אז הם יהיו בסדר (מנסיון), ולי הם התייבשו תוך 4 שעות בשמש

לא כל נעליים אפשר לכבס. אולסטאר לדעתי אפשר אבל עדיף לנסות עם היד קודם

בתכלס זה הורס את הנעל כשמדובר על נעל ריצה , אבל לא נראה לי שזה יזיק כל כך לאולסטאר

חח וואלה לא הייתי מכניס אחי...
כשאתה עושה את זה תעדכן מה ניהיה איתם אולי אני אעשה איזה שטיפה קטנה גם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית