הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ clenbuterul

• פותח/ת השרשור din
  • פורסם בתאריך

din

משתמש פעיל
304
2
נק' מוניטין:
2
304
2
אני מיתאמן טיבעי.. 1.70 75 קילו 13% שומן אני ליקראת סוף החיטוב ואני רוצה לתת פוש אחרון חשבתי לעשות שתי סייקלים ליקראת סוף החיטוב היעד הוא:9 % האם קלן כדאי למטרה הזאת? אני אדם בריא.. האם אני צריך לפחד מתופעות לוואי? כמובן שאני ישמור על המינונים לפי הספר... ועם 21 הפסקה אחרי שבועיים שימוש..מה דעתכם בנושא? תודה מראש.. :}

אל תגע בסטרואידים אם אתה לא יודע במה מדובר קרא דבר ראשון את כל הפרופילים שקשורים בנושא אם אתה רוצה אני אייעץ לך בנושא שלח הודעה בפרטי !

הוא גם לא יתן לו להחזיר לך הודעה.
המטרה של האתר היא לא להכיר לך סוחרים שימכרו לך חומרים.

• פותח/ת השרשור
לא מעניין אותי סוחרים.. מה שחשוב לי שיסבירו לי על החומרים כמה ולמה.. בישביל שאני לא יעשה טעויות.. הרי הכי חשוב זה הבריאות..

יותר לכיוון ה-12. ולדעתי אין מה להשתמש בוא לפני שמגיעים ל-10.
אני לא מאלה שימליצו לך להשתמש בחומר. אני ראיתי כולה מחקר אחד שמראה תוצאות איתו.

• פותח/ת השרשור
מון לייט אתה רציני? אז אתה אומר שמהשלושה של יהומבין קלן ואפדרין... אפדרין הכי מוצלח? ד"א אמרו לי שקלן מעלה כמעט 10% בחילוף חומרים.. או שזה חרטא?

לדעתי ההשפעה שלהם לא כ"כ משמעותית בחיטוב. אולי היהמבין למרות שבאופן אישי השנה לקחתי אותו פעם אחת והוא לא תרם רבות. בהשוואה לתקופה דומה שהייתי בדיאטה ללא היהימבין.

בעיקרון הוא מומלץ יותר לאחוז שומן שהוא 20 ומטה. אם אתה מעל 20 אחוז אתה יכול להשתמש בECA. ב12-10 אחוז אתה יכול להתחיל יהומבין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית