הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למישהו יש רעיון לקעקוע שקשור לפיתוח גוף?

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
ראיתי כבר קעקוע אצל מישהו מהחדר כושר של כלב שמחזיק בפה מוט עם משקל, קעקקוע ממש יפה.

אני מחפש עוד רעיון בסגנון.. יש איזה אתר שאני יכול למצוא קעקועים בסגנון?

שנה טובה ומבורכת !
אני לא יגיד לך מה לעשות ומה לא לעשות , אבל באמת מבקש ממך שתחשוב שנית
לפני שאתה מקעקע לצמיתות קעקוע די ילדותי !

אם כבר מדובר בקעקועים - יש לדעתכם השלכות עתידיות כלשהן לקעקוע על מציאת עבודה או בחיים בכללי?
זה חלום ילדות שלי לעשות קעקוע, אבל אני עדיין מחפש השראה. 🤡
למישהו גם יש סטודיו מומלץ באזור ראשון לציון?

ואני יקעקע לי שם 12344, גם בעל משמעות גם קל להסתיר, פתרת לי את כל הבעיות אחי!

אם כבר מדובר בקעקועים - יש לדעתכם השלכות עתידיות כלשהן לקעקוע על מציאת עבודה או בחיים בכללי?
זה חלום ילדות שלי לעשות קעקוע, אבל אני עדיין מחפש השראה. 🤡
למישהו גם יש סטודיו מומלץ באזור ראשון לציון?

סייבר טאטו.. עשיתי שם ארבעה קעקועים ואני מרוצה נורא.
כמו שנאמר לפניי תחשוב על זה טוב. לי לקח המון זמן למצוא משהו שאהיה שלמה איתו בעתיד, מה שגם זה ממכר. אשמח לשלוח לך תמונות שתראה את העבודות.
ולפותח האשכול, בסייבר טאטו אתה יושב עם המקעקע/ת והם ביחד איתך בונים לך משהו.
אני גם חושבת שזה רעיון טיפה ילדותי אבל זה תלוי איך אתה מציג את זה.. כלב עם משקולות מתאין לאיזה מושפע בטיול בתאילנד שעושה קעקוע מדחף רגעי. אשמח גם לשבת איתם על רעיונות בשבילך

בקשר לעבודה הבעיה היחידה שיכולה להיות לך זה בצוואר או על כפות הידיים

ובעניין העבודה זה שטויות, גם לי היו חששות מאיך אנשים יתפסו אותי ברושם ראשוני מהקעקועים וקורים מקרים שאני מסתירה אותם.. אבל 90 אחוז ממקומות העבודה לא מייחסין לזה חשיבות.
זה נראה רע שאתה מקעקע עקרב בגב היד או גולגולות או כל דבר אחר מטריד

images

31-cool-tattoo-design1-300x186.jpg

שמעתי הרבה המלצות על סייבר טאטו, וגם על עוד מקום שנקרא ג'סיקה טאטו אם אני לא טועה (באשדוד) אומרים שהיא ממש טובה. בנית את הקעקועים במקום או שבאת אליהם עם משהו מוכן? מה הטווח מחירים פחות או יותר?
בכל מקרה אשמח לראות את הקעקועים. 😃

שמעתי הרבה המלצות על סייבר טאטו, וגם על עוד מקום שנקרא ג'סיקה טאטו אם אני לא טועה (באשדוד) אומרים שהיא ממש טובה. בנית את הקעקועים במקום או שבאת אליהם עם משהו מוכן? מה הטווח מחירים פחות או יותר?
בכל מקרה אשמח לראות את הקעקועים. 😃

גסיקה תותחית ואצלה בשביל לקבוע צריך כמה חודשים מראש
במרתון קעקועים שלי ישבנו עם רעיונות ועיצבנו בפוטושופ, הם מדפיסים ועושים תיקונים אחרונים בשירטוט.
והמחירים כמובן נקבעים לפי גודל מורכבות וצבעין, לא אוכל לומר לך הדיוק. אבל על איכות משלמים מחיר בהתאם.
יש גם מקומות בראשון שיעשו קעקוע ששילמתי עליו 2500 ו 3500 ב800 שקל
אבל אני מבטיחה לך שהצבע ידהה העבודה חרבנא ואתה תצטער על זה.
תכנס לאתר שלו ותסתכל על העבודות

אתה יכול לקעקע קוביות בבטן. גם קעקוע - וגם קשור לבודי בילדינג

לגבי מציאת עבודה:
אם אתה תרצה לעבוד במשרד כלשהו (עורך דין, חברת הייטק, משרד ממשלתי, חברה בטחונית וכו' וכו') לא נהוג להציג את הקעקועים שלך לראווה כשאתה בא לראיונות. אתה לא יודע מי הולך לשבת מולך ולראיין אותך (וזה גם שרשרת ראיונות אז יהיו כמה אנשים), ויש תמיד את האפשרות שהקעקוע שלך ייצור רושם שלילי אצל המראיין.
לכן אם אתה חושב על הדברים האלה בעתיד, לא ממליצה לך לקעקע מקומות שאי אפשר לכסות בבגדים (שזה אומר גם ידיים מתחת למרפק, כי זה מוזר לבוא עם שרוול ארוך בקיץ).

מי אמר שאני עושה קעקוע כזה? אמרתי שאני אוהב את הכיתובים האלה, הבאתי לדוגמא את של GSP.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית