הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה רק אצלינו?

The Punisher

משתמש פעיל
387
0
נק' מוניטין:
-37
387
0
לא יודע מה איתכם אבל אני חושב שהמכון שאני נמצא בו הוא היחידי בארץ שלא חשבו בו על מתקן לסקוואט!!! איך אפשר לקרוא למקום כזה מכון כושר אם אין בו בכלל סקואט? עכשיו זה קטסטרופה באימון רגליים לפעמים מאלתרים על המקבילים אבל כשהמדריך תופס אותנו נאלצים לעשות כמו כוסיות בסמיט' :( גם אצליכם זה ככה?

אצלנו גם אין
איפה אתה מתאמן?
היינו שמים על המקבילים ואז המאמן העיף אותנו משם
אז אנחנו עושים עם 2 ספוטרים שמעלים כל פעם את המוט...

• פותח/ת השרשור
אצלנו גם אין
איפה אתה מתאמן?
היינו שמים על המקבילים ואז המאמן העיף אותנו משם
אז אנחנו עושים עם 2 ספוטרים שמעלים כל פעם את המוט...

אני מתאמן בקאנטרי, עכשיו כן גם אנחנו עושים את זה לפעמים מקמבנים על מקבילים לפעמים 2 ספוטרים שמעלים את המוט, אבל זה בעיה באמת שכשהמאמן קולט, ואלף פעם אנחנו מתלוננים להנהלת הקאנטרי שינסו להזמין איזה קלוב או משהו, הכי מצחיק שלא מזמן הרחיבו את החדר משקולות אמרנו או יופי סוף סוף מתקינים פה מתקן לסקוואט אבל לצערנו דחפו שם מעמד נוסף לדאמבלים $%@%^

לי יש את המעמד הזה שרואים בסירטונים בפירסמתי,
אמרו לי זה לא לזנ לא זה אבל אני משלם לפחות את זה אני יקבל.

עשיתי טיול קטן בכמה חדרי כושר פה בקריות הייתי בחדר כושר אחד שבו נכנסתי וקלטתי שאין להם שמה כלוב או כל דבר שאפשר להשתמש בו לסקוואט חופשי אז שאלתי אחד שהתאמן שמה או שאולי הוא המדריך שעשה בנ'צ פרס והוא גם נראה אחד שהאימון שלו זה רק בנ'צ פרס וקארלס כל הזמן אם יש להם פה כלוב לעשות סקוואטים אז הוא הצביע על הסמית מש'ין אז אמרתי לו לא שמה סקוואט חופשי אם אפשר לעשות אז הוא הסתכל עליי כזה מוזר ואמר מה זה סקוואט חופשי הינה סמית מש'ין לקח לי לפחות 5-10 דקות לנסות להסביר לו מה זה לעשות סקוואט חופשי!!!!!! יצאתי משמה עם עצבים אז כדי להרגיש קצת מאושר לפני שעפתי משמה שאלתי אחד מהם אם לפחות אפשר לעשות דדליפטים והוא ענה בחיוב אבל טוב לפחות את זה זה גם משהו אז 😣
אז לא אתה לא היחידי לצערי הרב :🙁 :(

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עשיתי טיול קטן בכמה חדרי כושר פה בקריות הייתי בחדר כושר אחד שבו נכנסתי וקלטתי שאין להם שמה כלוב או כל דבר שאפשר להשתמש בו לסקוואט חופשי אז שאלתי אחד שהתאמן שמה או שאולי הוא המדריך שעשה בנ'צ פרס והוא גם נראה אחד שהאימון שלו זה רק בנ'צ פרס וקארלס כל הזמן אם יש להם פה כלוב לעשות סקוואטים אז הוא הצביע על הסמית מש'ין אז אמרתי לו לא שמה סקוואט חופשי אם אפשר לעשות אז הוא הסתכל עליי כזה מוזר ואמר מה זה סקוואט חופשי הינה סמית מש'ין לקח לי לפחות 5-10 דקות לנסות להסביר לו מה זה לעשות סקוואט חופשי!!!!!! יצאתי משמה עם עצבים אז כדי להרגיש קצת מאושר לפני שעפתי משמה שאלתי אחד מהם אם לפחות אפשר לעשות דדליפטים והוא ענה בחיוב אבל טוב לפחות את זה זה גם משהו אז 😣
אז לא אתה לא היחידי לצערי הרב :🙁 :(

:🙁:🙁:🙁:🙁:🙁:🙁😵😵😵😵

אצלי יש כלום אני מסוגר 😃
יש גם תמכונה הזאת שרק הרגליים עובדות בא משהו בן זונה

כלוב לסקוואט הוא בגדר פריוויליגיה מוזרה במכוני כושר. יש בארץ יחס חד משמעי כלפי סקוואט, לחיוב או לשלילה. העניין הוא שחלק לא קטן ממכוני הכושר (שאני מכיר) שאינם שייכים לרשת כל שהיא לא חושבים על סקוואט כעל תרגיל שיש לבצעו ללא עזרת מכונה ייעודית. או, שהם פוחדים (ובצדק) שכאשר יהיה אפשר לשים מתקן מתאים לביצוע התרגיל במכון, המקום יתמלא כל מיני "מתאבדים" (=אנשים שיש להם מושג מועט, שירצו להרים פי עשר ממשקל גופם בתרגיל) ולא יהיה מי שישגיח עליהם.

כלוב לסקוואט הוא בגדר פריוויליגיה מוזרה במכוני כושר. יש בארץ יחס חד משמעי כלפי סקוואט, לחיוב או לשלילה. העניין הוא שחלק לא קטן ממכוני הכושר (שאני מכיר) שאינם שייכים לרשת כל שהיא לא חושבים על סקוואט כעל תרגיל שיש לבצעו ללא עזרת מכונה ייעודית. או, שהם פוחדים (ובצדק) שכאשר יהיה אפשר לשים מתקן מתאים לביצוע התרגיל במכון, המקום יתמלא כל מיני "מתאבדים" (=אנשים שיש להם מושג מועט, שירצו להרים פי עשר ממשקל גופם בתרגיל) ולא יהיה מי שישגיח עליהם.

למה הם לא מפחדים כשזה קורה בבנץ'?

כי בנץ' יותר פופולרי. לדעתי, אלא אם כן מדובר במתאמנים שקולים יותר, אתה תראה תמיד יותר אנשים מבצעים בנץ' מאשר סקוואט (במיוחד סקוואט חופשי). כולנו מכירים את תופעת ה- Chicken Legs.

אני רואה לא מעט מקרים שבהם אדם שמבצע בנץ' עם 20 קילו עושה זאת בנוכחות קהל של לפחות 4 איש. לעומת זאת, אדם המבצע סקוואט לא יקבל קהל, אלא אם כן הוא מבקש במיוחד עזרה ממישהו, או מנסה על דעת עצמו להרים משקל הגדול פי 4 ממשקל גופו.

נערך לאחרונה:
אבל איך כל זה קשור למה שאמרת? תופעת האגו קיימת גם בבנץ', זה לא קשור אם הוא פופולרי יותר או לא, ובבנץ' הרבה יותר מסוכן מאשר סקוואט בתוך כלוב.

בפרייד יש גם סמית וגם כלוב =),מקום באנזונה :D

אבל איך כל זה קשור למה שאמרת? תופעת האגו קיימת גם בבנץ', זה לא קשור אם הוא פופולרי יותר או לא, ובבנץ' הרבה יותר מסוכן מאשר סקוואט בתוך כלוב.

היי, אני רשמתי את ההתרשמות שלי. לא מדובר פה בנוסחה מתמטית, ולא מחקר מדעי.

העובדה הפשוטה (לפי ההתרשמות שלי, כמובן) היא כזאת: למעט מכוני כושר שהם חלק מרשת, לא כל מכון כושר שראיתי (ועל זה הדגש!!!) מחזיק כלוב לסקוואט. רוב הסיכויים הם שתהיינה יותר עמדות לביצוע בנץ' מאשר ביצוע סקוואט חופשי (אם בכלל יש עמדה כזאת).

נערך לאחרונה:
היי, אני רשמתי את ההתרשמות שלי. לא מדובר פה בנוסחה מתמטית, ולא מחקר מדעי.

העובדה הפשוטה (לפי ההתרשמות שלי, כמובן) היא כזאת: למעט מכוני כושר שהם חלק מרשת, לא כל מכון כושר שראיתי (ועל זה הדגש!!!) מחזיק כלוב לסקוואט. רוב הסיכויים הם שתהיינה יותר עמדות לביצוע בנץ' מאשר ביצוע סקוואט חופשי (אם בכלל יש עמדה כזאת).
זאת בדיוק השאלה של פותח האשכול - למה לעזאזל?
התשובה כמובן ידועה לכולם - כי הידע בארץ אפסי.

זאת בדיוק השאלה של פותח האשכול - למה לעזאזל?
התשובה כמובן ידועה לכולם - כי הידע בארץ אפסי.

לא רק הידע, גם המוניטין קרוב לרצפה. יש העדפה ברורה של החברה להראות מסת שריר של פלג הגוף העליון כהוכחה לכח (ולעוד הרבה דברים). תבקש ממישהו להראות שריר, הוא יראה את שרירי הידיים והכתפיים.

שים לב למה שכתבתי בתגובה הראשונה ובתגובה השנייה שלי באשכול: חלק לא קטן של מרימי המשקולות שאינם עוסקים בהרמות לשם תחרות מעדיפים (מרצונים החופשי) לאמן פלג גוף עליון, ולוקחים חלק בתופעת ה "chicken legs".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית