הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה כללית לאחר סיום סייקל

bigredmonster

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
0
45
0
שלום לכולם, שאלה למומחים:
אני מסיים בעוד כמספר ימים סייקל של דיאנבול וסוסטנון,מתי הייתם ממליצים ללכת לעשות בדיקות דם?חודש אחרי?חודשיים אחרי?
תודה על העזרה.

הכי טוב לשעות 2 בדיקות אחד חודש אחרי ואחת חודשיים אחרי בשביל לראות את השינוי "והריפוי" של השריר

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה אחי..ושאלה נוספת יש קשר בין זה לבין סוסטנון שיוצא אחרי חודשיים מהגוף לא יראו בגוף חומרים אסורים?אז לא עדיף לעשות אחרי שהכל יצא?..

אתה מתחרה בספורט מסויים שאתה לא רוצה שייראו שהשתמשת ?
ממה שאני יודע בבדיקות דם לא ימצאו אם לא יחפשו ככה שאין ללך מה לדאוג אם אתה לא מתעסק בספורט שמחייב בדיקות.

תעשה בדיקת דם שבוע שבועיים לאחר סיום ה PCT ולפי התוצאות תדע האם יש צורך בהתאוששות נוספת או שהכל חזר לנורמה.

• פותח/ת השרשור
המטרה היא ללכת למר ישראל באוגוסט הבא,אבל חשבתי שמוצאים את החומרים האסורים בבדיקות הדם אם אני הולך ומבצע אותם חודש אחרי שלא יעשו לי בלאגן עם זה..
תודה רבה על העזרה 😃

אני לא מכיר שום התאחדות בארץ שבודקים חומרים אסורים. מתחרים בדרך כלל על חומרים עד הימים שלפני התחרות ואפילו לאחריה.

• פותח/ת השרשור
אהה אוקיי 😃
ועוד שאלה אם אפשר ,מתי בדרך כלל רמות הטסטוסטרון חוזרות למצבו הנורמלי לאחר הסייקל.. בדרך כלל?...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית