1234 כנס.. ולכל אלה שרצו הוחכה על הוידאו של דני.

מצב
השרשור נעול
אופס שמס הכנסה לא יגלוש פה 📢

ולפחות שיצנזר את השמות של אלה שאיתו בסקייפ צופים בו שישמור על החסינות שלהם בלינק הזה שהוא שם לנו פה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
את מי זה מעניין רבאק.. אלה שרצו הוחכה הינה.. עכשיו שילכו כולם פה לתקוועד.. הכי מצחיק יהיה לראות את התגובות של כולם על הבנץ' שאמרו שהוא שקרן..

1- אם אפשר פירוש למילה תקוועד???
2- מעניין מה אנטון אומר על מה שהוא עושה כי ראיתי פעם שאנטון ממש התעצבן עליו פה ואמר לו תכבד את האיגוד.

give-a-fuck-o-meter.jpeg

אז אתה ממליץ על זרע כמקור חלבונים?

לענות לבדיחות אשכנזים עם ירידות ערסים... מהלך טוב.

1- תודה על הפירוש.
2- התכוונתי שמעניין אותי מה אנטון יגיב על זה, לכשיכנס לאשכול הזה מעניין אותי מה הוא חושב לגבי האיגוד NAC שהוא המנכ"ל שלו.

---------- התגובה התווספה ב 02:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:52 ----------

כל אחד חושב שהוא ליצן פה.. במיוחד אם כל הבדיחות המפגרות.. וכל הגיבורי מקלדת פה חופרים.. זה פשוט תת רמה. במיוחד המנהל כולד פייר.. נמחק ;gaaahz

יתנו לך באן תערוך לא יפה גבר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אז למה אמרת היום שהוא רק דמות וירטואלית ועכשיו מבינים שאתם מכירים הרבה זמן?

---------- התגובה התווספה ב 03:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:59 ----------

טוב נו קיבל באן, חבל לפחות היה מעלה את הסרטון של דני ולא מקלל סתם ומקבל באן.

אוקיי .
קודם כל, לקנאות בו? הצחקת אותי! מה יש לקנאות באדם שמזריק מגיל כ"כ צעיר וככל הניראה זה מה שהוא יעסוק כל החיים בגלל ההשכלה הכל כך גבוהה שלו?
דבר שני זה זנות. שזה שפל והשפלה בפני עצמה , בשביל 2000 שקל ביום? מחיר סביר לזונה , לא משהו שהייתי מקנא בנוסף לעניין שבעתיד אם יהיו לו ילדים לא הייתי בטוח שהוא היה מספר להם בגאווה איך הוא עשה כסף.

במקום לנסות להתווכח על משהו כזה פשוט תעבור הלאה.
לנו יש את הערכים שלנו, לכם יש את הערכים שלכם (שזה כניראה "הכל בשביל כסף")

אני יכול להביא לך מאות אנשים שמרוויחים הרבה יותר ממנו מסרטונים באינטרנט ומה שהם עושים אומנם לא הייתי קורא לזה "גאונות" אבל זה רעיון חכם שחשבו עליו בלי השפלה עצמית ובאמת "מוריד את הכובע" בפניהם

רגע, אז כמה עבדים אפשר לקנות בסכום הזה?!

אופס דני הסיר את הסירטון, יש לי הרגשה שאיימו שינדו אותו מהאיגוד שהוא חבר בו בפיתוח גוף.
אנטון יש תגובה?

דרך אגב לפחות דני הבין שהוא עושה טעות עם כל הפרסום הזה, עם כל זה שלא הסכמנו עם מה שהוא עשה לפחות דבר טוב אחד יצא מכך שהוא הבין את הטעות שלו והעיף את הסירטונים הלא מחמיאים במיוחד, הכבוד שווה יותר מכל סכום בעולם.

נערך לאחרונה:
אוקיי, בוא נעשה לזה סוף: הבנאדם הבא שיפרסם כל דבר שהוא על דני (פוזינג, חשבונות בנק, סרטים, אנשים שמשמשים לו כמשקולת בנץ', חתולים שהוא מאכיל גראס, ציפורים שמרחבנות לו על הרכב, ילדים שבורחים בצעקות מהסוסיות המטורפת שלו) או על כל אדם אחר שנכנס לבאן, יקבל באן לשלושה ימים, ואם התופעה תימשך יפרד מאיתנו לשלום. בשביל דברים כאלה קיימים פורומים אחרים.
אגב, מר אנאבולי הושעה כי הוא דיבר בשפת ביוב שמתאימה ככל הנראה לרמתו השכלית.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית