הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Primobolan

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
חבר מעוניין לעשות סייקל חיטוב ממש חלש.. והמטרה שלו לשמר את המסת שריר ולקבל מראה מוצק.. הוא בדרך כלל תמיד על אחוזים נמוכים כל השנה 8-7 %... ככה שמסה זאת לא המטרה פה.. פירמו יהיה טוב בשבילו ?

נשמע לי מוזר מאוד. הבן אדם על 7-8 אחוז והוא רוצה להתחטב? לא ברור. פרימו יכול לעזור אבל הוא לא ממש שווה את ההשקעה. מסטרון עדיף לדעתי או אולי ויני בשילוב פרווירון או אולי מינון ממש נמוך של טסט.
או שאולי בכלל ירד מהרעיון אני חושב שמטרות כאלה הם דבליות כאילו מה? או שתעשה סייקל כמו שצריך או שעל תעשה בכלל

• פותח/ת השרשור
מצטער שרק עכשיו אני עונה שחכתי מהנושא..
בדרך כלל הוא נמצא על 8 אחוז במשך כל השנה.. כרגע הוא התחיל מסה ויעלה עם הזמן באחוזי שומן.. אז בעצם המטרה לאחר סיום המסה לשמר כמה שיותר את השריר.. בגלל שיש לו נטייה לאבד הרבה מסה על אחוז שומן נמוך.. וכל הקטע שהוא לא ממש רוצה להיכנס לסייקלים וכל זה.. הוא מחפש משהו מאוד חלש שיעזור לשמר את מסה..
אתה אומר שפרימו מיותר אז מסטרון לבד יהיה יעיל?.. או שמה ללכת על וויני ופרו..? מה יניב תוצאות טובות יותר?..

בנדה מסקרן אותי איפה אתה מתאמן...נשמע שאצלכם במכון יש לא מעט שצורכים סטרואידים... אתה בטח לא באיזה הולמס פלייס 😃

לא נראלי שזה בשבילו,אם הוא רוצה לשמר תשריר שיקח מספיק חלבון ויתאמן במהלך החיטוב.
ואם זה לא מספיק שיעשה תחיטוב UD במיוחד שהוא רוצה לרדת לאחוז שומן נמוך והחיטוב הזה אפילו בהתחלה
מוסיף שריר לחלק מהאנשים,ואם לא מוסיף אז משמר מצויין.

נראה לי מיותר לגמרי. שיעלה נקי ולאט לאט יחזור לחיטוב לא צריכה להיות שום בעיה לשמור על המסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית