הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טרן ארוך

• פותח/ת השרשור
אני צריך תשובה קצת יותר ספציפית.. במידה והסייקל הוא סייקל מסה
סוסטנון 500 מג לשבוע.
דיבול 30-40 מ"ג למשך 4 שבועות.

מה יהיה המינון הנכון לפעם הרשאונה?

בפורומים בחול ממליצים על טרן קצר ואומרים שאין בכלל מה להשוות בין שני החומרים. כמו יום ולילה מבחינת תוצאות.

• פותח/ת השרשור
מה הסיבה לכך?.. ההבדל בטרן קצר לארוך זה האסטר.. לא אמור להיות הבדל מבחינת תוצאות זה בסופו של דבר אותו חומר.

• פותח/ת השרשור
גבר אם אתה טוען משהו.. ויש לך בסיס לסיבה פשוט תרשום אותו.. אם אתה סתם קורא, ולא יודע מה ההבדלים אז אל תגיב סתם.. אני לא התחיל לחפש בגוגל, והאנגלית שלי לא ממש טובה לחפש בפורומים בחול..אחרת הייתי שואל כבר שם.. אל תבין לא נכון אני מעריך את העזרה שלך, אבל פשוט מעדיף לקבל תשובה ברורה ולא לחפש מחט בערמת שחט.

גבר אם אתה טוען משהו.. ויש לך בסיס לסיבה פשוט תרשום אותו.. אם אתה סתם קורא, ולא יודע מה ההבדלים אז אל תגיב סתם.. אני לא התחיל לחפש בגוגל, והאנגלית שלי לא ממש טובה לחפש בפורומים בחול..אחרת הייתי שואל כבר שם.. אל תבין לא נכון אני מעריך את העזרה שלך, אבל פשוט מעדיף לקבל תשובה ברורה ולא לחפש מחט בערמת שחט.

עברתי על ההודעות שלך ו90% מהם על סטרואידים, מסקרן לראות תמונות שלך אחרי שימוש בחומרים, יש מצב שאתה מעלה תמונות מתישהו? אני תמיד בדילמה אם להתחיל אז מסקרן תוצאות שלך.;susss

עברתי על ההודעות שלך ו90% מהם על סטרואידים, מסקרן לראות תמונות שלך אחרי שימוש בחומרים, יש מצב שאתה מעלה תמונות מתישהו? אני תמיד בדילמה אם להתחיל אז מסקרן תוצאות שלך.;susss

^^ מחזק. גם אני תמיד מסתקרן לראות תוצאות של אנשים אחרי סייקל... למה הם לא עושים תמונות כאלה של לפני ואחרי כמו שעושים בחיטוב ?

• פותח/ת השרשור
^^ מחזק. גם אני תמיד מסתקרן לראות תוצאות של אנשים אחרי סייקל... למה הם לא עושים תמונות כאלה של לפני ואחרי כמו שעושים בחיטוב ?

מי אמר שאנחנו לא עושים?.. אני פשוט לא מעוניין לפרסם אותם על גבי הפורום.. זה עניין פרטי ואישי.. אם אתם כל כך סקרנים תעשו סייקל ותדעו. חזרה לנושא בבקשה.. זה לא פורום תמונות.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה ללכת על סייקל קצר, אפשר לגדיל מינון ל-750 מ"ג לשבוע, במקום 500.. ככה אפשר לעשות סייקל קצר במקום למשוך ל-10 שבועות. התוצאות אמורות להיות זהות אך בפחות זמן.

מה יש לפרט ?
סוס
דיבול
טרן

HCG
במהלך כל הסייקל, אחר כך גשר ל-4 שבועות בערך ואז סייקל חיטוב. לאחר מכן סוגר PCT נורמלי ויוצא להפסקה של כמה חודשים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית