הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דרייבר לכרטיס מסך

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך

DarY

משתמש משקיע
3,705
2,496
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,104
3,705
2,496
ש לי ווינדוס 7 והמחשב רושם לי שיש בעיה בדרייברים של נבידה(ג'יפורס) והוא עושה לי מסך שחור לכמה שניות ואז עושה שגיאה

אפשר מדריך איך למחוק את הדרייבר הישן ולהתקין חדש לווינדוס 7

אי אפשר למחוק את הדרייברים מW7, אבל אתה יכול לעדכן את הדרייברים דרך האתר שלהם או דרך חיפוש עדכונים בווינודס

• פותח/ת השרשור
איך אני מעדכן את הדרייבר? הווינדוס רושם שיש בעיה בדרייבר זה משגע אותי אי אפשר לעבוד על המחשב כמו בנאדם

---------- התגובה התווספה ב 13:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:00 ----------

זאת השגיאה שרשומה לי:

rvkrag.jpgtinypic.com

• פותח/ת השרשור
מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש ואותו דבר

מהאתר של nvidia תוכל להוריד דרייבר מעודכן לכרטיס המסך.
באשר למחיקת הדרייבר, קיימת תוכנה בשם driver sweeper המאפשרת מחיקה מלאה של הדרייבר.
ההמלצה שלי היא הסרה רגילה תחילה(זו שבמנהל התוכניות) ולאחר מכן מחיקה עם התוכנה שציינתי.
אחר כך התקנה רגילה של הדרייבר דרך האתר של nvidia תעשה את העבודה. 😃

• פותח/ת השרשור
מהאתר של nvidia תוכל להוריד דרייבר מעודכן לכרטיס המסך.
באשר למחיקת הדרייבר, קיימת תוכנה בשם driver sweeper המאפשרת מחיקה מלאה של הדרייבר.
ההמלצה שלי היא הסרה רגילה תחילה(זו שבמנהל התוכניות) ולאחר מכן מחיקה עם התוכנה שציינתי.
אחר כך התקנה רגילה של הדרייבר דרך האתר של nvidia תעשה את העבודה. 😃

זה מה שעשיתי עם התוכנה והתקנתי מחדש.. אני חושב שהגרסא של הדרייבר פשוט לא טובה

מעניין, למה זה עשוי להצביע על rootkit?

לא מזמן טיפלתי במחשב שסבל מתסמונת BSOD קשה ונתן בevent viewer הודעה דומה.
בסוף הסתבר שהיה מותקן Rootkit שעשה Hookים לAPI של המערכת וזה היה המקור לבלגן עם הדרייברים.

לא מזמן טיפלתי במחשב שסבל מתסמונת BSOD קשה ונתן בevent viewer הודעה דומה.
בסוף הסתבר שהיה מותקן Rootkit שעשה Hookים לAPI של המערכת וזה היה המקור לבלגן עם הדרייברים.

מה אתה אומר.. נשמע קצת הזוי האמת.

מה זה הרוקיט הזה?

http://he.wikipedia.org/wiki/Rootkit

• פותח/ת השרשור
יש לי ווינדוס 7 32 ביט
כרטיס מסך ג'יפורס 8600 GT

אני חושב שזה הדרייבר דפוק .. בכל מקרה חוץ מהבעיה שהתלוננתי עליה יש עוד משהו כשאני נגיד הולך מהמחשב לשעה נגיד וחוזר המסך שחור והמחשב לא מגיב כאילו המסך נכבה רגיל שעוזבים תמחשב אבל לא נדלק וצריך לעשות ריסט בשביל שהמחשב ידלק

---------- התגובה התווספה ב 18:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:22 ----------

התקנתי את מה שהבאת לי זה עידן לא עוזר

---------- התגובה התווספה ב 18:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:49 ----------

התקנתי את מה שהבאת עדין לא עוזר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית