הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

***הבהרות לגבי טופ פוסטרס***

נכתב ע"י משה

איך משתתפים?

1 נקודה בטבלה = 5 תגובות בפורום.
ככל שתגיבו יותר, תקבלו יותר נקודות. התגובות שנספרות בניקוד הן רק תגובות שהתפרסמו בפורומי הייעוץ והמידע באתר ולא כוללות את הפורומים הבאים:

* שאלות לפני ייעוץ אישי + ייעוץ אישי
* לוג אימונים ותזונה
* תמונות חברי האתר
* אוף טופיק כללי

כל ה-15 לחודש מי שיהיה במקום הראשון יקבל את הפרס. אנו נבחן מראש לראות אם התגובות של אותו בן אדם באותו החודש היו רלוונטיות ולא ספאם.

ראה הדגשה עם קו תחתון, רשום שם שחור על גבי לבן, רק תגובות רלבנטיות.

נכתב ע"י EMZ ב-9/3/11

הודעות כגון: תודה, איזה תשובה מושקעת, כל הכבוד על הסרטון/המשקל, סמיילים וספאם אחר גם לא יכללו.

ואם תדפדף יש שם עוד הבהרות לכך שיהיה סינון, אז אני לוקח את מה שאמרתי חזרה.
אני עדיין צודק

הכי מצחיק לראות את כל החבר'ה שמגיבים בכוח בשביל לקבל את האבקה נעלמים בחודש לאחר מכן אחריי שהם זכו.. צביעות משהו?

לדעתי השיקולים צריכים להתחלק בין איכות התגובות לכמות התגובות. משתמש שכותב תגובה של עשרה שורות של אינפורמציה איכותית לגבי תוכנית אימונים / תזונה / טכניקה וכו' צריך לקבל יותר משקל מעשר הודעות של חצי שורה תשובה (תריץ חיפוש, 2 גרם חלבון על כל קילו, אתה לא שובר וכו'...)

ועוד שיקול שיכול להילקח זה עקביות המשתמש, אם יש משתמש שמגיב לדוגמא 100 הודעות מועילות בחודש במשך חצי השנה האחרונה לעומת משתמש חדש / משתמש לא פעיל שמתחיל להגיב רק בשביל האתגר והגיע ל120 הודעות, המשתמש הראשון צריך לזכות לדעתי.

בקיצור צריך ליצור מצב שהאתגר יעודד תגובות איכותיות ומועילות ולא תגובות ספאם כשכל תשובה נענית 3 פעמים רק בדרכים שונות (כדי שהתגובה תיחשב לאתגר כמובן (שזה המצב כרגע?)).

בסוף כל מה שהמנהלים יעשו כל היום זה לסנן הודעות ולחלק נקודות, לא?

לדעתי לא צריך להשתעבד לזה יותר מדי, לעשות משהו באמצע וזהו.

אני לא רואה איפה יש סתירה , בסה"כ טענתי שהחודש יש להשתמש במסמך הישן שפורסם. לא התעמקתי בהבדלים בין המקור להבהרה שפורסמה אתמול ולמעשה, אחרי שקראתי את המקור היום , לא נראה שיש הבדל גדול. נתפשר על כך ששנינו צודקים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית