הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משחה להעלמת צלקות

koren69sYou

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
לפני כמה חודשים אני וחבר חשבנו שיהיה זה רעיון טוב לערוך קרב עם חרבות כאלה אמיתיות שיש לו בבית
קרה מקרה ונדקרתי בקטנה בבטן, עכשיו עברו חודשיים ונהייתה צלקת, איזו משחה טובה מעלימה צלקות?
אשמח אם תדברו מנסיון, תודה

KELO COTE
נמכרת OTC בכל בית מרקחת, שווה לגמרי את המחיר הגבוה יחסית, ובלחיצה אחת על גוגל היית מאתר אותה לבד

אין כמעט בעולם של המציאות דברים שלא 'תלוי ב...'
ניתן (ועדיף בהרבה) להתחיל למרוח אותה מייד אחרי שהפצע נסגר ולא לחכות כמה חודשים.
אז שוב, זה תלוי בסוג הפצע/צלקת ובעור שלך וכו וכו אבל היא עובדת מעולה וסיכוי טוב שתטפל בה היטב

ערכיתי, המלצתי על ויטה מרפן אבל זה לא רלוונטי לאחר שהפצע החלים.
להבא תדע 😃
אני ממליצה על דוקטור קליין.

נערך לאחרונה:
אני וחבר חשבנו שיהיה זה רעיון טוב לערוך קרב עם חרבות כאלה אמיתיות שיש לו בבית

facepalm.jpg

מה שהאנושות צריכה זה משחה שמעלימה אנשים כמוך.

לפני כמה חודשים אני וחבר חשבנו שיהיה זה רעיון טוב לערוך קרב עם חרבות כאלה אמיתיות שיש לו בבית
קרה מקרה ונדקרתי בקטנה בבטן, עכשיו עברו חודשיים ונהייתה צלקת, איזו משחה טובה מעלימה צלקות?

באמת. באמת? חשבתם שזה רעיון טוב?
ואיך זה עבד בשבילכם עד עכשיו?

אני חושב שהמשחה לצלקות היא הדבר האחרון שצריך לעניין אותך כרגע.

לפחות אפשר להתנחם בעבודה שהיה לו רק חרבות בבית, מי יודע איך זה היה נגמר אם היה לו אקדחים בבית, אז גם לא בטוח שמשחה לצלקות הייתה עוזרת.😵

ולסליפי - ויטה מרפן? באמת? בד"כ מורחים את זה על הבולבול של התינוק אחרי הברית...

מרחתי אותה אחרי שהחלקתי עם האופנוע ונתקעה לי אבן בכף היד, לא נשארה כמעט צלקת. וזו משחה לטיפול בקעקועים טריים

איזה סיפור על שני זכרי אלפא מטורפים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

😣

• פותח/ת השרשור
לכל הדרווניסטים, מעתיקי תמונות Facepalm, ושרי הממשלה המתיימרים לאשרר חוקים הנוגעים להחזת נשק חם, מיותר לציין ששעות הפנאי והפעילויות בהן אני עוסק הן עסקי הפרטי ולא בהן עסקינן. אשמח אם תמליצו לי על משחות נוספות חוץ מוויטה מרפן שלצערי תפקודה (עקב נסיון) בריפוי צלקות לוקה בחסר.

אם קורת תאונה והוא יקבל קצבת נכות - אנחנו (\ביטוח לאומי) צריכים לשלם לו קצבה?

לכל הדרווניסטים, מעתיקי תמונות Facepalm, ושרי הממשלה המתיימרים לאשרר חוקים הנוגעים להחזת נשק חם, מיותר לציין ששעות הפנאי והפעילויות בהן אני עוסק הן עסקי הפרטי ולא בהן עסקינן. אשמח אם תמליצו לי על משחות נוספות חוץ מוויטה מרפן שלצערי תפקודה (עקב נסיון) בריפוי צלקות לוקה בחסר.

אבל פירטת במה אתה עוסק באינטרנט, וכל מה שמופיע באינטרנט הוא העסק של כולם. אז אנחנו נעסוק במה שבא לנו.

אני דווקא רוצה להתמקד במשהו אחר מדבריך (ראה הדגשה).
הייתכן כי זו לא הפעם הראשונה שאתה נפצע בגלל שהיה לך משעמם?

העיקר להגיד שאנחנו לא בסדר.

אתה 🤡

• פותח/ת השרשור
ראשית כל ביקשתי המלצות ושמות של משחה להעלמת צלקות, עד כה רק 2 אנשים ענו לי ברצינות, אתם יכולים להמשיך עם אווירה מתנשאת והתעסקות בקקי או לרדת מהעץ של "Lbs הסוסים נגד העולם" ולשם שינוי באמת לעזור.
שנית, הכוונה הייתה שניסיתי וויטה מרפן על אותה צלקת ולצערי ללא הועיל.

לפני כמה זמן עשיתי ניתוח ביד, ואחרי שהורדתי את התפרים האחות המליצה לי את המשחה kelo-cote לטיפול בצלקת אבל קודם צריך לחכות איזה שבועיים מהורדת התפרים. היא אמרה שזה יקר אבל זה עושה את העבודה, אם תלך למרפאה הם יוכלו לתת לך עלון של איזה 6 עמודים שמסביר על זה קצת יותר. בכול מקרה עוד איזה כמה ימים אולי אקנה אותה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית