הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרבי זה הכי אחי!

יפה מאוד
בכמה זמן רצת 7500?
אני רץ בקצב 6:00 דק״מ, כלומר 45.

בתחילת נוב׳ אני אכניס בין אימון 1 ל2 שיהיו אימוני ספרינטים ואינטרוולים כהכנה לגיבוש צנחנים דובדבן שיהיה מתישהו בדצמבר.

כוח:
בנצ עליון 110 333 60x20
מקבילים 46 666
מתח פרונציה 30 555 20 מג
טי באר 70 888
פרס 65 433
ידיים בטן הביתה.

שוב, אימון אלוהים ישמור:

בנצ'- אתם לא תאמינו. אצלנו במכון יש 2 מוטות- מוט אולימפי של 20 קילו ומוט של 10. השתמשו לי בכל המוטות האולימפים ככה שהייתה חייב להשתמש במוט של ה10 (מפאת חוסר זמן- נורא מיהרתי). תיכננתי לעשות היום 140 ל3 (כלומר הייתי צריך לשים 3 פלטות של 20 ופלטה של 5). בגלל חוסר תשומת לב שמתי 3 פלטות של 20 ופלטה של 10 (כלומר 150 קילו סה"כ). נכנסתי לסט והתוצאות להלן: סט ראשון 3, סט שני 2. הבנתי שמשהו לא בסדר ואחרי בדיקה של המשקל הבנתי את הטעות. הייתי בהלם מוחלט שסחבתי שלישיה נקיה עם 150. אחרי זה עשיתי סט של 140 ל4, וסט אחרון של 75 ל30. וואו. אחרי זה האימון המשיך כרגיל אם כי יותר קשה כי הכתפיים והחזה היו גמורים.

ככה שלמי שאין כוח לקרוא: 150X3,2 140X4 75X30

מתח סופנציה- 43.75 5-5-5
מקבילים 46 8-8-8 קשה
חתירה 105 8-8-8
פרס 65 4-4-3
ידיים בטן קצת סקוואטים עם 50 קילו ל15 חזרות והביתה.

אולי האימון הכי מטורף שהיה לי עד היום.

אחלה אימון- ריצת 8000. נפתח לי התחת. אבל מה- הריצה הכי מספקת שרצתי עד היום. עוד חודש ל10k!

לנושא אחר- לחברה למודי הפציעות פה, לא מזמן התחיל לי כאב באיזור המחבר בין החזה לכתף כשאני מותח את המקום ( בסוף התנןעה של הבנצ ) והדבר מונע ממני לעשות בנצ׳ מלא- יש למישהו מושג או רעיון במה מדובר?

אחלה אימון- ריצת 8000. נפתח לי התחת. אבל מה- הריצה הכי מספקת שרצתי עד היום. עוד חודש ל10k!

לנושא אחר- לחברה למודי הפציעות פה, לא מזמן התחיל לי כאב באיזור המחבר בין החזה לכתף כשאני מותח את המקום ( בסוף התנןעה של הבנצ ) והדבר מונע ממני לעשות בנצ׳ מלא- יש למישהו מושג או רעיון במה מדובר?
Been there.
יכול להיות שזאת טכניקת לחיצה בעייתית (אבל אם הגעת ל130 בלי כאבים כנראה שלא זאת הבעיה)
עוד אפשרות זה שהתקדמת הרבה במשקלים בזמן קצר.
אצלי זה היה שילוב של שתי הבעיות- לא כיווצתי שכמות, והלכתי על rm1 עם 110 כשהמשקל עבודה היה 90. הייתי טמבל

בכל מקרה, מה שאני מציע לך לעשות זה באופן זמני לקצר את הטווח תנועה (קשת יותר גדולה בגב או לא לגעת בחזה) עד שהכאב עובר. יש גם את האפשרות של לא ללחוץ בכלל, החלטה שלך..
בטווח הארוך הייתי בודק שהטכניקה לחיצה סבבה והבעיה היא לא שם..

אימון רע
בנצ עליון 110 433
טיבאר 70 101010
מתח פרונציה 31 555
מקבילים 46 888
שניהם בסופרסטים ובסוף הוספתי עוד סופרסט של מ.ג 2020
פרס 65 433
ידיים בטן הביתה

Been there.
יכול להיות שזאת טכניקת לחיצה בעייתית (אבל אם הגעת ל130 בלי כאבים כנראה שלא זאת הבעיה)
עוד אפשרות זה שהתקדמת הרבה במשקלים בזמן קצר.
אצלי זה היה שילוב של שתי הבעיות- לא כיווצתי שכמות, והלכתי על rm1 עם 110 כשהמשקל עבודה היה 90. הייתי טמבל

בכל מקרה, מה שאני מציע לך לעשות זה באופן זמני לקצר את הטווח תנועה (קשת יותר גדולה בגב או לא לגעת בחזה) עד שהכאב עובר. יש גם את האפשרות של לא ללחוץ בכלל, החלטה שלך..
בטווח הארוך הייתי בודק שהטכניקה לחיצה סבבה והבעיה היא לא שם..

מחזק, קרה לי אותו הדבר.

לפי דעתי במקרה שלי זה קרה עקב ירידה מהירה מדי בלחיצה, דבר שכנראה גרם לסוג של מתיחה??

בכל מקרה, תקופה מסויימת הפסקתי ללחוץ עד שממש בקושי הרגשתי את זה, לאחר מכן חזרתי ללחוץ אבל תיקנתי את הטכניקה, ירדתי לאט לאט בלי באונס וזה עבר.

בכל מקרה כאב זה לא בדיחה, עדיף לא להעלים עין ולבדוק את זה לפני שזה ינטרל אותך ליותר זמן משתרצה.

שיהיה בהצלחה 😃

נוראי:
בנצ 140 322 ב2 הסטים האחרונים כאב לי ברמות מטורפות. מפסיק בנצ לשבוע מהיום.
מקבילים לא עשיתי, ממש כאב לי האיזור.
מתח+30 555
חתירה 110 555
פרס 65 444
ידיים הביתה.

לא נקרעתי יותר מדי באימון בגלל הכאבים בחזה. אני אקח שבוע מנוחה, אוריד משקלים בהרבה ,אתחיל פרוטוקול פציעות ואבדוק את הטכניקה. לפחות עד אז אני אשםר את הפרס אני מקווה.

מחר מנוחה, מחרתיים 8000.

( אני מהפלא אז בעייתי לצטט פה, כל החברה שכתבו למעלה- אני אענה לכם מחר בערב)

ריצת רחוב של 8000- 50 דקות בדיוק. דקה מתוכם הייתה שיחה עם חבר שראיתי בדרך אז אני מחשיב את זה 49 דקות. מרוצה מאוד מהזמן בהתחשב שהיו היום עליות רציניות ובהליכון אני עושה ב48 דקות. הייתה הריצה הכי מהנה עד היום ללא ספק. פשוט תענוג.

מאוד משמח לשמוע שאתה נהנה מריצות, ואם אכן אתה רץ את הריצות בקצב קל, אז רמת הכושר שלך מכובדת למדיי.
רואים איך תוכנית אימונים מסודרת והתמדה נותנים תוצאות.

מאוד משמח לשמוע שאתה נהנה מריצות, ואם אכן אתה רץ את הריצות בקצב קל, אז רמת הכושר שלך מכובדת למדיי.
רואים איך תוכנית אימונים מסודרת והתמדה נותנים תוצאות.

למען האמת הריצה היום הייתה הכי קלה (למרות שציפיתי שתהיה הכי קשה). הייתי יכול למשוך עוד 2000 בכיף וגם הקילומטר האחרון היה 5:40. בקיצור- היד עוד נטויה
בעניין ההתמדה אתה צודק. בעניין התוכנית אימונים מסודרת קצת פחות הזמן האחרון, אני שללו לי את הרישיון ככה שקצת בעייתי להגיע למכון לרוץ. (אני עושה ריצת שטח אחת\2 בשבוע לא יותר). בכל מקרה- אם הכל ילך כמו שצריך עד סוף נובמבר אני אגיע ל3 ריצות של 10 ומשם זה רק עניין של לשפר זמנים.

נחמד לראות תגובות מאנשים שבאמת מבינים דבר או 2 בתחום, תודה עידן!

קראתי שהיה לך שין ספלינטס, תוך כמה זמן יכולת לרוץ אחרי זה? כבר אחרי 300 מטר ריצה כואבת לי השוקיים ;maeq

קראתי שהיה לך שין ספלינטס, תוך כמה זמן יכולת לרוץ אחרי זה? כבר אחרי 300 מטר ריצה כואבת לי השוקיים

אני הייתי מאוד בעייתי בעניין השין ספלינט, לקח לי מלא זמן לאבחן את זה ועוד יותר זמן למצוא את הפיתרון. בגדול- תקרא את האשכול הזה http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=16735

דבר ראשון- שבוע-שבועיים מנוחה טוטאלית מריצות תוך כדי תרגילים לחיזוק התאומים שמופיעים בשירשור הנ"ל
דבר שני- אחרי השבועיים אתה מתחיל מריצות של 200 מטר ועולה כל שבוע 200 (כן, זה קצת וזה מעיק אבל זאת הדרך היחידה)
זה מה שפתר לי חצי שנה של שין ספלינט וגם לחבר מאוד טוב שעזרתי לו בעניין והוא אמר שעזר לו.

אשמח לעזור עוד אם יש משהו שלא הבנת.

האימון היום:

בנצ' מוט ריק 3X20
עליון מוט ריק 3X20
מתח+32 5-5-5-20
טיבאר 70 10-10-10
פרס 65 555
ידיים בטן הביתה.

השבוע יהיה קצת מסובך כי אני עובד הרבה. אני אכניס 2 אימוני כוח ו2 ריצות מתי שיצא.

טוב גם היום לא יצא לרוץ. אני חושב שאני אעשה השבוע מנוחה ואחזור להתאמן שבוע הבא בפול כוח.

עניין מלחיץ- ניסיתי לעשות קצת שכיבות שמיכה ומרוב כאבים מהפציעה לא יכולתי לעשות אפילו אחת. זה נורמלי או שכדאי לבדוק את העניין עם מומחה?

אני הייתי מאוד בעייתי בעניין השין ספלינט, לקח לי מלא זמן לאבחן את זה ועוד יותר זמן למצוא את הפיתרון. בגדול- תקרא את האשכול הזה http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=16735

דבר ראשון- שבוע-שבועיים מנוחה טוטאלית מריצות תוך כדי תרגילים לחיזוק התאומים שמופיעים בשירשור הנ"ל
דבר שני- אחרי השבועיים אתה מתחיל מריצות של 200 מטר ועולה כל שבוע 200 (כן, זה קצת וזה מעיק אבל זאת הדרך היחידה)
זה מה שפתר לי חצי שנה של שין ספלינט וגם לחבר מאוד טוב שעזרתי לו בעניין והוא אמר שעזר לו.

אשמח לעזור עוד אם יש משהו שלא הבנת.

תודה, קראתי כבר מזמן את השרשור של רן ואלכס אבל לא ידעתי איך לחזור בהדרגה לריצות
בתור אירובי קל בנתיים, אליפטיקל זה סבבה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית