הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרבי זה הכי אחי!

כי תחשוב מה עדיף, לרוץ במכונה , או בחופשי ?
וגם מה יעזור לך יותר, לא היה לך תנאים של חדר כושר, אתה צריך לדמות כמה שיותר את המסלול למציאות לא ?

כי תחשוב מה עדיף, לרוץ במכונה , או בחופשי ?
וגם מה יעזור לך יותר, לא היה לך תנאים של חדר כושר, אתה צריך לדמות כמה שיותר את המסלול למציאות לא ?

מן הסתם שהמצב האופטימלי הוא ריצה בחוץ. אבל רק לפני חודשיים החלמתי מפציעה שנגרמה עקב ריצה בחוץ אז אני מעדיף לרוץ בהליכון, לפחות עד אחרי יום הסיירות. אם אני אקבל את הגיבוש- אני אתחיל ריצות ארוכות בחוץ.

---------- התגובה התווספה 30-11-2011 ב 00:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה 29-11-2011 ב 16:09 ----------

בנצ 110 666
מתח 20-15-10
פרס דאמבלים 25 666
ידיים והביתה. הרגשתי קצת חלש.
מחר 6*500 קצב 15-16.

אהה בהצלחה שהיה 😃

תודה רבה איש יקר 😃

לעניין האימונים- הבנתי שאימוני מדרגות יכולים מאוד לתרום לי. אם אני אמצא יום פנוי אני אכניס אימון של מדרגות- אני עומד להעמיס על תיק 5 קילו בערך ולתת ספרינט של 200~ מדרגות כפול 5 סטים. מקווה שאני אמצא זמן להכניס את האימון הזה לפחות פעמיים 3 עד ליום הסיירות.

תודה רבה איש יקר 😃

לעניין האימונים- הבנתי שאימוני מדרגות יכולים מאוד לתרום לי. אם אני אמצא יום פנוי אני אכניס אימון של מדרגות- אני עומד להעמיס על תיק 5 קילו בערך ולתת ספרינט של 200~ מדרגות כפול 5 סטים. מקווה שאני אמצא זמן להכניס את האימון הזה לפחות פעמיים 3 עד ליום הסיירות.
איך הבנת כזה דבר?

מ2 חברים שעשו את האימונים האלה הרבה ואחד קיבל גיבוש מטכל והשני התקבל לחה"ן צנחנים

---------- התגובה התווספה ב 21:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:05 ----------

האימון של היום: 6*400 קצב 16. האימון היה יחסית קל חוץ מה2 ספרינטים האחרונים שהיו קשים יותר. אני לא מרגיש שקרעתי את עצמי מספיק האימון: השאלה המתבקשת- איך להעלות את רמת הקושי? להוסיף מרחק (6*500), להעלות מהירות ל17 או לעשות 8*400? הרגשתי שאני יכול לסחוב ל8 סטים בשקט.

כל האופציות אפשריות
יש גם אפשרות לעלות שיפוע(זה יכול גם להרגיל אותך קצת לריצה בעלייה).

תתחיל מלעלות מהירות ל16.5(אם תרגיש אחרי 3 ריצות שזה קל אז תעשה את ה3 האחרונות על 17).

אם תצליח, באימון הבא תתחיל ממהירות 17 ושיפוע 1 או 2.

בסדר. אני אתן 8 ונראה כבר ברמת הקושי. מקסימום אני אוסיף עוד 2 אם יהיה לי קל מדי.

אימון מדרגות לא יעזור לך בכלום.
אתה פשוט עושה מה שאומרים לך, שזה דיי עצוב, לא ניראה שאתה בכלל מפעיל שיקול דעת.

אתה יודע מה יש ביום סיירות?
כנראה שלא (למרות שכבר כתבתי את זה בפורום)
כי ריצה במדרגות ממש לא עוזר לזה.

אז אתה אומר שכל אימון צריך להיות ספרינטים בעליה וזהו? ( אני יודע כבר בעל פה מה הולך ביום סיירות)

בזה אתה צריך להתמקד
אם אתה יודע מה יש ביום סיירות, תפעיל קצת את ההיגיון..

בזה אתה צריך להתמקד
אם אתה יודע מה יש ביום סיירות, תפעיל קצת את ההיגיון..

זה נכון בערך כמו להגיד שכל מה ששוער כדורגל צריך זה שיבעטו לו באימונים כדורים לשער או כל מה שספרינטר צריך זה לרוץ ספרינטים.

זה נכון בערך כמו להגיד שכל מה ששוער כדורגל צריך זה שיבעטו לו באימונים כדורים לשער או כל מה שספרינטר צריך זה לרוץ ספרינטים.
ממש לא.
לא אמרתי לו "תעשה רק ספרינטים"
אבל כרגע הוא צריך קודם כול לעבור את היום סיירות שלו (ולקבל משהו גיבוש), אחר כך צריך לגוון יותר באימונים

טוב עד שתסדירו את המחלוקת-

בנצ 112 544
מסור 37 12-12-12
פרס 27.5 666
בייספס טרייספס הביתה.

מחר ספרינטים בעליה בשעה טובה

טוב עד שתסדירו את המחלוקת-

בנצ 112 544
מסור 37 12-12-12
פרס 27.5 666
בייספס טרייספס הביתה.

מחר ספרינטים בעליה בשעה טובה
אגב, אני יודע שאין לך את זה באזור, אבל אני ממליץ, אפילו חד פעמי שתעשה ספרינטים בדיונה לפני היום סיירות, כדי שספרינטים בדיונות לא יהיה חדש לך ביום סיירות ושתדע מה זה

דרך אגב, איך אתה מגיע מירושלים לווינגיט בבוקר? אתה יוצא מהבית ב4 בבוקר? XD

זהו שלא נשמע ככ פרקטי לנסוע 45 דקות כל כיוון בשביל דיונה. למזלי מצאתי עליה חדשה- סופר נאצית שאני משוכנע שהדיונה של יום הסיירות לא מדגדגת אותה. אני אעבוד עליה שבועים לפני היום סיירות.
בנוגע לנסיעה לשם- כן, צריך לקום ב4-5. החיים קשים בעיר הקודש :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית