הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרבי זה הכי אחי!

זהו שלא נשמע ככ פרקטי לנסוע 45 דקות כל כיוון בשביל דיונה. למזלי מצאתי עליה חדשה- סופר נאצית שאני משוכנע שהדיונה של יום הסיירות לא מדגדגת אותה. אני אעבוד עליה שבועים לפני היום סיירות.
בנוגע לנסיעה לשם- כן, צריך לקום ב4-5. החיים קשים בעיר הקודש :(
לא משנה עד כמה העליה תהיה קשה
זה לא דיונה, דיונה זה שונה לגמרי.
ולדעתי זה שווה את הנסיעה 45 דקות לכול כיוון בשביל דיונה.

בסדר. צריך להסתדר עם מה שיש. אולי בהזדמנות אני אלך לאימון סימולציה של אחד מתוכניות הכושר הקרבי.

האימון המתוכנן להיום: ספרינטים בעליה- 8-10 ספרינטים בעליה, ירידה למטה בהליכה (בערך דקה-דקה וחצי) ויציאה לעוד ספרינט. השאיפה היא 10+.

---------- התגובה התווספה ב 20:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:45 ----------

נרדמתי והתעוררתי רק עכשיו, אני לא אעשה את האימון היום אלא מחר.

לאור כל הבכיינים שמחפשים יומיות. שאיפה להגיע ל סיירת- כבוד. גבר ישראלי אמיתי.

כמה זמן לוקח לך לעלות את העליה?
ואתה עושה דקה-דקה וחצי מנוחה בין ספרינט לספרינט?

לאור כל הבכיינים שמחפשים יומיות. שאיפה להגיע ל סיירת- כבוד. גבר ישראלי אמיתי.

אוהו, תגובה כזאת ועוד מאנטון קולומייץ בכבודו ובעצמו- בהחלט כבוד!
בתור מגבש ( אם זכרוני אינו מטעני) בעורב גבעתי, לדעתך יש מקום לשיפור או שינוי באימונים או שהמצב כרגע בסדר?

כמה זמן לוקח לך לעלות את העליה?
ואתה עושה דקה-דקה וחצי מנוחה בין ספרינט לספרינט?
איזור החצי דקה עליה. המנוחה היא חזרה לתחילת העליה בהליכה מכיוון שריצה בירידה מכאיבה לרגליים שלי.

אוהו, תגובה כזאת ועוד מאנטון קולומייץ בכבודו ובעצמו- בהחלט כבוד!
בתור מגבש ( אם זכרוני אינו מטעני) בעורב גבעתי, לדעתך יש מקום לשיפור או שינוי באימונים או שהמצב כרגע בסדר?

איזור החצי דקה עליה. המנוחה היא חזרה לתחילת העליה בהליכה מכיוון שריצה בירידה מכאיבה לרגליים שלי.
חצי דקה זה דיי הרבה לדעתי..
ואתה מכוון ל10+?
אני מציע לך לכוון ל40 בערך..

מי שבאמת שואף להגיע- יגיע. זה עניין של אופי ,גישה לחיים,אינטלגנציה בעיקר. כושר תופס מקומות האחרונים בגיבוש. כל מה שעושים הגיבוש אפשר לעבור וזה הרבה יותר קל ממה שעשו ליפני 10 שנים וליפני 20 שנה בכלל היה גהנום.
כן ירבו במיוחד בקהילת הברזל גברים קשוחים שכן מרגישים אחריות לשרת ולהגן גם על אותם הומואים שנשארים בבית להקפיד על 6 ארוחות ולזיין כוסיות.

חצי דקה זה דיי הרבה לדעתי..
ואתה מכוון ל10+?
אני מציע לך לכוון ל40 בערך..
אני מכוון לכמה שיותר, אבל מצד שני לא כדאי ישר להעמיס יותר מדי על הגוף. אני מקווה לעשות היום 10, שבוע הבא 15,שבוע אחרי 20 וכו' וכו' עד שאני אגיע ל40. (בהנחה שבאמת יש לי מספיק זמן להגיע ל40, עוד שבועיים אני בתאילנד לשבועיים. ריצות על החוף HERE I COME!)

מי שבאמת שואף להגיע- יגיע. זה עניין של אופי ,גישה לחיים,אינטלגנציה בעיקר. כושר תופס מקומות האחרונים בגיבוש. כל מה שעושים הגיבוש אפשר לעבור וזה הרבה יותר קל ממה שעשו ליפני 10 שנים וליפני 20 שנה בכלל היה גהנום.
כן ירבו במיוחד בקהילת הברזל גברים קשוחים שכן מרגישים אחריות לשרת ולהגן גם על אותם הומואים שנשארים בבית להקפיד על 6 ארוחות ולזיין כוסיות.

את היום סיירות אין לי ספק שאני אעבור. העניין הוא שאני לא יודע אם אני אעבור אותו עם גיבוש מטכל\שייטת ביד או לא. בכל מקרה- נקווה לטוב.
ולמזלי אני גדלתי מגיל 0 על הערכים של להגן על המדינה ולהתגייס ליחידה קרבית וכמה שיותר גבוה. מעולם לא עברה בי המחשבה אפילו להתגייס לכל משהו שפחות מגולני\גבעתי\צנחנים וכו'.
בזמן שהרבה אנשים רואים בגיוס לצהל ובמיוחד ליחידות קרביות כסוג של עונש או חובה חוקתית אני רואה את זה כזכות ענקית.
תודה על התגובה! 😃

אני מכוון לכמה שיותר, אבל מצד שני לא כדאי ישר להעמיס יותר מדי על הגוף. אני מקווה לעשות היום 10, שבוע הבא 15,שבוע אחרי 20 וכו' וכו' עד שאני אגיע ל40. (בהנחה שבאמת יש לי מספיק זמן להגיע ל40, עוד שבועיים אני בתאילנד לשבועיים. ריצות על החוף HERE I COME!)

את היום סיירות אין לי ספק שאני אעבור. העניין הוא שאני לא יודע אם אני אעבור אותו עם גיבוש מטכל\שייטת ביד או לא. בכל מקרה- נקווה לטוב.
ולמזלי אני גדלתי מגיל 0 על הערכים של להגן על המדינה ולהתגייס ליחידה קרבית וכמה שיותר גבוה. מעולם לא עברה בי המחשבה אפילו להתגייס לכל משהו שפחות מגולני\גבעתי\צנחנים וכו'.
בזמן שהרבה אנשים רואים בגיוס לצהל ובמיוחד ליחידות קרביות כסוג של עונש או חובה חוקתית אני רואה את זה כזכות ענקית.
תודה על התגובה! 😃

אני יכול לעשות בישבילך 2 דברים - לחבר אותך לאחד החניכים שלי היותר מוכרים שעשה את כל הדברים לא מזמן והוא יספר לך מה צפוי לך.
דבר שני - בזמנו שאני ניגשתי לגיבוש ,חברים שכבר היו ביחידה אמרו לי דבר מעניין- "יהיו לך מלא רגעי שבירה ותרצה לפרוש ,אז תן לעצמך עוד ארבע שעות,אם מצב לא ישתנה- צא ,זה לא בישבילך. ובאמת היו הרבה רגעים נוראיים,אבל אכל חולף.

אני יכול לעשות בישבילך 2 דברים - לחבר אותך לאחד החניכים שלי היותר מוכרים שעשה את כל הדברים לא מזמן והוא יספר לך מה צפוי לך.
דבר שני - בזמנו שאני ניגשתי לגיבוש ,חברים שכבר היו ביחידה אמרו לי דבר מעניין- "יהיו לך מלא רגעי שבירה ותרצה לפרוש ,אז תן לעצמך עוד ארבע שעות,אם מצב לא ישתנה- צא ,זה לא בישבילך. ובאמת היו הרבה רגעים נוראיים,אבל אכל חולף.

אשמח אם תקשר אותי לבחור. תודה רבה!

האימון היום- ספרינטים בעליה. 8 של חצי דקה ספרינט בעליה. היה קשה ברמות שעוד לא חוויתי. הרגליים גומרות אותי מכאבים, מקווה שיעבור עד מחר.

ד״א- שכחתי להגיד: עבדכם הנאמן בן 18 היום 😃

נערך לאחרונה:
אשמח אם תקשר אותי לבחור. תודה רבה!

האימון היום- ספרינטים בעליה. 8 של חצי דקה ספרינט בעליה. היה קשה ברמות שעוד לא חוויתי. הרגליים גומרות אותי מכאבים, מקווה שיעבור עד מחר.

ד״א- שכחתי להגיד: עבדכם הנאמן בן 18 היום 😃

מזל טובבבבבבבבבבב

תודה אחי 😃

רציתי לקפוץ היום לאימון כוח, כנראה שלא יצא לי כבר- אני בלמידות עמוקות לקראת מבחן.
מחר אני אעשה 6*1000 קצב 15.3-5. מחרתיים כוח סוף סוף!

---------- התגובה התווספה ב 22:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:24 ----------

מבואס לגמרי שלא הספקתי לעשות כוח היום. מחר אני אעשה אימון כוח מלא+ 6 כפול 400. ביום רביעי אני אעשה את ה6*1000.

---------- התגובה התווספה 05-12-2011 ב 18:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה 04-12-2011 ב 22:06 ----------

אימון ראשון בקבוצת כושר קרבי: ריצת 8000 (!!) עם שקי חול של 10-15 קג ואלונקות. הפתעתי את עצמי- רצתי בערך 7500 בלי הפסקה וה500 האחרונים היו עליה שהשטן עיצב בעצמו אז כמו ילדה ויתרתי לעצמי, תאכלס? יותר מאוכזב מעצמי מאשר גאה.
יש גם אימון ביום רביעי שאני לא יודע עדיין אם אני אלך אליו או לא. אלכס- במקרה שאני לא אלך, לעשות 6 של 1000 או של 500?

נערך לאחרונה:
אין בעיה- תודה.

---------- התגובה התווספה ב 22:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:43 ----------

באופן מוזר במבט לאחור הריצה 8000 הזאת הייתה יחסית יותר קלה מריצת 6X1000 שאני עושה דרך כלל. מוזר.

לא כזה מוזר
את הריצות של 6X1000 אתה עושה בצורה יותר אינטנסיבית, בגלל זה יש לך מנוחות

אז לדעתך מה עדיף, אימוני אינטרוולים כמו שעשיתי עד עכשיו או אימונים כמו שעשיתי היום?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית