כושר קרבי
היית בסך הכול באימון אחד (ממה שאמרת), יכול להיות שזה היה אימון יחסית קל.
וחוץ מזה, נשאר לך בערך חודש (אולי קצת יותר, תלוי בשם שלך), זה לא עד כדי כך קריטי
זה ממש מפגר העניין הזה של השיטת שליחה לפי שמות פרטיים. יכול להיות מצב שאני אהיה עם 4 איתיים בקבוצה? למרות שתאכלס זה לא ככ משנה ניראלי, הרי אני אהיה מספר ולא שם.
באמת? כמה מוקדם הגעת? (אני גם מתכוון לבוא מאוד מוקדם, ניראלי עדיף מספר כזה מאשר 275 או משהו כזה שכנראה אחרי כמה ספרינטים טובים אני כבר אשכח).
לצערי- שוב לא עישתי את האימון של 6X400. מבואס מעצמי בטירוף. מה שיקרה בהמשך השבוע:
יום חמישי- 6X400 ואולי כוח
יום שישי- אימון על הסטפר
יום שבת- ספרינטים בעליה (מכוון ל10-13)
יום ראשון- אימון על הסטפר
יום שני- 6X1000 (יהיה לי מאוד קשה, לא עשיתי את האימון הזה הרבה זמן)
ומשם אני אמשיך כרגיל.
מה15 לחודש אני בתאילנד לשבועיים. למזלי בכל מלון יש חדר כושר. רק נקווה להליכון אחד בכל מלון ואני מסודר. אלו השבועיים האחרונים לפני היום סיירות ואני מתכוון להעלות הילוך. השאלה היא איך. יש 2 אפשרויות:
או שאני אוסיף סטים, או להגביר מהירות (או שניהם). גם לא יהיו לי ספרינטים בעליה בשבועיים האלה- מה אפשר לעשות שידמה את הספרינטים בעליה?
ניראלי שהגעתי ב6-6וחצי
אני באמת לא זוכר, זה היה לפני שנה :S
אגב, ליום סיירות
אחרי שאתה מקבל מספר, יש סוג של שאלון שאתה צריך למלא ואז אתה הולך לרופא איתו
אתה צריך לשדך את השאלון הזה עם השאלון הרפואי שהבאת מהבית
יש שמה שדכנים, אבל אם לא שידכת ונכנסת לרופא, הוא יוציא אותך כדי שתשדך את הדפים (+לעמוד שוב חצי שעה בתור)
את השאלון אני מקבל עם הזימון או שצריך להדפיס מאיפהשהוא? ( דא תודה על הטיפים- כבנאדם עם בעיות סדר רציניות ביותר ניראלי שחסכת לי כבר שעה של תור ;))
האימון של היום- היה מעולה- מרוצה מעצמי. 8 (!!) סטים של 400 על מהירות 17 (!!). שיפור של 2 סטים והוספה של 1 קמ״ש למהירות. והאמת? לא היה ככ נוראי. אימון הבא אני מקווה להוסיף עוד סט או 2 ולהעלות מהירות בלפחות 0.5.
בערך דקה וחצי, אבל קח את זה בערבון מוגבל מאוד כי לקח זמן עד שהמהירות תעלה ל17 ולקח זמן עד שהורדתי אותה בחזרה ואז בדקתי.
איך אתה עושה 8X400 בחוץ? איך אתה מודד את המרחק?
כנראה שלא יצא לי להתאמן עד יום שני. היום אני מוותר על האימון עליות.
---------- התגובה התווספה 11-12-2011 ב 20:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה 10-12-2011 ב 21:12 ----------
מחר 6X1000 קצב 15.
---------- התגובה התווספה ב 20:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:39 ----------
קצב מבואס שלא יצא לי השבוע לעשות את אימון העליות שמאוד קריטי לתקופה הזאת. צריך לחזור לעשות אותם בצורה סדירה וקבועה.
---------- התגובה התווספה ב 20:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:41 ----------
פאק פאק פאק. הזימונים יצאו לדרך וזה אומר שעוד 3 שבועות בערך אני כבר בוינגייט. עכשיו זה הזמן להעלות הילוך.
מה אומרים? לעזוב את אימוני ה6X1000 ולעשות 2 אימוני ספרינטים בעליה בשבוע+ 1 של מקס' כפול 400?
מוזר ביותר: עשיתי אימון 6 של 1000 קצב 14. בסט השלישי התחילה סחרורת והאוכל התחיל לטפס במעלה הגרון. תחןשה של עילפון שהולך ומתקרב לכן חתכתי כמו נמושה אחרי 3 סטים. רמת האכזבה שלי מעצמי בלתי ניתנת לתיאור. מחר כעונש- אימון מוות על סטפר.
נקווה ששבוע הבא אני אסחוב 6 סטים כמו שצריך. מבואס שכשהmoney time מגיע פתאום יורדים הביצועים.
נקווה לטוב בהמשך השבוע הארור הזה.
---------- התגובה התווספה ב 22:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:00 ----------
טוב: האימון שמתוכנן למחר:
כוח ואימון סטפר: 10 דקות חימום, אחרי זה כמה שיותר סטים של חצי דקה ספרינט ודקה וחצי מנוחה. פעם אחרונה האימון הזה כ"כ גמר אותי עד שהתפוצצו לי נימים בעיניים.
---------- התגובה התווספה 13-12-2011 ב 12:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה 12-12-2011 ב 22:43 ----------
קיבלתי את הזימון- ב5.1 אני על הדיונות של וינגייט.
---------- התגובה התווספה ב 16:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:38 ----------
בנצ 115 444
פולי 100 555
פרס 32 544
קצת הרחקות
אימון סטפר: 3 דקות חימום
חצי דקה ספרינט דקה מנוחה אקטיבית. בפעם שום נים לא פוצץ וחבל. ;)
מחר ספרינטים!
---------- התגובה התווספה ב 16:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:15 ----------
בנצ 115 444
פולי 100 555
פרס 32 544
קצת הרחקות
אימון סטפר: 3 דקות חימום
חצי דקה ספרינט דקה מנוחה אקטיבית. בפעם שום נים לא פוצץ וחבל. ;)
מחר ספרינטים!