קרבי זה הכי אחי!

שמתי לב שבזמן האחרון אתה דוחה\מפספס אימונים..
אגב, חזרתי היום מגיבוש צנחנים חחחחח

יש לי שיפשופים בפיטמה בגלל המדים הארורים

קיבלת כבר תזימון ?

התקשרתי למיטב ושאלתי אותם- אני לא סומך על הזימונים בדואר מאז שהם פיספסו את הירפא א' שלי בשבוע. בכל מקרה- 5.1 אני על הדיונות.

שמתי לב שבזמן האחרון אתה דוחה\מפספס אימונים..
אגב, חזרתי היום מגיבוש צנחנים חחחחח

יש לי שיפשופים בפיטמה בגלל המדים הארורים

לצערי באמת לא יצא לי להתאמן בשבועיים האחרונים כמו שצריך. שבוע שעבר התפלק לי אימון אחד וזהו, השבוע סבתא שלי נפטרה אז אני מתמרן בין השבעה ובית ספר ואני בקושי מוצא זמן להתאמן, וגם כשכן האימונים בדרך כלל על הפנים. בכל מקרה אני מנסהל שמור על 3 אימוני אירובי בשבוע.
איך היה הגיבוש? מתי אתה תדע מה הולך בנוגע למאותר\התקבלות לצנחנים? (בנוגע לשיפשוף, ניראלי שכדאי שתתרגל למצב- אתה עשית גיבוש יומיים שנחשב יחסית "חלבי" ליחטיות שכנראה תעשה. אם הפטמה משופשפת עכשיו- תהיה בטוח שהיא תהיה על סף נשירה ביחטיות 🤡 )

בכל מקרה- נותרו לי שבועיים לתת פוש אחרון. השאיפה היא להכניס עוד לפחות 2-3 אימוני אירובי בזמן שנותר. כנראה שאני אעשה אירובי בוקר ואירובי ערב. (אחד יהיה ריצה ואחד יהיה אימון ללא אימפקט- או אופניים או סטפר).

עוד אחד שחושב שבגלל שהוא הולך ליום סיירות גיבוש צנחנים זה כלום.

לך תתעורר ב4 בבוקר, בקור אימיים שאתה רק לבוש מדים (בלי כלום למטה)
תתחיל ליזחול, לרוץ ספרינטים בדיונה (אחרי זה ספרינטים - אלונקה סוציומטרית)
תעשה קצת מתלה שזיפים, ואחרי זה תזחל עוד קצת
בלי קשר למשימות קבוציות ודיונים.

התכוונתי שהגיבוש הזה קל יחסית לגיבוש יחטיות שתעשה במידה ותקבל את המאותר דובדבן, זה הכל. אני לא מזלזל באף אחד שעשה גיבוש כלשהו.

האימון של היום- מרוצה. 10 כפול 400 קצב 17 חוץ מהסט האחרון שהיה 17.5

מאותר דובדבן אני לא יקבל
אבל למה שאני לא יעשה את הגיבוש יחטיות גם בלי מאותר?

למה לא?
ואין סיבה שלא, אבל המאותר דובדבן די מחייב את זה. אם אני זוכר נכון אם אתה לא מאותר הסיכויים להתקבל לדובדבן אפסיים נכון? אז האפשרויות שלך עכשיו זה מגלן או הפלסר?

למה לא?
ואין סיבה שלא, אבל המאותר דובדבן די מחייב את זה. אם אני זוכר נכון אם אתה לא מאותר הסיכויים להתקבל לדובדבן אפסיים נכון? אז האפשרויות שלך עכשיו זה מגלן או הפלסר?
למה לא? כי היו טובים ממני.
וכנראה שאתה לא זוכר נכון.

הוא לא הסביר את עצמו טוב אני חושב, הכוונה היא יותר להידחף כי הדיונה בדרך כלל בצורה של צוואר בקבוק אז מי שיכנס לדיונה ראשון כנראה יסיים אותה ראשון.

הוא לא הסביר את עצמו טוב אני חושב, הכוונה היא יותר להידחף כי הדיונה בדרך כלל בצורה של צוואר בקבוק אז מי שיכנס לדיונה ראשון כנראה יסיים אותה ראשון.
בדיוק
אם אתה לא יודע בין הראשונים, כנראה שתרוץ אותה בריצה קלה..

השאלה היא מתי דחיפות כאלה לגיטימיות ומתי הן יצרו רושם רע על המגבשים*

חחחחחחחח
כשתהיה שמה, תבין.
אין לי סיכוי להגיע ראשון בלי להידחף
ואני לא מתכוון להתחיל להעיף ולהפיל אנשים, טיפה להידחף ..

Divon לפי מה הקבוצות מחולקות? לפי הכי טובים באלפיים? או מעורב (חזקים,בינוניים וחלשים)?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית