קרבי זה הכי אחי!

בסוף עשיתי 12 של 400 קצב 18. היה סביר מאוד חוץ מזה שהרגליים תפוסות לי ברמות דפוקות.
מחר כוח!

הבוקר שאחרי- אני ככ תפוס שאני צולע כאילו נשברה לי הרגל.

אביעד, היום סיירות שלי בחמישי לחודש. איזה גיבוש אני אבקש? עדיין לא יודע.

מה היה שם? אני יכול להגיד לך מראש מה יהיה שם:
ריצת 200, איזור ה30 ספרינטים בעליה סדרי הגעה, איזור ה30 ספרינטים אלונקה סוציומטרי, חפירת בור וספרינטים עם שק חול.

בכל מקרה אני אכתוב מפורט איך היה לי כשאני אסיים את העניין.
היום אני לא אעשה כוח- אני מותש מהאימון של אתמול. מחר אני אעשה כוח בצהריים וספרינטים בעליה בערב.

תאמין לי אחי כל הספרינטים האלה ביום סיירות גורמות לי לחשוב שכל הריצות הארוכות האלה שעשיתי בכלל לא יעזרו לי, צריך לתת חלק הרבה הרבה יותר גדול לספרינטים מאשר ל2000

בדיוק וחבל שהרבה אנשים לא מבינים את זה. הרבה אנשים עובדים קשה על ריצת ה2000 שלהם בזמן שהם על הפנים בספרינטים שזה מה שחשוב ביום סיירות. הריצת 2000 רק מחלקת אותך לקבוצות וזהו.

תאמין לי אחי כל הספרינטים האלה ביום סיירות גורמות לי לחשוב שכל הריצות הארוכות האלה שעשיתי בכלל לא יעזרו לי, צריך לתת חלק הרבה הרבה יותר גדול לספרינטים מאשר ל2000
ריצות ארוכות באמת לא עוזרות ביום סיירות
לגיבושים כן.

אימון ספרינטים לא רע:
2 סטים של 5 ספרינטים בעליה כאשר אני עולה בספרינט ויורד ריצה קלה. בין סט לסט 2 דקות מנוחה.
עוד 3 או 2 ספרינטים באותה מתכונת והתחלתי לשמוע את הבטן מדברת איתי בסינית. להפסיק? לא להפסיק? בטח שלהמשיך! עשיתי עוד 8 ספרינטים כאשר העליה ספרינט והירידה הליכה מהירה. חזרתי הביתה ומה מסתבר? כנראה שאכלתי משהו מקולקל אתמול. לפרטים המלאים כדאי שתפנו בפרטי 🤡 (סה"כ 20 ספרינטים)

נשאר עוד אימןו אחד לעשות: המטרה היא 4 סטים של 5 ספרינטים עם 2 דקות מנוחה בין לבין. נקווה לעשות אותו יום שני.

חברים לאיפה נעלמתם? איפה אנטון, איפה אלכס?
רציתי לעשות כוח היום ולא יצא. מחר אני אעשה את האימון ספרינטים בצהריים ואם יהיה כוח אני אלך למכון בערב.

אני קורא בבלוג , פשוט לא מגיב. בסה"כ נראה שאתה מתקדם.

עוד 4 ימים יום הסיירות? אני מאחל לך שתצליח להגשים את השאיפות שלך ושתצא בהרגשה שסחטת מעצמך את המקסימום באותו היום.

תעדכן 😃

איזה פידבק פה ושם לא יזיק איש יקר 😃

אל תדאג- בשניה אני חוזר הביתה מיום הסיירות אני אעדכן. נקווה להביא את הגיבוש המיוחל.

דרך אגב, בספרינטים ובאלונקות
אף פעם אל תנסה לתת 80% מעצמך בספרינטים כדי שישאר לך כוח כדי שתגיע לראשון אחרי שכולם יתעייפו

פשוט תן תמיד 100%.

ובהצלחה

מראש החלטתי שאני אתן בכל שניה 100% מעצמי. אני לא רוצה לסיים יום סיירות ולחשוב שהייתי יכול לתת עוד מאמץ אבל התעצלתי.

היום היה אימון סטפר- 30 דקות. 10 דקות חימום, 10 דקות חצי דקה ספרינט דקה מנוחה, 10 דקות קצב נוח עם 5 ספרינטים ביניהם.

מחר אני עושה כוח ומנוחה עד יום חמישי.

כושר זה משהו שכל אדם ממוצע אפשר ללמד ולאמן בצבא. מה שמחפשים בדרך כלל בגיבושים כאלה זה את האנשים עם האופי ה'שונה' קצת. אנשים שלא מוותרים גם כשקשה להם. אנשים שלא מוותרים לעצמם גם כשהרגליים כבר לא זזות. אנשים שמגיעים כל פעם לגבולות היכולת שלהם ובכל התמודדות כזאת עוברים את הגבול בעוד טיפה ומרחיבים אותו. כמובן - אמינות זה חשוב מאוד ואם אתה לא אמין זה בסופו של דבר יתגלה (גם אם תעבור את הגיבוש).

בסופו של דבר, כל הגיבושים זה מנטלי ופחות פיזי.
אחרי תיזוזים של כמה שעות בחול , מי שהיה בכושר כבר התעייף (אם השקיע) ומי שלא היה בכושר יפרוש אם אין לו סיבולת מנטלית חזקה מספיק. בסופו של דבר כולם יהיו במצב דומה ומה שיכריע זה היכולת המנטלית ולא הפיסית.

בהצלחה! תנוח לפני הגיבוש!

אימון כוח אחרון לפני יום הסיירות.
אני אשים לי פה סירטוני מוטיוציה שיושבים אצלי כבר מעל חצי שנה בדיוק בשביל הרגע הזה לפני יום הסיירות.

10 שירים שאני חייב להוריד-

אם למישהו יש עוד סירטוני מוטיוציה- כל המרבה הרי זה משובח.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית