קרבי זה הכי אחי!

אחלה זמן...

ממש לא, זה זמן נוראי. זמן טוב ל2000 זה 7-6:30. בכל מקרה זה היה ריצה קלה ככה שלא אכפת לי יותר מדי. תודה בכל
מקרה

ה2000 היה מדידה? סתם ריצה בקצב נוח? רצת בחוץ או במסילה?

סתם ריצה בקצב נוח, כן- היה על מסילה. ( חייב להגמל מההרגל המגונה הזה)

בנצ' 122 5-4-4 100-8
מתח 32 6-6-6-6-6-15 משקל גוף
כתפיים פימפומים שטויות
2 סטים סקוואט 75, 2 סטים מכרעיים+20 קילו
בטן+50 10-10-10-10 היה ממש קשה.

אחלה אימון- 2500 ריצה, 30 דקות סטפר, 15 דקות אופניים. היה קל מאוד.

בנצ 122 554 100 6
מתח 35 55555 15 משקל גוף
פימפומים כתפיים
סקוואט 75 88
מכרעיים 25 12 12

8 סטים בטן והביתה. מחר אירובי.

אימון סבבה- למרות שלא סיימתי את כולו:
בנצ' 122 5-5-5 100-8 PR. סופסוף סגרתי את המשקל הארור הזה
מתח 35 6-6-6-6-5+18 משקל גוף
כתפיים לצד 10 קילו ל12
כתפיים לקדימה 15 קילו 10
הביתה

המכון נסגר מוקדם ולא הספקתי רגליים ובטן. מחר אני אעשה בטן חזק ואופניים במקום הסטפר.
ביום שני אני טס לחול ככה שמיום שני עד שני הבא לא יצא לי להתאמן. משאני חוזר אני חוזר בפול כוח- מתחיל לתסף בחלבון וקריאטין ומקווה שהדלקת תעבור ואני אוכל לחזור להתאמן כמו שצריך.

כתפיים לצד 10 קילו ל12
כתפיים לקדימה 15 קילו 10
הביתה

המכון נסגר מוקדם ולא הספקתי רגליים ובטן. מחר אני אעשה בטן חזק ואופניים במקום הסטפר.
ביום שני אני טס לחול ככה שמיום שני עד שני הבא לא יצא לי להתאמן. משאני חוזר אני חוזר בפול כוח- מתחיל לתסף בחלבון וקריאטין ומקווה שהדלקת תעבור ואני אוכל לחזור להתאמן כמו שצריך.
אחי ראיתי שפירסמת איזה אשכול על ירפא א' לפני שנה, ועל המתמטיקה.. עברת אותו בסוף? אם כן מה היה במתמטיקה?
תודה גבר

אחי ראיתי שפירסמת איזה אשכול על ירפא א' לפני שנה, ועל המתמטיקה.. עברת אותו בסוף? אם כן מה היה במתמטיקה?
תודה גבר

עברתי את המבחנים לפני שנה ועכשיו שינו אותם ככה שאני לא יודע אם יהיה לך בדיוק מה היה לי. אני לא זוכר ככ מה היה במתמטיקה אבל מה שזכור לי שהיה קשה מאוד (אני לא ככ דוגמא כי אני ומתמטיקה לא חברים טובים) ולא עברתי בסוף.

לנושא:
חזרתי היום מחול. היה מטורף ברמות אחרות. on the other hand- חייתי על כלום קלוריות (בערך 1000 ליום ומתוכם רובם פחמימה) ככה שאני מרגיש חלש וקטן ברמות אכזריות. מחר אני חוזר בפול גז עד נובמבר. הצד הטוב- הפציעה עברה לחלוטין- כלומר אני יכול לחזור להתאמן כמו שאני אוהב- הרבה וכבד. אני אעדכן מחר.

כתפיים לצד 10 קילו ל12
כתפיים לקדימה 15 קילו 10
הביתה

משקל מכובד מאוד ! מוניטין

אימון חזל"ש:

בנצ' 120 4-4-4 100-8
מתח הפוך 30 6-6-6-17 משקל גוף
פרס 40 10-10-10 (משקל נמוך מאוד בגלל הדלקת במרפק שדי עברה אבל אני לא רוצה להעמיס על האיזור יותר מדי)
סקוואט 70 5-5
לאנגים 2 דאמבלים של10 10-10
דדליפט 90 5-5
בטן

מחר ריצה 3500+ איזה שעה סטפר או שטות אחרת

חזל"ש אירובי: ריצת 3000 15:40~ +40 דקות סטפר. היה ממש קשה- כנראה ששבוע של אלכוהול וכלום אוכל עושים את שלהם. נקווה לחזור למצב הרגיל בקרוב.

עוד הרגל מגונה שאתה צריך להיפטר ממנו (חוץ מהריצה על מסילה)
להפסיק לערבב כמה סוגי אירובי באותו אימון.
אם אתה מתחיל ריצה, אז תסיים בריצה.
אם ספטר, אז סטפר.

וכמובן, ממליץ לך על ריצה (אגב, תנסה גם ריצות של 2-3 קילומטר עם משקל)

עוד הרגל מגונה שאתה צריך להיפטר ממנו (חוץ מהריצה על מסילה)
להפסיק לערבב כמה סוגי אירובי באותו אימון.
אם אתה מתחיל ריצה, אז תסיים בריצה.
אם ספטר, אז סטפר.

וכמובן, ממליץ לך על ריצה (אגב, תנסה גם ריצות של 2-3 קילומטר עם משקל)

אני יודע שזה לא אופטימאלי, אבל אני שומר בדרך כלל על שעה אירובי כל אימון, ולבוא למכון כדי לרוץ 3 קילומטר זה די ביזבוז של זמן ודלק לכן אני מעדיף להכניס עוד משהו על הדרך. יש סיבה ספציפית שזה רעיון רע לשלב בין כמה סוגי אירובי?
האידיאל (עוד חודש וחצי בערך) הוא להגיע לריצה של שעה וככה אני לא אצטרך בעצם "להשלים" אירובי בעזרת סטפר.
בנוגע לריצה עם משקל- הגיעו אלי הרבה שמועות שזה דופק את הברכיים ברמות רציניות. יש אמת בדבר? (אני מנחש שאצלכם אתם עושים דברים בסיגנון)

אימון כוח היום:
בנצ' 120 5-5-5-8 סט אחרון 100
פרס 42 10-10-10
מתח 31 6-6-6-15 משקל גוף
סקוואט 72 2X6
מכרעיים דאמבלים של 12 8-8
דדליפט 95 5-5
בטן והביתה

כשתהיה בצבא, יכאבו לך הרגליים, הברכיים, הכתפיים. אני כבר מודיע לך כדי שלא תהיה מופתע.
אין מה לעשות, כמו שאומרים אצלנו:" תהיה חזק, תנשך שפתיים"
אז אל תלך לחדר כושר בשביל ריצה של 3 קילומטר, תרוץ יותר. אתה יכול.
אולי תעשה את זה במהירות יותר נמוכה (ואני לא מאמין שתצטרך להוריד כול כך הרבה)
על איזה מהירות אתה רץ?
וחוץ מזה, לפחות אצלי זה ככה, ריצה של שעה לא עוזרת (אולי בקטנה, להיתאושש יותר מהר אחרי אימון)
תתאמן בעיקר על ריצות של 2000, ותעשה גם אינטרוואלים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית