נק' מוניטין:
789
- 1,396
- 2
- פותח/ת השרשור
קמתי עם דומס עצבניים בזוקפים מהדדליפט, מקווה שיעבור עד הריצה הערב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחי, אגיד לך תכלס... זה דיי מוזר שאתה כבר כל כך הרבה זמן רב עם ריצות של 4-5 קילומטר. תבדוק איפה הבעייה, זה ממש אבל ממש לא תקין לבן אדם צעיר שיש לו עבר אימונים והוא מתחת ל16% שומן. יש בעייה, ואני לא חושב שהיא התאוששות (אתה תוכל להגיד יותר טוב ממני כמובן).
אני יכול להגיד לך שכמה שנים הייתי רץ מתחת ל70 קילו, בSS עליתי ל85, חזרתי להתאמן סיבולת, מחר אני מתחיל שבוע 13 ואני כבר 3 שבועות על 35 ק"מ בשבוע שחצי מתוכם זה שטח קשה וחצי כביש תלול מאוד \ אינטרוואלים (שבוע 10-11-12. נשאר בקילומטראז' הזה כרגע). ועכשיו אני כבר 74. בכלל לא הזכרתי את ה14 של השחייה או את הסקוואט והדדליפט ששיפרתי. נראה לי קצת מצחיק שאתה מתחנן לרגליים שלך שיעמדו בדברים כאלה (כשאני יודע שאתה צעיר, על אחוז שומן סביר מאוד ועם עבר אימונים מצויין, באופן יחסי).
אני בהחלט דוגמה חריגה, עליתי זריז (מתוך אילוצי זמן) והסתכנתי בפציעה, ויש לי עבר בתחום ששיחק לטובתי, אבל
אתה הרבה יותר מידי זמן נאבק עם הריצות הלא ארוכות האלה. משהו לא דופק. אולי זה הקצב, אולי זה הסקוואט (פחות סיכוי), אולי זה הנעליים, אולי זה המשקל, אולי זה ההליכון, אולי זו התזונה, אולי זה המשחק המנטלי ואולי זו ההתאוששות (לא נראה לי) ואולי עוד הרבה דברים. אבל תבדוק מה לא עובד כמו שצריך, כי יש משהו כזה. בשלב שאתה נמצא בו, זה לא אמור להיות לך קשה. זה אמור להיות "ארוך", מתיש ומשעמם.
הניחוש שלי הוא שהבעייה היא בהליכון. הליכון זה נהדר, אבל אי אפשר באמת ללמוד לרוץ בעזרתו. אם אתה רץ 100 קילומטר בשבוע ויורד גשם אז כן, תן את ה15 של היום על ההליכון. אבל אם אתה עדיין מנסה ללמוד לרוץ, מנסה לפתח קילומטראז' בסיסי, רוגע, קצב אישי ונוח - חוששני שההליכון מפריע לך (אולי אני טועה, אבל זו בהחלט אופציה).