קרבי זה הכי אחי!

אתמול ושלשום כוח וטבאטה, היום מנוחה, מחר מחרתיים כוח וטבאטה ויאללה לבקום.

אז ככה- חודש אחרי הגיוס והגיע הזמן שאעדכן:
יומיים אחרי הגיוס התחילו כאבי ברכיים, לא יכולתי לצאת לגיבוש ולכןאני אצטרךלגשתבאוגוסט. לאחר בדיקה הסתבר שיש לי דלקת בסחוסים ברגליים ןהפיקות התרוממו. שובצתי בגדוד 12.

אני אעדכן באוגוסט, המסע עןד לא הגמר והחלום להגיע ליחידה מובחרת עוד עומד, אני רץ( או צולע או זוחל) בפולגז עם אש בעינייםלעבר המטרה.

וואו. הלוג עדיין מספר 3 באשכולות הכי נצפים. מדהים.
עידכון מצב- חודשיים לאחר הגיוס:
הברכיים מתחילות להחלים ככה שלגיבוש אצא בטוח. הגענו למסע 10+2 שעדיין מרגיש חלבי.
עוד חודשיים לגיבוש- מתחיל מעכשיו קרוספיט 10 דקות בשעת תש כל יום או יומיים כדי להגיע במקסימום כושר לגיבוש מכיוון שאיבדתי הרבה ממנו בחודשיים שעברו.

עידכון 4 חודשים מגיוס- תחילת אימון מתקדם
הדלקת לא עברה, כנראה יורד לגוב כלשהו. התיכנון; לנוח חודש עד שיתרפא, להתאמן טיפה ולחזור לפה לעשות יחטיות/ מגב ולנסות את מזלי לימס. לא משנה מה- אני אסיים את ה3 שנים האלנ לוחם, מפקד וקצין.

עידכון 4 חודשים מגיוס- תחילת אימון מתקדם
הדלקת לא עברה, כנראה יורד לגוב כלשהו. התיכנון; לנוח חודש עד שיתרפא, להתאמן טיפה ולחזור לפה לעשות יחטיות/ מגב ולנסות את מזלי לימס. לא משנה מה- אני אסיים את ה3 שנים האלנ לוחם, מפקד וקצין.
כול הכבוד שאתה לא מוותר צריך עוד אנשים כמוך! החלמה מהירה שתהיה

עידכון- 5 חודשים בצבא.
מסופח לרמ2 כבר 3 שבועות, כנראה שיאריכו לעוד 3 שבועות. כשאחזור כנראה אחזור לגוב ומשם למגב כמו שתיכננתי.

כל הכבוד על הרצון, אבל אני לא חושב שיתנו לך לחזור לגולני..
מעטים האנשים שמוציאים גולני מטופס 55.
רוב הסיכויים שיציאו לך שריון, תותחנים,פלחצ וכו'...
אני מציא שתילך לשריון ותילך לגיבוש פלסר.

אתה בטוח שתוציא טופס 55 ומעבר למגב?
בכול מקרה, בהצלחה.

אני אבקש להיפלט למזי, ממזי החיים יותר פשוטים. אם לא אני אצטרך להכנס למלחמה עם הצבא עד שיתנו. עלית ללוחמים כבר לא?

כל הכבוד על הרצון, אבל אני לא חושב שיתנו לך לחזור לגולני..
מעטים האנשים שמוציאים גולני מטופס 55.
רוב הסיכויים שיציאו לך שריון, תותחנים,פלחצ וכו'...
אני מציא שתילך לשריון ותילך לגיבוש פלסר.

אני כבר עכשיו בגולני וכשאתב יורד לגוב בחטיבה לחזור להיות ךוחם שם זה עניין די פשוט. בכל מקרה אני לא רוצה לחזור לגולני אלא למגב.

תישאר בג'וב , ותחזור למכון .

היית מת הא? איך הולך?

הפציעות רודפות אותי .
דורך במקום חצי מיליון שנה כבר

אני אבקש להיפלט למזי, ממזי החיים יותר פשוטים. אם לא אני אצטרך להכנס למלחמה עם הצבא עד שיתנו. עלית ללוחמים כבר לא?

אני כבר עכשיו בגולני וכשאתב יורד לגוב בחטיבה לחזור להיות ךוחם שם זה עניין די פשוט. בכל מקרה אני לא רוצה לחזור לגולני אלא למגב.

היית מת הא? איך הולך?
אתה בטוח שיתנו לך לעבור למשטרה דרך טופס 55?

הפציעות רודפות אותי .
דורך במקום חצי מיליון שנה כבר

בכיין. לדרוך במקום במצב שלך זה מטורף. מה עם שאר הביצ׳ס?

אתה בטוח שיתנו לך לעבור למשטרה דרך טופס 55?

ממש לא. אבל אני אעשה להם את המוות עד שיתנו. מניסיוני הדל מאוד בצבא- אם תתעקש מספיק ותעשה מספיק בלאגאנים תצליח לעשות הכל בצבא.

יוני סייקליסט , שגם דורך במקום יחסית בגלל פציעות כבד וכאלה .
השאר מן הסתם תקועים כמו שהם כמה שנים 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית