עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין מגבלה על סוג הבדיחה.
הכל הולך.
והנה עוד אחת:
בחור ובחורה בדייט עוצרים בכביש צדדי חשוך כדי לעשות סקס.
"לא אמרתי לך את זה קודם" אומרת פתאום הבחורה "אבל אני בעצם זונה ואם אתה רוצה לעשות סקס אתה צריך לשלם לי 200 ש"ח"
הבחור מוציא 200 ש"ח מהארנק והם עושים את מה שהם עושים...
אחרי שהם מסיימים, הם מעשנים סיגריה ונשארים באוטו בלי לנסוע.
"נו, למה אתה לא נוסע לשום מקום?" שואלת הבחורה
"לא אמרתי לך את זה קודם" עונה הבחור "אבל אני נהג מונית ונסיעה הביתה תעלה לך 200 ש"ח"...
ועוד אחת
מרוקאי נוסע ברכבת לחיפה, מולו יושב רוסי שמוציא חצוצרה ומתחיל לנגן.. המרוקאי אומר לו להפסיק ,הרוסי אומר לו במבטא "סליחה אדוני ברכבת חזרות.. בחיפה יש הופעה..! המרוקאי יושב ואוכל עצבים , "די כבר זיינת לי תשכל עם החצוצרה שלך", הרוסי אומר "ברכבת חזרות..! בחיפה יש הופעה..!" , המרוקאי פותח את המכנסיים מוציא את הזין ועושה ביד , הרוסי כולו מופתע מסתכל עליו ושואל , מה אתה עושה..?!? המרוקאי אומר "ברכבת חזרות.. בחיפה אני יזיין אותךךךךךךך...!!!!!
נרקומן אחד מחפש את דרכו הביתה אחרי כמה מנות הרואין. הוא הולך בזיגזג ונכנס באנשים עד שלפתע הוא מבחין בנזירה. הנרקומן שוכח מהכול קופץ באוויר ומוריד לנזירה בעיטה מסובבת לתוך הפרצוף. תוך כדי שהיא שוכבת מדממת על הרצפה הוא ממשיך לבעוט לה בצלעות עד שהיא מתעלפת ואז צועק "לא כל כך
חזקים היום, הא באטמן?!"
מכתב הזוי ?!?!
אולי זה השעה וזה שחזרתי עכשיו ואני גמור.. אבל לא הבנתי מה הקשר כיסא
גלעד שליט נכנס למסעדה, ורואה שאין מקום
"מה זה, לא השארתם לי כיסא???"