הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שתי שאלות לגבי בדיקת דם

idoking

משתמש מתחיל
297
0
נק' מוניטין:
180
297
0
ביצעתי בדיקת דם לפני מספר ימים כולל פורפיל הורמנלי ויצא לי תוצאה שניראת לי טיפה מוזר
TESTOSTERONE- TOTAL 9.7 nmol/L
קראתי טיפה באינטרנט לגבי זה וראיתי שהממוצע אפילו לגברים בני 50 אמור להיות 20nmol
ואני רק בן 17 זה אמור להראות על בעיה כולשהי ?
ובדיקה נוספת שאני רוצה לישאול היא על UREA יצא לי 62MG שעל פי הנורמה זה 42MG יש סיכוי לאיזושהי בעית כליות ?? או זה רק בעקבות צריכת חלבון גבוהה ?
המון תודה לעוזרים

---------- התגובה התווספה ב 05:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 05:31 ----------

אני קורא באינרטרנט על הUREA שמעל הנורמה זה מראה מחלת כליות חמורה 😲 😲
יש סיכוי שזה רק בעקבות אכילת חלבון בכמות גבוהה באופן יום יומי ??
ורמות הCREATININE CREATININE 1.01 mg/dl

---------- התגובה התווספה ב 18:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 05:43 ----------

מישהו אולי קרה לו דבר דומה ??

נערך לאחרונה:
תרגע אחי. אין לך מחלת כליות חמורה הערך שיצא לך הוא טיפה גבוהה מהנורמה וזה בגלל צריכת חלבון גבוהה.
ולגבי הטסט טוטאל שיצא לך הוא אכן נמוך אני מציע שתפנה לרופא משפחה שידע להפנות אותך לאנדוקרינולוג

• פותח/ת השרשור
עדי הלכתי לאנדוקרינולוג והוא אמר לי שזה ביכלל לא משנה כמה test total יש לך כל עוד אתה על הסקאלה אין שום בעיה זה נכון הדבר הזה פשוט זה נישמע לי קצת מוזר ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית