הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Marco Simoncelli Crash in Sepang - Malaysia 2011 R.I.P Marco! deadly accident

• פותח/ת השרשור PoPo
  • פורסם בתאריך
וואוו.
לפני כמה ימים גם מת נהג בסדרת האינדי אני חושב.
ימים לא טובים עוברים על העולם המוטורי.

• פותח/ת השרשור

זה עובד.....ואו אני נחרד כל פעם מחדש כשאני רואה את זה פשוט שניהם עלו אליו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כן, ורוסי הוא אחד המעורבים בתאונה.
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=8&MessageId=156656241

---------- התגובה התווספה ב 22:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:48 ----------

אפשר אגב לשלוח תנחומים למשפחה: http://www.motogp.com/en/contact/tributetosimoncelli.
אני לא מאמין... עד לפני עונה הייתי עוקב אחרי המוטוGP באדיקות. רק בעונה האחרונה כשרוסי עבר לדוקאטי הזנחתי את המעקב שלי .. אני לא מאמין איזה עונה רעה עברה על רוסי. גם הפציעה שהייתה לו, גם החוסר התקדמות והטעות שהוא עשה כשעבר לדוקאטי, ועכשיו זה. ראיתי את הסרטון אתמול - רוסי פשוט עלה על הקסדה של סימונצ'לי במלוא הכוח. לא הייתה לקסדה סיכוי..

לפי מה שהבנתי סימונצ'לי קיבל לוו-סייד מהחלק הרחב וחתך את המסלול כשהוא עדיין מתחת לאופנוע...פשוט נוראי.

• פותח/ת השרשור
אני לא מאמין... עד לפני עונה הייתי עוקב אחרי המוטוGP באדיקות. רק בעונה האחרונה כשרוסי עבר לדוקאטי הזנחתי את המעקב שלי .. אני לא מאמין איזה עונה רעה עברה על רוסי. גם הפציעה שהייתה לו, גם החוסר התקדמות והטעות שהוא עשה כשעבר לדוקאטי, ועכשיו זה. ראיתי את הסרטון אתמול - רוסי פשוט עלה על הקסדה של סימונצ'לי במלוא הכוח. לא הייתה לקסדה סיכוי..

לפי מה שהבנתי סימונצ'לי קיבל לוו-סייד מהחלק הרחב וחתך את המסלול כשהוא עדיין מתחת לאופנוע...פשוט נוראי.

תן לרוסי קצת זמן פשוט בדוקטי עשו אופנוע חדש מעטפת קרבון היא קלה מאוד ממה שהבנתי ויש קצת בעיה אם האוירודינמיקה לאט לאט יתחילו גם שאר הקבוצות לעבור לאופנועים כאלה.(אופנועי "לויין" משהו כזה אני חושב)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית