תסלח לי, אבל אתה פשוט יורה מהמותן.
מה זה "בשביל זה יש ממשלה כדי שתעשה החלטות בשבילנו"?
להזכירך הממשלה נבחרת ע"י העם ובכדי לשרת את האינטרסים של העם!
אתה אולי רוצה לחיות במשטרים אפלים כגון: חוסיין,קדאפי ודומיו כדי שהם יחליטו בשבילך מה טוב לך, אבל לא אני.
אז שיחליטו מחר שאינטרנט זה רע, כי הם עושים את ההחלטות בשבילנו.
נניח רגע בצד את החצי אמת שביבי חלש וששחרור גלעד שליט היה אינטרס אישי של ביבי, למען השקטת המחאה הציבורית עקב המדיניות הכלכלית הלוקה בחסר שלו וכמובן למען קדנציה נוספת.
אני בטוח שעוד נראה פרסומות רבות שיזכירו לנו את שביבי עשה במירוץ הבא לבחירות שלו.
אתה יכול לדמיין את ההורים שלך 5 שנים יודעים שאתה חי ולא יכולים אפילו להגיד לך שלום?
אתה יכול לדמיין את עצמך חי 5 שנים בריבוע 4X4, ללא תנאים סניטריים נורמליים, ללא אוכל,
אתם פה מדברים על חיטוב,מסה החיים הטובים.
תחשוב שיחטפו אותך יום אחד ולאף אחד פשוט לא יהיה אכפת (כפי שנובע מהמכתב),כי כולם יחשבו שזה לא פייר לשחרר מחבלים עבורך, ואתה תירקב לך לאיטך בתוך הצינוק שבו אתה כלוא,ללא אור שמש. ההורים שלך יאכלו את עצמם ותחינותיהם ייפלו על אוזניים ערלות!
סלח לי אבל מי שאין לו ילדים, יהיה לו קשה מאד להבין זאת!
כאשר אתה כהורה נותן את ילדך להגנה על המולדת אתה מצפה שהיא תחזיר לך באותה מטבע.
אם ככה יראה הרוב במדינה, אני עוזב את הארץ!
זה קצת מזכיר איזה סרטון שמשה פרסם (הילדה הסינית), ככה זה שלאף אחד לא אכפת!!
מסכים עם כל מילה, ואף יותר מכך - נראה כי גלעד עוד היה בשבי יחסית "נוח". מאוד קל לומר "אל תשחררו חיילים בשבילי".
אבל מה אם חמאס היו ברברים כמו הבדלנים הצ'צ'נים או המוג'הידין באפגניסטאן? האם אותו חייל שאחת לתקופה מאבד אצבע, למשל, כאות חיים, גם לא ירצה שישחררו אותו? ואם סתם הסוהרים שלו מחליטים להפוך אותו לשפחת מין?