הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ GENEZA

barneystinson

משתמש פעיל
310
1
נק' מוניטין:
-12
310
1
מישהו פה מכיר את המוצרים של geneza pharmaceuticals?
יש לי מקור אינטרנטי של המוצרים שלהם ורציתי לדעת לפני שאני עושה מהלך כלשהו אם מישהו פה שמע משהו עליהם. (למרות שהבנתי שלאחרונה היו עיכובים עם ההזמנות מהמקור הזה)

חומר מצויין. אין לך כרגע מה להזמין מהמקור הזה הם לא פתוחים להזמנות כרגע (חוץ מדברים מאוד ספציפיים) ויש מלא עיקובים חבל על הכסף כרגע אולי בקרוב הם יחזרו לפעילות מלאה.

• פותח/ת השרשור
חומר מצויין. אין לך כרגע מה להזמין מהמקור הזה הם לא פתוחים להזמנות כרגע (חוץ מדברים מאוד ספציפיים) ויש מלא עיקובים חבל על הכסף כרגע אולי בקרוב הם יחזרו לפעילות מלאה.
תודה.

שלא תעיז להזמין מהם, לא תראה את החומר לעולם , הם נוכלים!!!

מישהו פה מכיר את המוצרים של geneza pharmaceuticals?
יש לי מקור אינטרנטי של המוצרים שלהם ורציתי לדעת לפני שאני עושה מהלך כלשהו אם מישהו פה שמע משהו עליהם. (למרות שהבנתי שלאחרונה היו עיכובים עם ההזמנות מהמקור הזה)

שלא תעיז להזמין מהם, לא תראה את החומר לעולם , הם נוכלים!!!
הם לא נוכלים תפסיק לדבר על דברים שאתה לא מבין בהם. אני אישיתי הזמנתי מהם לא פעם ולא פעמיים. תמיד אבל תמיד הדברים הגיעו. בזמן האחרון יש להם בעיות וגם לי יש הזמנה שתמעקבת לא מעט זמן ואני בקשר תמידי איתם והם מעולם לא התעלמו ממני רשום באתר שלהם שחור על גבי לבן שהם פתוחים חלקית להזמנות ושיש להם עיקובים. אז למה סתם ללכלך

עדי, אני מבין מאוד על מה אני מדבר,
הזמנתי במרץ ועד היום לא קיבלתי, כל פעם שאני שולח הודעה אני מקבל את אותה הודעה שקיבלתי קודם , יש להם כניראה מענה אוטמטי עם אותה הודעה.
ו... אני מכיר לא מעט אנשים אם אותה בעיה. אנשים שקיבלו אחרי חמישה חודשים וגם שנה!!!.
האתר הזה היה מצויין עד לפני שנה , משהו קרה שם והוא הפך לאחד הרמאים הגדולים ברשת.
לשיקולו של מי שרוצה לתת את כספו לרמאים, או מי שרוצה לתכנן את הסייקל של עוד שנתיים.
עד אז אולי החומר יגיע.

הם לא נוכלים תפסיק לדבר על דברים שאתה לא מבין בהם. אני אישיתי הזמנתי מהם לא פעם ולא פעמיים. תמיד אבל תמיד הדברים הגיעו. בזמן האחרון יש להם בעיות וגם לי יש הזמנה שתמעקבת לא מעט זמן ואני בקשר תמידי איתם והם מעולם לא התעלמו ממני רשום באתר שלהם שחור על גבי לבן שהם פתוחים חלקית להזמנות ושיש להם עיקובים. אז למה סתם ללכלך

עדי, אני מבין מאוד על מה אני מדבר,
הזמנתי במרץ ועד היום לא קיבלתי, כל פעם שאני שולח הודעה אני מקבל את אותה הודעה שקיבלתי קודם , יש להם כניראה מענה אוטמטי עם אותה הודעה.
ו... אני מכיר לא מעט אנשים אם אותה בעיה. אנשים שקיבלו אחרי חמישה חודשים וגם שנה!!!.
האתר הזה היה מצויין עד לפני שנה , משהו קרה שם והוא הפך לאחד הרמאים הגדולים ברשת.
לשיקולו של מי שרוצה לתת את כספו לרמאים, או מי שרוצה לתכנן את הסייקל של עוד שנתיים.
עד אז אולי החומר יגיע.
אז נכון כמו שאמרתי יש להם בעיות בזמן האחרון (הם מציינים את זה שחור על גבי לבן באתר שלהם) את החומרים של GP אתה בכלל לא יכול להזמין דרכם כרגע (זאת לא התנהגות של רמאי) גם אני ממתין הרבה זמן לכמה דברים שהזמנתי. אין ספק שכרגע אין מה להזמין מהם כי
1. אי אפשר להזמין בכלל.
2. ההזמנה לא תתעקב המון זמן.
אין לי ספק שהם יחזרו לפעילות מלאה

מה לגביי הGEN SHI?
ההאם החברה הזאת טובה?

חברה מעולה ברמה של גנזה ,קצת קשה להסיג ויקר ביחס לאחרים
ובקשר לגנזה יש עוד מקורות שאפשר להזמין ובכול מקרה שווה לחקות ולהזמין מהם
ועם לא גנזה אז יש עוד אלטרנטיבות טובות ug ממליץ על יוניגן חומרים מעולים אבל יקר כמו גן שחי
שווה להתאמץ קצת

פשוט באתר הזה לא מוכרים את הגנזה יותר אז חשבתי להזמין משם את הגין שי כי לא ממש באלי להחליף מקור

אני לא הייתי מזמין מהם כרגע יש להם בעיות הייתי מחכה שהם יחזרו לפעילות מלאה. לגבי gen shi המחיר שלהם מטורף וממש לא שווה את זה כאילו מה הקטע כולה מעבדה UG במחיר הזה אני אשתמש ברפואי. סתם פלצנות לשמה

יש עוד מקורות אמינים לגנזה.

---------- התגובה התווספה ב 20:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:28 ----------

פשוט באתר הזה לא מוכרים את הגנזה יותר אז חשבתי להזמין משם את הגין שי כי לא ממש באלי להחליף מקור

דוקטור ממתי אתה משתמש בחומרים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית