הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעודי לקצונה - חיל הרפואה, לברוח כל עוד נפשי בי?

• פותח/ת השרשור Tiny
  • פורסם בתאריך

Tiny

משתמש פעיל
496
0
נק' מוניטין:
1,688
496
0
טוב אז לפני שבועיים הקדימו לי את תאריך הגיוס ממרץ ל20 לנוב" שזה הדבר שהכי רציתי בעולם. אבל אז הודיעו לי שהתקבלתי לייעודי לקצונה בחיל הרפואה (פעם רציתי את זה אבל אחרי שכל מי שדיברתי איתו אמר לי לברוח מזה כמה שיותר מהר אז שיניתי את דעתי) עכשיו אם אני חותם וויתור (זה אפשרי?, או שאני פשוט לא חותם הסכמה לקבע של שנה ומעיפים אותי?) כנראה סתם זורקים אותי באיזה תפקיד?
תודה מראש לעוזרים

תלוי, בעיקרון על הכל ניתן לוותר.
האם הצבא דחה לך את הגיוס בשביל שתוכל ללמוד יג,יד עם התמקצעות מיוחדת?

תבררררררררררח מיעודי לקצונה מהרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

חבר'ה אל תשלו ת'בנאדם, בצבא סובלים בכל מקום. אז אם כבר, כדאי לבחור את המקום שבו תוכל להנות, להכיר אנשים איכותיים וחברים לחיים, לצבור נסיון לקריירה (אם אפשרי), לאתגר את עצמך.
עוד משהו, צבא זה מערכת סוציאליסטית מובהקת, וכאחת כזו, מהבחינה הכלכלית, זה המקום שהכי קל "לאכול" משאבים "חינם", קורסים וקצונה בצבא יכול להיות בעל ערך יקר.

אני הייתי החפשן הכי גדול מכולם, ואני לא נהניתי בצבא, לא ניצלתי את התקופה הזו, לא התקדמתי ואפילו להפך, הייתי עסוק ב"איך לעשות כמה שפחות" וזה כשרון שלא כדאי לפתח, והרגל שלא כדאי לתרגל.
גם אני וגם חברים שראיתי מסביבי זה משפיע עליהם...ככה זה שעושים משהו במשך שלוש שנים. ואז אתה גם נשאר עם ההרגשה שפשוט בזבזת 3 שנים מחייך, כי זה מה שעשית.
אני למדתי דבר אחד חשוב, אף אחד לא יכול לקחת ממך את החופש האמיתי והיחיד שלך, וזה הכח להחליט. ובין אם אתה מחליט לשרת או לא. אם כבר עשית, תעשה מה שהכי טוב בשבילך. האלטרואיזם מת. יחי האינדיוידואל !

אם בזבזת 3 שנים בצבא זה כי אתה לא חכם זה לא כי "להיות ג'ובניק זה לבזבז 3 שנים".
אתה לא חייב להתקדם במערכת הצבאית, אתה יכול גם להתפתח באותו הזמן גם באזרחות - עבודה, לימודים..

אולי זה נשמע שנטיתי לכיוון מיצוי הצבא, אבל שורה תחתונה הייתה, להחליט מה הכי טוב לעצמך.
לכולם האזרחות קורצת יותר, אבל זה לא אותו דבר בצבא, ואם אין לך כוונה ורעיון ומה באמת ליישם בזמן הפנוי שתלחם למענו. או אילוצים אחרים (מצב כלכלי, משפחה וכולי). אני לא רואה סיבה לכך.

אולי אני לא חכם, אבל... אף אחד לא שאל אותך :-]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית