הבהרה בקשר ליעוץ אישי

YARONV

משתמש מתחיל
53
0
לפי מה שרשום בתנאי התשלום. נדרש תשלום של 150 שח בגין בניית תפריט ותכנית אימונים.
במידה ובתאם להתקדמות שלי אני מניח שתשנו את התפריט והתכנית אימונים שלי. עכשיו השאלה אם זה כרוך בהשתתפות של 150 ש"ח בשנית על כל בנית תפריט ותכנית אימונים.
ושאלה נוספת אני מניח שבמכון המאמן יבנה לי תכנית אימונים. לא יעשו לי בעיות עם התכנית אימונים שלכם? אני מחויב לפעול על פי הוראות המאמן?

לפי מה שרשום בתנאי התשלום. נדרש תשלום של 150 שח בגין בניית תפריט ותכנית אימונים.
במידה ובתאם להתקדמות שלי אני מניח שתשנו את התפריט והתכנית אימונים שלי. עכשיו השאלה אם זה כרוך בהשתתפות של 150 ש"ח בשנית על כל בנית תפריט ותכנית אימונים.
ושאלה נוספת אני מניח שבמכון המאמן יבנה לי תכנית אימונים. לא יעשו לי בעיות עם התכנית אימונים שלכם? אני מחויב לפעול על פי הוראות המאמן?
1. ה-150 ש"ח הם לבניית תוכנית אימונים ותזונה + חודש תמיכה (עידכונים, שינויים, כל דבר שכרוך בכך). אם תרצה להמשיך לאחר מכן בעידכונים לתפריט/תוכנית אימונים יש תוכניות שונות לפי חודשים במערכת (החל מ 80 ש"ח לחודש).
2. אנחנו דוגלים בתרגילים מורכבים (ברוב המקרים, יש כמובן יוצאים מין הכלל. לדוגמה בעיות פיזיולוגית/אורח חיים/חוסר רצון/ציוד לקוי בחד"כ וכו'. לכל דבר יש תחליף בסופו של דבר). ככה שצריך לברר לפני שאתה נרשם לייעוץ אישי אצלנו האם תהיה בעיה לבצע סקוואט, דדליפט ופרס במכון כושר שלך. יש מכוני כושר שאינם דוגלים בכך, אבל אם אתה מעל גיל 18 המכון כושר אינו מורשה לעשות לך בעיות לגבי התוכנית אימונים אלא אם רשום זאת בחוזה שחתמת עליו כאשר נרשמת לחד"כ.

Back
למעלה תחתית