ייעוץ לגבי סייקל GH

• פותח/ת השרשור Kimbo
  • פורסם בתאריך

Kimbo

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
שלום אני חדש פה בפורום
אני ספורטאי כבר הרבה שנים לוחם MMA ומתחרה.

הרבה אנשים שאני מכיר מהספורט לא בהכרח פיתוח גוף משתמשים בסייקלים של טסטוסטרון והורמוני גדילה בעיקר .
אני לא יכול לקחת סייקל של טסטוסטרון בגלל בדיקות של טסטוסטרון , LH וFSH לפני כל תחרות.

השאלה שלי היא האם לקיחת הורמון גדילה לבד כ-3IU ליום תשפיע על רמות LH FSH ו-TEST?
והאם הגוף יפסיק לייצר טסטוסטרון בזמן סייקל של הורמון גדילה?

תודה מראש.😃

• פותח/ת השרשור
תודה למדתי מהמאמר הזה הרבה וגם הבנתי שאי אפשר לגלותו בבדיקות הדם.

אבל זה לא עונה לי על השאלה הראשית אחי האם זה פוגע בייצור הטסטוסטרון או לא?
הורמון גדילה לא שווה אם אין טסטוסטרון

אין קשר בין הדברים בכלל. אני מציע שתקרא על GH לפני שאתה שוקל בכלל לקחת משהו שתבין לאן אתה נכנס בכלל גם מבחינת עלויות

• פותח/ת השרשור
אני מכיר את הכל אני לא חדש בתחום החומרים אחי.
בקשר למחיר יש לי מחירים שאני מאמין ש90 אחוז פה לא משיגים
אני מדבר על הורמון גדילה לא רפואי כמובן , פקק כחול שעובר בהצלחה בדיקת הריון חחחחחח

רק רציתי לסגור לעצמי כמה פינות שלא מצאתי במקורות אחרים לפני שאני מתחיל.
קראתי פה את המאמר הקצר וחפרתי קצת בסטרואיד קום , אם יש לך עוד משהו לחדש לי אני אשמח ,
אני לא אוהב לקרוא בכל האתרים כי תמיד אפשר למצוא אתרים שיסתרו אחד את השני ואז זה כבר מתבלגן

יש לי הרגשה שאתה לא יודע על מה אתה מדבר.
מה שעובר בדיקת הריון זה HCG שבעצם מיוצר ע"י האישה במהלך שלושת החודשים הראשונים להריון בכדי לתמוך בעובר.
GH זה הורמון גדילה איך הוא קשור לבדיקת הריון?

אתה בטוח שאתה יודע מה אתה עושה?!?!

אני מניח שאתה לא קימבו סלייס אז,
איפה אתה מתחרה שבודקים כל כך הרבה?
למה אתה לא יכול להריץ סייקל נורמלי באוף סיזן?
ואין קשר בין שניהם.

• פותח/ת השרשור
יש לי הרגשה שאתה לא יודע על מה אתה מדבר.
מה שעובר בדיקת הריון זה HCG שבעצם מיוצר ע"י האישה במהלך שלושת החודשים הראשונים להריון בכדי לתמוך בעובר.
GH זה הורמון גדילה איך הוא קשור לבדיקת הריון?

אתה בטוח שאתה יודע מה אתה עושה?!?!

ולי יש הרגשה שאתה לא יודע על מה אתה מדבר...
כל בודיבילדר יודע איך לבדוק "פקק כחול" (או בשבילך - הורמון גדילה) שהוא לא רפואי ,
רוב הפעמים מחליפים את ההורמון גדילה בכוריגון (הזייפנים למיניהם)
והבדיקה הידועה ביותר לבדיקה שההורמון גדילה הוא באמת הורמון גדילה ולא כוריגון , זה בדיקת היריון ... נסה להתיז כוריגון על בדיקת היריון ותגלה את התוצאה 👏

EMZ - יש לי עבר זוהר כמפתח גוף , את ההמרה עשיתי לפני שנים כי זה תחום שיותר משך אותי מהמון סיבות , הייתי משתף בכיף , אך בחרתי להישאר אנונימי הפעם. אני בטוח שאם יש פה חובבי MMA ישראל הם יזהו אותי אם אחשוף פרטים... לכן אני מעוניין להישאר אנונימי... אולי אשתף בעתיד :120ag:

סבבה. מקובל. שיהיה בהצלחה.
ולא ענית למה אתה לא יכול להריץ סייקל נורמלי באוף סיזן?
אתה יכול לקחת GH כל השנה. אף אחד לא יעלה על זה. במיוחד לא בארץ.

כל בודיבילדר יודע איך לבדוק "פקק כחול" (או בשבילך - הורמון גדילה) שהוא לא רפואי ,
והבדיקה הידועה ביותר לבדיקה שההורמון גדילה הוא באמת הורמון גדילה ולא כוריגון , זה בדיקת היריון ... נסה להתיז כוריגון על בדיקת היריון ותגלה את התוצאה 👏

EMZ - יש לי עבר זוהר כמפתח גוף , את ההמרה עשיתי לפני שנים כי זה תחום שיותר משך אותי מהמון סיבות , הייתי משתף בכיף , אך בחרתי להישאר אנונימי הפעם. אני בטוח שאם יש פה חובבי MMA ישראל הם יזהו אותי אם אחשוף פרטים... לכן אני מעוניין להישאר אנונימי... אולי אשתף בעתיד :120ag:

סליחה על הבורות, אבל קודם כל לדעתי אמרת בדיוק מה שאמרתי!
אם תתיז GH (אמיתי) על בדיקת הריון לא תקבל תוצאה חיובית, נכון?
אם זה כוריגון (HCG) תתיז יצא לך שני קווים בדיוק כמו אישה הרה ,לא?
אבל למה הזיוף חייב להיות רק כוריגון? האם לא יכול להיות מצב שבו ישימו חומר אחר שאינו כוריגון ואז לא תוכל לדעת גם ככה כי הבדיקה תצא שלילית?

ואני שואל ברצינות, גם כשכתבתי את הפוסט התכוונתי ברצינות מתוך סקרנות.
כי אני יודע שבדיקות הריון מאתרות רמות של HCG בד"כ בשתן, ככל שהריכוז יותר גבוה כך הקו יותר חזק,כך שלא הבנתי את הקשר בין השניים.

בקיצור,ברצינות ,הסבר, זה מעניין אותי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סבבה. מקובל. שיהיה בהצלחה.
ולא ענית למה אתה לא יכול להריץ סייקל נורמלי באוף סיזן?
אתה יכול לקחת GH כל השנה. אף אחד לא יעלה על זה. במיוחד לא בארץ.

אין לי כלכך בשביל מה לקחת סייקל של טסט וכל התוספות של הבודיבילדינג (דקה , דיבול , טרן וכדומה) אני לא רוצה לעלות הרבה מסת שריר .. + זה לא שווה לי את הפגיעה במערכת הטבעית.

אתה אולי שוכח שהמטרה של רוב הפורום פה זה לגדל מסת שריר , המטרה שלי היא להשתפר בקרב 👏 ועוד כמה קילוגרמים נוספים לא בהכרח יועילו לזה

• פותח/ת השרשור
המסה לא מעניינת אותי. הכח כן.

יש לי כוח יחסית למשקל שלי (נראה לי)
חזה אני עושה עם 100 קילו סטים של 8-9 חזרות
גב אני האמת עושה רק מתח וחתירה במכונה :120ag:
סקוואט אני עושה דיפים עם 120 גם סטים של 8 לפעמים יותר לפעמים פחות
ודד ליפט עם צמיג של משאית לא יודע כמה זה שוקל

אני מטר 72-75
משקל 88
יד 43 בערך
אחוז שומן בערך 15 אבל אני גרוע בהשערות

אחי עם כל בכבוד לא הייתי מסתמך על blue tops כחומר אוטנטי רובם הם underdosed בצורה רצינית אם ויאל אמור להכיל 10 יחידות יש שם אולי 1-2 אז תחשוב פעמיים מצד שני אתה עושה לי רושם של אחד שחושב שהוא יודע הכל אז בהצלחה בכל מה שתבחר

יש לי כוח יחסית למשקל שלי (נראה לי)
חזה אני עושה עם 100 קילו סטים של 8-9 חזרות
גב אני האמת עושה רק מתח וחתירה במכונה :120ag:
סקוואט אני עושה דיפים עם 120 גם סטים של 8 לפעמים יותר לפעמים פחות
ודד ליפט עם צמיג של משאית לא יודע כמה זה שוקל

אני מטר 72-75
משקל 88
יד 43 בערך
אחוז שומן בערך 15 אבל אני גרוע בהשערות
אתה תמיד יכול להיות חזק יותר...

• פותח/ת השרשור
אני ממש לא יודע הכל אחי חח אתה גם מכיר אותי מפורום ********* הישן עוד מ2007...
אם היה גישה לפרטי הייתי מזכיר לך קצת אני בטוח שתזהה...

למי שרשם שזה חלש שלא יבלבל תמוח סץם כי אם היה יודע איזה פציעות ודפקות הגוף שלי עבר היה סותם ואומר תודה שהוא יכול להרים את היד לשלוח אפרקט

couldn't care less. אתה טוען שאתה מתחרה. בתחרות אתה לא מקבל הנחות כי הגוף שלך פצוע ודפוק. אם המצב באמת עד כדי כך חמור שאתה לא מסוגל להגיע אפילו קרוב ל90% למה אתה מתחרה בכלל?
ובאמת שאני לא מבלבל את המוח, אתה טוען שאתה חזק יחסית למשקל שלך, וזה לא ממש נכון, ואם אתה מחפש להתחזק יש לך מגוון גדול של תוכניות שיעבדו גם בלי סטרואידים.
אבל שוב, אם זאת דרכך, שיהיה לך לבריאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית