הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת דם

Anabolizm

משתמש קבוע
1,289
42
נק' מוניטין:
442
1,289
42
מתכוון לעשות בדיקת דם רגילה (אני לא אחרי סייקל או משהו, פשוט הפעם האחרונה הייתה לפני שנתיים בערך), הפנייה לאיזה בדיקות להגיד לרופא שייתן לי ?

למה אתה צריך בדיקות דם?
אתה חולה? אתה מרגיש משהו שונה?
אני לא מבין את כל התופעה הזאת של בדיקות דם כל שנה שנתיים, אם אתה בסדר אני לא רואה שום סיבה סתם לדקור את עצמך.

בכל אופן, מה אתה רוצה לדעת בבדיקה?
בעיקרון אם זה רגיל, אז,CBC, כימיה רגילה אתה יכול לבקש בדיקה של בלוטת התריס אם אתה חפץ בכך.

אני בעד לעשות בדיקות כלליות כל כמה זמן כדי לראות שהכל בסדר. פשוט תבקש בדיקות כלליות זה מספיק

תעשה בדיקות דם כלליות,תוסיף לזה טסט פרי/טוטאל תפקודי כבד כליות וכל מה שקשור בבדיקות מהסוג הנ"ל
תמיד טוב לדעת על עצמך ותמיד טוב לדעת איך הגוף מתפקד באופן טבעי לפני השימוש בחומרים(אם תחליט לקחת יום אחד יהיה לך למה להשוות תפקודים למצב הרגיל שלך) תכל'ס מה אני מבין,יש פה כאלה שמבינים, אני רק אומר מה אני הייתי עושה במקומך ונראה לי הגיוני לעשות..מעניין מה להם יהיה לומר בעניין..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית