ייעוץ הרגשה של סייקל

• פותח/ת השרשור SPF
  • פורסם בתאריך

SPF

משתמש כבוד
4,145
744
נק' מוניטין:
6,120
4,145
744
הי,

כפי שכבר ציינתי מספר פעמים, התחלתי סייקל של סוסטנון+דקה.
למען הסדר הסייקל מורכב כך (ללא ציון הPCT):

300 Pentadex sustenon by sciroxx
Sciroxx's Nandrodex deca 300
שתי זריקות בשבוע 1 מ"ל מכל אחד.

השאלה שלי היא כזאת, קראתי פה בכמה פוסטים ישנים דעות חלוקות על המוצרים של סיירוקס
ואתמול משה אמר שיש פה בעיה עם הדילרים של דילול החומר.
התחלתי זריקה ראשונה ב13/10 מה שאומר שעברו כבר 17 ימים מיום הזריקה הראשונה.
יש לציין כי אני לא מרגיש שום תופעת לוואי וואט סו אבר, לא בחילות לא עקצוץ בחזה כלום.
מה גם, שאני לא מרגיש איזשהוא בוסט רציני של כוח כמו שאומרים.
עוד אני יכול לומר כי ציפיתי שהזריקות בטוסיק יכאבו מאחר ומדובר בשני מ"ל בישבן ובחומר עם אסטר ארוך, אני יכול לציין שלא כואב לי בכלל בכלל.

למיקוד השאלות:
1.תוך כמה זמן אני אמור להרגיש קיק של כוח והאם ניתן לדעת אם זה UNDERDOSE?
2.הייתכן כי הזריקות לא יכאבו כלל?
3. האם לא אמורות להיות תופעות לוואי כלל וכלל ?
4. עד כמה סיירוקס באמת חברה על הפנים, כי קראתי פוסט משנת 2008 שעדי אומר שזו חרא של חברה וחלק אומרים שהיא טובה, יש שינוי מאז להיום?

תודה לעונים,
סמיילי ינתן במתנה.

הי,

כפי שכבר ציינתי מספר פעמים, התחלתי סייקל של סוסטנון+דקה.
למען הסדר הסייקל מורכב כך (ללא ציון הPCT):

300 Pentadex sustenon by sciroxx
Sciroxx's Nandrodex deca 300
שתי זריקות בשבוע 1 מ"ל מכל אחד.

השאלה שלי היא כזאת, קראתי פה בכמה פוסטים ישנים דעות חלוקות על המוצרים של סיירוקס
ואתמול משה אמר שיש פה בעיה עם הדילרים של דילול החומר.
התחלתי זריקה ראשונה ב13/10 מה שאומר שעברו כבר 17 ימים מיום הזריקה הראשונה.
יש לציין כי אני לא מרגיש שום תופעת לוואי וואט סו אבר, לא בחילות לא עקצוץ בחזה כלום.
מה גם, שאני לא מרגיש איזשהוא בוסט רציני של כוח כמו שאומרים.
עוד אני יכול לומר כי ציפיתי שהזריקות בטוסיק יכאבו מאחר ומדובר בשני מ"ל בישבן ובחומר עם אסטר ארוך, אני יכול לציין שלא כואב לי בכלל בכלל.

למיקוד השאלות:
1.תוך כמה זמן אני אמור להרגיש קיק של כוח והאם ניתן לדעת אם זה UNDERDOSE?
2.הייתכן כי הזריקות לא יכאבו כלל?
3. האם לא אמורות להיות תופעות לוואי כלל וכלל ?
4. עד כמה סיירוקס באמת חברה על הפנים, כי קראתי פוסט משנת 2008 שעדי אומר שזו חרא של חברה וחלק אומרים שהיא טובה, יש שינוי מאז להיום?

תודה לעונים,
סמיילי ינתן במתנה.

בוא נעשה סדר.
1. אתה כבר אמור להרגיש עליה בכוח מהסוסטנון
2. יכול להיות אבל קשה לי להאמין.
3. כל אחד מגיב אחרת אבל עליה בכח עליה בליבידו אתה אמור להרגיש
4. אני חושב שסיירוקס זה זבל של דבר אחרים יחלקו עלי אבל מה אני כבר מבין 😃
5. לדעתי נפלת על חומר מדולל במקרה הטוב זיוף במקרה הרע. יש פתרון פשוט מאוד לשאלה שלך לך תעשה בדיקות דם ותראה מה רמות הטסט שלך. לדעתי לא יהיה שינוי מהותי.

• פותח/ת השרשור
בוא נעשה סדר.
1. אתה כבר אמור להרגיש עליה בכוח מהסוסטנון
2. יכול להיות אבל קשה לי להאמין.
3. כל אחד מגיב אחרת אבל עליה בכח עליה בליבידו אתה אמור להרגיש
4. אני חושב שסיירוקס זה זבל של דבר אחרים יחלקו עלי אבל מה אני כבר מבין 😃
5. לדעתי נפלת על חומר מדולל במקרה הטוב זיוף במקרה הרע. יש פתרון פשוט מאוד לשאלה שלך לך תעשה בדיקות דם ותראה מה רמות הטסט שלך. לדעתי לא יהיה שינוי מהותי.

או קיי, אז ככה..
1. יכול להיות שיש עליה בכוח רק שאני לא שם לב אליה, אחרי הכל יש התקדמות במשקלי העבודה אך מאחר ואני גם ככה מתאמן מתחיל אני מחשיב את זה כחלק מהעניין.
2. תראה סייקל ראשון הזרקתי מסטרון (גם של סיירוקס) שתי זריקות ראשונות לא יכולתי לשבת על הטוסיק, אחרי זה השאר היו שטויות אבל עדיין הייתי מרגיש אותם קצת, אבל שם גם תדירות ההזרקה הייתה כל יום אחר,יש לציין שאחרי הזרקה הייתי חרמן ברמה שיכולתי לזיין גם קרנף.
3.הבחור שממנו אני קונה אמר לי שבגלל שהדקה מוריד ייתכן ואני לא ארגיש עליה בליבדו ואז אפשר להוסיף קצת יותר סוסטנון (נגיד 750 על 600 דקה).
4.יכול להיות שאתה צודק, חיפשתי מלא מידע בכל מיני פורומים ואתרים ואני יכול לומר שהדעות פשוט חלוקות לחצי חלק שאוהבים וחלק שממש לא, בדקה ראיתי שממליצים על אקסיו.
5.או קיי,אני מחר אלך לעשות בדיקות טסט' ואני אעדכן.

תודה.

או קיי, אז ככה..
1. יכול להיות שיש עליה בכוח רק שאני לא שם לב אליה, אחרי הכל יש התקדמות במשקלי העבודה אך מאחר ואני גם ככה מתאמן מתחיל אני מחשיב את זה כחלק מהעניין.
2. תראה סייקל ראשון הזרקתי מסטרון (גם של סיירוקס) שתי זריקות ראשונות לא יכולתי לשבת על הטוסיק, אחרי זה השאר היו שטויות אבל עדיין הייתי מרגיש אותם קצת, אבל שם גם תדירות ההזרקה הייתה כל יום אחר,יש לציין שאחרי הזרקה הייתי חרמן ברמה שיכולתי לזיין גם קרנף.
3.הבחור שממנו אני קונה אמר לי שבגלל שהדקה מוריד ייתכן ואני לא ארגיש עליה בליבדו ואז אפשר להוסיף קצת יותר סוסטנון (נגיד 750 על 600 דקה).
4.יכול להיות שאתה צודק, חיפשתי מלא מידע בכל מיני פורומים ואתרים ואני יכול לומר שהדעות פשוט חלוקות לחצי חלק שאוהבים וחלק שממש לא, בדקה ראיתי שממליצים על אקסיו.
5.או קיי,אני מחר אלך לעשות בדיקות טסט' ואני אעדכן.

תודה.
1. שאני אומר עליה בכח אני מתכוון לעליה רצינית משהו כמו 25-30%
2. כאבים זה לא אינדיקציה כל כך כאבים יכולים לנבוע מכמה סיבות. כמו איכות החומר וכמות המדדלים ואלכוהול בו (זה בכלל לא שייך לכמה חומר יש) איכות ייצור נמוכה או שימוש באסטרים קצרים.
3.הבחור שאתה קונה ממנו מזיין את המוח.
4. המונטין של אקסיו גם שנוי במחלוקת. מעבדות UG טובות הם GP gen-shi pharmacom ואני אישית אוהב את נובהפארם
5. בדיקות דם זאת האינדיקציה הכי טובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית