תקיפה באירן?

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך
גבר, no offence אבל לא התאמצתי עד כדי לקרוא מעבר להודעה של פותח האשכול ולכן גם התגובה הייתה מכוונת אליו.

NON TAKEN.
רק שציטוט היה מבהיר את זה יותר טוב, כי בד"כ באופן לוגי אם אין ציטוט זה מתייחס להודעה האחורנה שנכתבה.
בכל אופן, לא משנה.

NON TAKEN.
רק שציטוט היה מבהיר את זה יותר טוב, כי בד"כ באופן לוגי אם אין ציטוט זה מתייחס להודעה האחורנה שנכתבה.
בכל אופן, לא משנה.

עזוב... צא בבקשה מהפורום ותשאיר את הגיטרה אצל אחד המנהלים...🤯

תימנים לא משאירים גיטרה. אפילו לא קאפו.

נראה לי שפותח האשכול קצת התבלבל או שהוא מעדיף בונקר גרעיני במקום מקלט רגיל.
ה"חלאה" היא לא ביבי אלא משטר האייאטולות האיראני. במדינת ביבי ,ממסדית, לא סוקלים נאנסות, לא תולים חד מיניים, לא רוצחים בני אדם בגלל דתם או צבעם ולא קוצצים כפות ידיים לילדים בני 10 על גניבת אוכל ובמדינת ביבי אין נשיא שמכריז פוליסייד קבל עם ועדה.
איראן היא בעייה כלל עולמית ואיום קיומי למדינה- אז אתה מעדיף שנחכה שאיראן תהיה גרעינית ונמתין למותנו. הרי כולם יודעים מה קרה לתיאוריית פרס אחרי ההפצצה בעיראק וכמה קורבנות נמנעו במלחמת המפרץ בגלל שלסדאם לא היתה יכולת גרעינית.

אז ה"חלאה" גם לא מחליטה לבד והיא בוודאי מכנסת קבינט של אנשים, שומעת מגוון דעות, תרחישים, סכנות וכיוב' ואולי גם זוכה לתמיכה בקריצה של מדינות המערב (אולי אפילו של חלק ממדינות המפרץ שחוששות מהגרעין האיראני לא פחות מישראל ) שלהם לא אתה ולא אני מודעים .

ובכלל, כל הדיבורים על הגרעין האיראני, בין של יודעי דבר ובין של עמך ישראל רק מזיקה למאבק במשטר ההזוי והפנאטי הזה, שאני בסופו של דבר מקווה, שעמו יביא לקיצו לפני שהוא יביא קטסטרופה של ממש על עמו ועל כל האיזור.

אם כך, אני רוצה שרקן, כלב ביגל וקוף מהמעבדה.

אם כך, אני רוצה שרקן, כלב ביגל וקוף מהמעבדה.

חח, אתה לא מחובר למציאות בכלל...
אני הצעתי מיתר משומש בעלות של 7 ש"ח למיתר ואחרי שמורידים בלאי הוא אולי שווה 0.50 אג'.
אתה ביקשת,
שרקן,כלב ביגל וקוף - יש לך שמץ של מושג מה עלות של חיות SPF?
בוא נגיד שבמחיר שלהם אני יכול לקנות את הסטראט של הנדריקס אולי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית