הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר נשים "טבעיות"

אזולאי

משתמש משקיע
3,342
7
נק' מוניטין:
5,308
3,342
7
יש לי כמה שאלות שמעניינות אותי...
האם נשים יכולות "לעלות במסה"(בצורה ניכרת) ללא חומרים?
יש מפתחות גוף שלא על חומרים?
ועוד שאלה, מה רמות הטסטוסרון(בד"כ\בממוצע)באישה ?

תודה.

"בצורה ניכרת" זה עניין של השקפה, אבל אפשר לעלות בהחלט במסת שריר אפשר לומר שלתחום הפיטנס אך לא לתחום הבאדיבילדינג.
יש הרבה מפתחות גוף כמו שאמרתי בענף הפיטנס שלא על חומרים, ומה אתה מגדיר חומרים? רובן כן לוקחות חומרים לחיטוב קלים כמו אפדרין,קלן וכו' אך לא דברים כמו וינסטרול וכו'.

• פותח/ת השרשור
"בצורה ניכרת" זה עניין של השקפה, אבל אפשר לעלות בהחלט במסת שריר אפשר לומר שלתחום הפיטנס אך לא לתחום הבאדיבילדינג.
יש הרבה מפתחות גוף כמו שאמרתי בענף הפיטנס שלא על חומרים, ומה אתה מגדיר חומרים? רובן כן לוקחות חומרים לחיטוב קלים כמו אפדרין,קלן וכו' אך לא דברים כמו וינסטרול וכו'.
התכוונתי לחומרים שמעודדים גדילה, הורמונים אנבולים...
מה בקשר לשאלה האחרונה אתה יודע מה בערך רמות הטסט' אצל נשים?

נערך לאחרונה:
רמת הטסטוסטרון החופשי היא: 0.003-0.02 בטווח הנורמה אצל נשים.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובות

👑
שאלה נוספת אם טסטרון חופשי נקרא גם Testosterone total Ichilאו בשם אחר?

נערך לאחרונה:
ומסקרנות, מה טווח הנורמל של הטסטוסטרון החופשי אצל גברים?

יש לי כמה שאלות שמעניינות אותי...
האם נשים יכולות "לעלות במסה"(בצורה ניכרת) ללא חומרים?
יש מפתחות גוף שלא על חומרים?
ועוד שאלה, מה רמות הטסטוסרון(בד"כ\בממוצע)באישה ?

תודה.

התשובות שלי:

נשים יכולות "לעלות במסה" כמו גברים. ההבדל הוא בכמות ההורמונים הזורמים בגופן. שלא תטעה, בזרם הדם של הנשים זורם טסטוסטרון, כמו שאצל הגברים בדם זורם אסטרוגן. ההבדל הוא בכמויות. מה שאומר שלנשים קשה יותר לפתח תכונות "גבריות" (כמו קול בס, צמיחת שיער רב על הגוף,, והזעה מרובה), כמו שלגברים קשה לפתח תכונות "נשיות" (כמו גוף חלק יחסית, קול סופרן, ושדיים).

יש מפתחות גוף שאינן צורכות כימיקלים, אך הן נמצאות בקטגורייות כגון: פיתוח הגוף "הטבעי", פיטנס (בתחרויות חובבניות) ו-figure. בדרך כלל מדובר בתחומים שנותנים פחות דגש על גודל השריר ויותר דגש על חיטוב השריר. הנשים תהיינה שריריות במעט מספורטאית ממוצעת.

• פותח/ת השרשור
התשובות שלי:

נשים יכולות "לעלות במסה" כמו גברים. ההבדל הוא בכמות ההורמונים הזורמים בגופן. שלא תטעה, בזרם הדם של הנשים זורם טסטוסטרון, כמו שאצל הגברים הבדם זורם אסטרוגן. ההבדל הוא בכמויות. מה שאמר שלנשים קשה יותר לפתח תכונות "גבריות" (כמו קול בס, צמיחת שיער רב על הגוף,, והזעה מרובה), כמו שלגברים קשה לפתח תכונות "נשיות" (כמו גוף חלק יחסית, קול סופרן, ושדיים).

יש מפתחות גוף שאינן צורכות כימיקלים, אך הן נמצאות בקטגורייות כגון: פיתוח הגוף "הטבעי", פיטנס (בתחרויות חובבניות) ו-figure. בדרך כלל מדובר בתחומים שנותנים פחות דגש על גודל השריר ויותר דגש על חיטוב השריר. הנשים תהיינה שריריות במעט מספורטאית ממוצעת.
אני יודע שלנשים גם כן יש טסט' בדם... רק הכמות דיי מזערית ביחס לגבר.

בכל מקרה תודה (לך ומשה) על התשובות.
🤪

Back
למעלה תחתית