הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ניאצין

אני צורך ניאצין קבוע ואני דווקא מרגיש שהוא מעלה טריגליצרידים והתנגדות לאינסולין.

• פותח/ת השרשור
חחחח משה אני נשבע לך שניאצין במימון של 500 מג ומעלה מטפל בבעיות כולסטרול,מה לא טוב במחקר שנתתי לך?! הנה קבל עוד אחד..
http://www.news-medical.net/news/20...-heart-attack-and-stroke-among-diabetics.aspx די נו באמת שהוא מבצע את הפעולה הזו..הבאתי לך כבר כמה מחקרים לא אחד ועדיין לא השתכנעת?

---------- התגובה התווספה ב 11:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:22 ----------

אני צורך ניאצין קבוע ואני דווקא מרגיש שהוא מעלה טריגליצרידים והתנגדות לאינסולין.
למה אתה צורך? מה המינון היומי? תקופה של כמה זמן אתה צורך? ואיך החלטת שהוא מעלה ?

• פותח/ת השרשור
צורך צורך. החומר נתן לי להרגיש את זה.

אם אתה באמת צרכן,אז יש כמה דברים שהייתי שמח ללמוד ממך,אם אתה באמת צורך תענה לי על מה ששאלתי,אין סיבה לא לענות,נכון?

נערך לאחרונה:
וואלה..http://www.medportal.co.il/pagedisplay.asp?Artnum=418

---------- התגובה התווספה 15-11-2011 ב 07:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה 14-11-2011 ב 20:43 ----------

http://www.to-heal.com/Default.asp?PageId=5622&FragmentId=15250

אני אישית מתלהב מתכונות הוויטמין הזה,בנוסף למה שרשום במאמר הנ"ל,ניאצין טוב לייצור הרירית הנוזל בכיבה,הוא טוב להגנה על הכבד ועוזר לנקות כבד שומני.
בנוסף להורדות כול' רע העלאת הטוב הורדת גליצרידים בדם ועוד..
אבל ויש אבל,בשימוש מוגבר במינונים הוא עלול להעלות אנזימים בכבד ולרעילות(ז"א מצד אחד הוא מגן על הכבד מצד שני אנשים מסויימים שרגישים לחומר במינונים גדולים עלולים..)
על כן לוקחים אותו על בטן מלאה אפשר גם להזריק אותו,אגב הוא טוב לדכאון בלבול פרנויה בעיות זכרון לחץ וכו' והוא אכן משפיע מנסיוני וזה מדהים הוא ממש מאפס אותך.
ובקשר ליכולת נטרול רעלים,הוא אכן מחליש את הקשר הכימי בין רעלים לרקמות וטוב לתהליכי טיהור.
ויותר מזה אני רוצה לשתף אתכם בסיפור קטן,אני אישית בגיל 22 יצא לי לצרוך סם מסויים שכולם שמעו עליו(לוקחים אותו במסיבות),וכמה שנים אחרי כשלקחתי את הניאצין,הרגשתי את ההשפעה של הסם ההוא,ממש הרגשתי ששיירים שנשארו לי בגוף במשך שנים התפרקו הופרדו(החומר כאילו התפרק מהיכן שהוא נקלט,ונכנס למחזור והשפיע עלי שוב,הסם שלקחתי שנים לפני) ונכנסו לי למערכת מחדש,בדרך החוצה..אני אישית מתלהב מסגולות החומר הזה ורציתי לשתפכם.

ועוד דבר..במינון של 500 מג ליום,הוא עוזר להוריד כולסטרול וגליצרידים בדם,במינון של 2-3 גרם ליום הוא כבר עלול לפגוע בכבד ולהעלות אנזימים(למרות שהוא גם מגן עליו),אני מבין ממה שלמדתי שאדם שצורך אותו עד גרם וחצי ביום והוא בריא ונוטל אותו נכון על בטן מלאה,הנזק לא מתקיים,והרווחיות שלו גדולה ורווחיותו נקשרת בהתאמה לשימוש בסטרואידים.
אגב הכי חשוב..עוזר לייצר טסט אסטרו והורמונים בצורה משמעותית,עוזר לתת פעילות בלוטת התריס,מוריד גליצרידים,מוריד כולסטרול,מפריד רעלים מרקמות(סייקל מכניס "קצת" רעל לגוף)..נשמע כמעט מושלם(חוץ מעניין הכבד שבכל זאת צריך לשים לב ולהיזהר כל מקרה לגופו,בשימוש נכון ולא מוגזם אדם בריא לא יסבול מאנזימים מוגברים)אני חושב שמי שמקפיד על פחות אוראלים או בכלל לא,ודווקא שומר על הכבד ככל האפשר בניקוי ותזונה ובריא וצורך נכון ניאצין,ומשתמש בחומרים,יכול אולי להפיק המון תועלת בעלת משקל גדול מוויטמין זה..זה וויטמין!

מה לא נכון..הוא מוריד גליצרידים בדם וכולסטרול בוודאות,בעניין הרעלים נתקלתי בזה כתוב בכמה מקומות ונסיון שלי עם הוויטמין נתן לי להרגיש שהוא באמת מבצע פעולה כזו,אתה לא חייב לקנות את זה,או שאתה יכול ללכת לבדוק את זה ולגלות ולהיווכח שיש פה וויטמין בעל יכולת וחשיבות ולהפיק ממנו תועלת אישית,או שאתה יכול לסרב לקבל את הדברים מבלי שבחנת אותם לעומק(מודה שגם לי יש עוד מה לבחון בעניין)זו זכותך.

אני אשתדל,הרושם שקיבלתי הוא שיש מה לבחון את הדברים,אתה רוצה רפרנס,אשתדל,בכל אופן הכוונה שלי הייתה טובה,תראה אדון משה,אין ספק שהוויטמין מטפל בגליצרידים כולסטרול וכנראה שאר התכונות שציינתי לגביי הגליצרידים והכולסטרול בשלב זה גם ללא רפרנס אני יכול לטעון זאת,זה טיפול שניתן לטיפול בבעיות כאלו,זה כמו שאני אומר לך שליבר 52 עוזר לניקוי כבד וואלה אין לי רפרנס לתת לך,לא בשלב זה לפחות.

לי יש רק שאלה אחת מכל הפוסט הזה, מה זה לעזעזל גליצרידים, ולמה המנטרה הזו חוזרת כל-כך הרבה פעמים בכתוב?

• פותח/ת השרשור
נו ? אז על מה דיברת ?
טרי/די/מונו גליצרידים?
בסך הכל השאלות שלך נכונות,ואני הולך ולומד על זה קצת יותר בזכותן,העניין הוא לו בגה,שאין לי עניין לנסות להתחפש למומחה כי אני לא..תמיד שמח ללמוד ממך ומהשאר.🤩

---------- התגובה התווספה ב 08:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:20 ----------

אתה מוכן לענות על השאלות ששאלתי אותך?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית