הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעייה ב windows7-אין שומר מסך

מומין טרול

משתמש קבוע
1,853
34
נק' מוניטין:
5,758
1,853
34
בשעה טובה השתדרגתי ל windows7, הבעייה היא שאני מגדיר שומר מסך(בערכות נושא) ואני רואה שהוא מוגדר ונשמר, ועדיין אין שומר מסך..

פתרון מישהו?

תודה מראש 😃

הגדרת אותו אחרי זמן ספציפי והוא לא עולה?
ובשביל מה צריך שומר מסך כיום, אם יותר לי לשאול? אם זה בשביל הסיסמה אפשר לקבוע דרכים אחרות.

שומר מסך זה בזבוז. תעשה כיבוי מסך במקום.

• פותח/ת השרשור
הגדרת אותו אחרי זמן ספציפי והוא לא עולה?
ובשביל מה צריך שומר מסך כיום, אם יותר לי לשאול? אם זה בשביל הסיסמה אפשר לקבוע דרכים אחרות.

כן חיים הגדרתי אותו לאחרי זמן מסויים והוא לא עולה, שומר מסך שמתי לחיסכון באנרגייה ולשמירה על המסך..

השומר מסך שלי הוא מסך שחור, הגדרתי כמובן גם כיבוי מסך, אבל גם הוא לא עובד..

אם הווינדוס שלך לא מקורי ולא שמת לו קראק, אז הווינדוס מוריד את השומר מסך ואת הגדרות הTHEME שבחרת..
ואז הוא גם רושם
Your windows is not genuine

אולי זו הסיבה...

• פותח/ת השרשור
אם הווינדוס שלך לא מקורי ולא שמת לו קראק, אז הווינדוס מוריד את השומר מסך ואת הגדרות הTHEME שבחרת..
ואז הוא גם רושם

אולי זו הסיבה...

לא ראיתי את ההודעה הנ"ל.. בכל מקרה, יש דרך לעקוף את זה? (חוץ מללכת לחנות ולקנות מקורי 😛)

לא ראיתי את ההודעה הנ"ל.. בכל מקרה, יש דרך לעקוף את זה? (חוץ מללכת לחנות ולקנות מקורי 😛)

מצטער רק עכשיו ראיתי את זה.

מתי התקנת? מה שקורה בדר"כ זה שהווינדוס מעיף את תמונת הDESKTOP, ורשום בצד ימין תחתון

אם זו הסיבה, אתה צריך לחפש

Windows loader, או משהו כזה....
Googlize it!

היי...
יש לך מסך CRT שאתה מפחד עליו? אם לא אז השומר מסך לא ישנה כלום 😃

קבעת אחרי כמה זמן השומר מסך יפעל?
קבעת שערכת הנושא תואמת עם זה?
במקומך הייתי עושה שהמחשב ייכנס למצב שינה אחרי זמן מסוים לדעתי האישית הפיתרון הזה יהייה יותר טוב בשביל 😃

• פותח/ת השרשור
מצטער רק עכשיו ראיתי את זה.

מתי התקנת? מה שקורה בדר"כ זה שהווינדוס מעיף את תמונת הDESKTOP, ורשום בצד ימין תחתון

אם זו הסיבה, אתה צריך לחפש

Windows loader, או משהו כזה....
Googlize it!

התקנתי קראק וזה עדיין לא עבד.. כרגע הוינדווס שלי אכן "רשום" אבל הבעייה לא נפתרה..

היי...
יש לך מסך CRT שאתה מפחד עליו? אם לא אז השומר מסך לא ישנה כלום 😃

יש לי מסך LCD, אתה אומר שאין בעייה להשאיר אותו דולק?

קבעת אחרי כמה זמן השומר מסך יפעל?
קבעת שערכת הנושא תואמת עם זה?
במקומך הייתי עושה שהמחשב ייכנס למצב שינה אחרי זמן מסוים לדעתי האישית הפיתרון הזה יהייה יותר טוב בשביל 😃

הבעייה היא שגם זה לא קורה..

פשוט כבה את המסך מהכפתור וזהו, אני בכלל לא משתמש בשומרי מסך, זה פאסה.

התקנתי קראק וזה עדיין לא עבד.. כרגע הוינדווס שלי אכן "רשום" אבל הבעייה לא נפתרה..

יש לי מסך LCD, אתה אומר שאין בעייה להשאיר אותו דולק?

הבעייה היא שגם זה לא קורה..
אכן, פעם בעקבות פגיעה ממושכת של אלקטרונים בנקודה אחת על המסך, החומר הזרחני (שקיים במסך הCRT) היה ממשיך להפיק אור גם כאשר המסך היה כבוי. התופעה הזו גרמה לאפקט הצללית של תמונה שנצרבה על המסך, לכן היה צורך באמת במשהו שישמור על המסך:)
שומר מסך בLCD זה רק קישוט, לא יותר. 😃

אני לא בטוח שהוא היה ממשיך להפיק אור, אלא פשוט שהאור היה משאיר סוג של כתם על הזכוכית של המנורה או משהו כזה... 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית