צריבת משחקים ל XBOX360

adimenia

משתמש משקיע
4,075
28
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,223
4,075
28
אני מנסה לצרוב משחק ל XBOX360 אני משתמש ב IMGBURN מהירות הצריבה היא על 2.4
אבל משום מה שאני מנסה להריץ את המשחק אני מקבל מסך שחור ואז זה חוזר ל XBOX DASHBOARD יש למישהו רעיון למה זה לא עובד?

יכול להיות שהפריצה שלך לא עובדת עם משחקים חדשים ואתה צריך לעדכן.
או שאתה פשוט לא צורב נכון.
אני אישית תמיד משתמש בדיסקים של ורבטים, קצת יקר אבל הכי איכותי, תוכנת צריבה של cdclone על מהירות x1 ולפני זה תריץ את הקובץ iso שאתה צורב עם תוכנה בשם abgx שהיא בודקת את הiso ומתקנת שגיאות וכו' על מנת שיעבוד.

אני דווקא קראתי משהו מוזר שאנשים צרבו יותר מהר וזה פתר את הבעיה.

זה באמת מוזר ודי לא הגיוני... בכל מקרה אף פעם לא היתה לי שום בעיה עם שום משחק שצרבתי ל360 כל עוד שמרתי על גרסאת i-extreme מעודכנת, צריבה x1 על ורבטים ושימוש בabgx.

• פותח/ת השרשור
הפריצה שלי חדשה LT 2.0 יש לי XBOX SLIM חדש. כל המשחקים החדשים עובדים עליו. לגבי הצריבה אני משתמש ב סילברליין אולי זאת הבעיה הבאתי וורבטים אתמול לגבי ה תכנה ABGX אני אוריד אותה. בגדול אתם אומרים שלא צריכה להיות בעיה.

יש לי חבר שגם אחרי העידכון יש משחקים שהוא צורב ולא עולים, ומצד שני כמישהו אחר צורב הם כן עולים...
כנראה זה תלוי בצריבה עצמה

adimenia מי פרץ לך ל-LT 2.0? יש מצב שיש לך אולי את הכלים שצריך בשביל לפרוץ? (X360USB PRO, CK3 Lite, CK3 Probe MOLEX Power Supply)

• פותח/ת השרשור
adimenia מי פרץ לך ל-LT 2.0? יש מצב שיש לך אולי את הכלים שצריך בשביל לפרוץ? (X360USB PRO, CK3 Lite, CK3 Probe MOLEX Power Supply)
לא אחי. למרות שאני טכני במקצועי אין לי זין להתעסק עם הדברים האלה. אני מעדיף לשלם כסף ושיעשו לי את זה וגם יש אחריות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית