קניתי את הכרטיס בדואר הזה שהוא כמו ויזה נטענת כזאת ואני נכנס לשלם לדבר הזה ב150 שקל שצריך לפעם הראשונה וזה אומר לי שיש איזה בעייה עם המספר של הכרטיס או משהו כזה עם תוכלו ליצור איתי קשר ולעזור זה יהיה מצויין 054-942-0624 (לא בין 7 בבוקר ל2 בצהריים)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין צורך להוסיף כסף לחשבון בPAYPAL הוא מחייב ישר את האשראי.ניסיתי לפתוח משתמש בפאיפל ואני רוצה לאמת את הכרטיס אבל אני לא מוצא את הקוד שהם טוענים שהם שלחו אתמול ודרך אגב הכרטיס הוא 16 ספרות
---------- התגובה התווספה ב 09:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 04:44 ----------
הצלחתי לאשר את הכרטיס והכל בפייפל אבל איך אני מוסיף כסף דרך אשראי לחשבון פייפל אני רואה רק אפשרות דרך חשבון בנק שנמצא בארה"ב
השאלה היא אם אישרת את הכרטיס...אישרתי את החשבון והכל ואמרו לי מה לעשות בפייפל אבל זה לא הצליח אני ישמח עם אחד מכם יתקשר אלי עכשיו למספר שציינתי למעלה
ולמקרה שאתם לא יכולים להתקשר לא יודע למה אז זה כאילו אומר לי להוסיף כרטיס חדש בשביל לשלם... מראה לי שיש כרטיס קיים אבל לא נותן לי להשתמש בו
To complete this payment, add another debit or credit card to your PayPal account or Update your Credit Card or Debit Card
אני יכול לעשות דרך פייפל תשלום לאיזה אמייל של האתר או משהו אני מאוד רוצה לרכוש את היעוץ אבל יש פה בעיות בלי סוף....
שמח בשבילך 😃אישרתי כבר את הדבר הזה ב8 שקל וקיבלתי את ה 8 שקל בחזרה בעזרת הקוד של ה 4 ספרות
אבל בוא נסכם את זה אז לשלוח לכם 150 שקל לאימייל של התשלומים פשוט או שצריך גם להגיד איזה משהו במייל עם כן אז מה?
---------- התגובה התווספה ב 11:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:16 ----------
הצלחתי לקנות רגיל דרך האתר שלכם קודם לא הצלחתי כי הייתי ברשת של ארומה אז תוסיפו אותי לתת פורום או תתקשרו עם אתם עדיין צריכים איזה אימות לגבי משהו..