כל ה***

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
חבל חבל ושוב פעם חבל

היום היה לי טסט ב7 בבוקר, הטסט הלך מ-ע-ו-ל-ה, באמת הפתעתי את עצמי.
הטסטר היה אדי (אני באר שבעי, מי שמכיר את אדי יודע שהוא טסטר קשה)
הטסט לקח בערך 15 דקות, נסיעה חלקה מאוד בלי קפיצות בלי שטויות עד שהגענו לחנייה ברוורס.
פעם ראשונה נגעתי במדרכה, אמר לי לנסוע לרכב הבא ולעשות חניה ברוורס ושוב פעם נגעתי במדרכה..אמר לי תודה רבה ולהתחלף.
בשיעורים עצמם החניה הייתה תמיד הכי קלה, לא מבין איך לא הצלחתי בדבר כל-כך פשוט, צעד אחרון בטסט והייתי מיליון אחוז עובר.

כרגע המורה שלי אמר לי שאי אפשר לדעת, המורה די קשה ולא יודעים אם הוא יבליג או לא, למרות שיש מלא מורים שסולחים על דבר כזה בהנחה ושאר השיעור היה טוב.
השני שעלה איתי הטסטר נגע לו בהגה אז המורה שלי היה באמת יותר מודאג ממנו מאשר ממני, חצי נחמה אבל עדיין נורא נורא מעצבן.

מה אתם אומרים, יש סיכוי לעבור?

😵

נערך לאחרונה:
תלוי אם הטסטר שלך זיין אתמול בלילה או לא.

ברמת העיקרון שיפשוף מדרכה הוא עניין של מה בכך ולא מהווה סיכון בטיחותי של ממש, עם-זאת הוא מעיד על שליטה ברכב.

אני יודע שבד"כ אם מדובר בבני נוער/ בטסט-1 מכשילים, מעבר לכך נוטים להעביר.
אך אתה מציין שהוא ביקש ממך פעמיים לבצע את החנייה ובשניהם נכשלת, ולכן נראה כי הוא נתן לך הזדמנות אך פספסת אותה.

בכל אופן, אין דרך לדעת, תעדכן אותנו.

ב ה צ ל ח ה.

נ.ב
אחלה של כותרת אינפורמטיבית 😃

טסט ראשון שלי גם כן נגעתי במדרכה (בחנייה) והמשכתי לנסוע בדיוק כמוך והוא נתן לי לחנות מחדש בהמשך הטסט והחנייה יצאה פרפקט ובכל זאת נכשלתי..
זה תלוי בהרבה גורמים אבל יש לך סיכוי לעבור.

טסט ראשון שלי גם כן נגעתי במדרכה (בחנייה) והמשכתי לנסוע בדיוק כמוך והוא נתן לי לחנות מחדש בהמשך הטסט והחנייה יצאה פרפקט ובכל זאת נכשלתי..
זה תלוי בהרבה גורמים אבל יש לך סיכוי לעבור.

ישנה הנחייה להחמיר עם טסטים של בני נוער.
הרבה פעמים אתה יכול לנהוג פרפקט ללא שום הערה ועדיין להיכשל.
הסיבה: "חוסר בטחון/בטחון מופרז" ברוב המקרים.

כך שלא צריך להתרגש...

ההתעסקות הזאת בלנחש אם עברת או לא סתם תגרום לך להתבאס יותר.

אם נכשלת לדעתי אתה יכול לנסות להגיש עירעור, עם עבר כמו שלו יש סיכוי שיעבירו אותך או לפחות יתנו לך טסט חוזר ללא תשלום.

כבר היה צריך להיות תשובות ממזמן, אז עברת או לא?

---------- התגובה התווספה ב 22:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:09 ----------

ישנה הנחייה להחמיר עם טסטים של בני נוער.
הרבה פעמים אתה יכול לנהוג פרפקט ללא שום הערה ועדיין להיכשל.
הסיבה: "חוסר בטחון/בטחון מופרז" ברוב המקרים.

כך שלא צריך להתרגש...
לא התרגשתי.. עברת טסט שני ממזמן.
אם נכשלת לדעתי אתה יכול לנסות להגיש עירעור, עם עבר כמו שלו יש סיכוי שיעבירו אותך או לפחות יתנו לך טסט חוזר ללא תשלום.
במקרה הטוב יחזירו לו אגרה בחיים לא יעבירו. אבל לא שווה להתסבך עם העירור בשביל 130 שקל.
מה המספר טסט?
בעיקרון מתחשבים יותר אם זה טסט מתקדם
צודק..

אני הייתי הכי לחוץ בעולם בטסט שלי.. טעיתי בדרך, הזעתי מהידיים והייתי פרנואיד בקטע של המראות. והילד השני שניגש איתי בכלל~! זיגזג בין נתיבים, עלה על המדרכה ועוד שניה התווכח עם הטסטרית באמצע הטסט.

ומה תגידו, שנינו עברנו ראשון. הטסטרית בדוק עשתה אורגיה יום קודם 😃

אני מקווה שאוליי עברת אבל בכל זאת אני לא מצליח להבין את האנשים שמתעסקים במי הטסטר שלהם, איך קוראים לו אם הוא "נאצי" או לא וכל זה , זה סתם עושה רק רע ולחץ . לא זוכר איך נראה הטסטר שהיה לי לא יודע איך קוראים לו וככה הכי טוב
בהצלחה לך

כי יש טסטרים, כמו מוניק מחיפה שהיא כלבה מהגיהנום, אף אחד לא עובר אצלה והיא מנסה להכשיל בכוח תלמידים כמו לומר להלחיץ אותם להיכנס לרחובות שאסור להם ולהאיץ בהם ברמזורים וכאלה.

באמת חצי נחמה, גם אני השבוע נכשלתי טסט שני..הטסט היה די טוב עד שהגעתי לצומת בלי שדה ראייה, הצומת היה פנוי ובאתי להיכנס ממש מהר לנתיב שלי ואז הוא בלם אותי.. למרות שאם הוא לא היה בולם הייתי נכנס לנתיב ולא פוגע לרכב שבא בזכות קדימה..אין מה לעשות, גם אם הטסטר משוכנע שהוא הכי אובייקטיבי שיש יש כמה גורמים בתת מודע שכן משפיעים על הבחירה שלו. הדבר המבאס זה המחיר הבלתי נורמלי של כל טסט..

המחיר לכל טסט לא היה נראה כזה נוראי אם לא היית חייב לשלם כ3000 שקל לשיעורים לפני כן.

• פותח/ת השרשור
בטסט ההוא נכשלתי בסוף..היום ניגשתי לטסט שני ועברתי, למרות שדי חשבתי שלא אעבור.
יאללה 3 חודש למלווה 😃

אם אדי אני לא מאמין שיש סיכוי לעבור.
אבל מצד שני אני גם לא הייתי מאמין שהוא נותן הזדמנויות שניות לחניה.
ככה שהכל פתוח
אני קרה לי אותו דבר והטסטר שלי היה גבר והעביר אותי

---------- התגובה התווספה ב 19:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:51 ----------

עריכה:
לא ראיתי שהקפיצו פוסט ישן

• פותח/ת השרשור
הקפצתי עם חדשות רלוונטיות, לא צריך להזכיר את אדי שוב 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית